IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein
Faktan ja paskan jauhamisella on enemmän yhtäläisyyksiä kuin heti alkuun uskoisi. Molemmista jää se sama paskan/puun maku kun tarpeeksi harjoittaa. Irtiottoja arjesta, luovaa sulaa hulluutta, aisoissa pysyvää skitsofreniaa, hallittua deliriumia ja vaikka kognitiivista fraktaalitaloutta (???). Vakavana asioiden analysoiminen johtaa ennenaikaiseen hiusrajan vetäytymiseen ja harmaisiin haituviin, nyt on aika palata juurille, verisille absurdin surrealismin kyllästämämille juurille. Heittäkäämme hanskat tiskiin ja lähtekäämme saharaan purjehtimaan.

Veljet ja siskot! Nyt on tullut kukkaislapsien aika, kaurapuuroon happoa, ei syövyttävää vaan aivoille tärkeää vitamiini L S D:tä. Jokainen masentunut vääriin profeettoihin ja joulupukkiin uskova lapsi saa nyt uuden mahdollisuuden! Näe lentävät käpylehmät ja fröbelin palikoiden tahtiin jammailevat ohutsuolenpätkät, ala palvomaan upponallea ja luottaa petolliseen ihmiseen! Unohda kaikki mikä muistuttaa tästä maailmasta, unohda aika, paikka ja hajota egosi värikkääseen avaruuteen, josta saat etsiä sitä pinkkien kissojen ja koirien kanssa. Kaurapuurossasi on pandoran lipas, tietoisuus ja kadotus. Kaurahiutaleita myydään kaupassa, sisältää torajyvän talvehtemisasteella saastutettua viljaa ja näinollen huomattavan määrän tryptamiineja!

hmm... liian punnitsevaa. miten olisi täysivaltainen selkäranka-näppäimistö - virta.

Amorin nuoli raiskasi talitiaisen kylmänä kevätaamuna
Amorin huoli liittyi pikkulintujen omaantuntoon
Amorin suoli tyhjeni mannerheimintielle verkkaisesti
Amorin tuoli oli ikean viime vuoden mallistosta
Amori kuoli myötähäpeään lukiessaan tätä

Suoraan sieltä. Voi mammona, kaipa tätä pitää suoltaa useammin, jää niin ihanan tyhjä olo, ihan kuin olisin eimikään eimissään eimilloinkaan.


---


Musta tehdään nainen! Mä olen nainen! Mä käyttäydyn niinku Hugh Grant romanttisessa komediassa ja leikin kotirouvaa ilman essua. Teen safkaa niinku Neiti etsivä ja oon yhtä innostunu pyykinpesusta ku viisikko konsanaan (???). Vai onko muhun sittenki istutettu aivoihin joskus sellanen vanhoillinen ajatustenvääristäjäimplantti mikä kertoo että nainen on kodinhoitajarobotti? Jos miehet muuttuukin tulevaisuudessa naisiksi? Sitten perätään meidän oikeuksia tehdä duunia ja saada yhtä hyvää palkkaa kun nää kaksjalkaset viekkaat sissit. Onneksi fysiikka vielä pitää ÄIJÄT (vitut nikulasta ja muista tv-klovneista!) tarpeellisina, eikä ihan hetkeen ole tapahtumassa niin isoa evoluution askelta että me kuihduttaisiin naisten mittoihin ja naisista tulisi Schwarzeneggereitä.

Darwin ei tainnut tietää että evoluutio jatkuu, eikä Freudilla ollut hajuakaan seksuaalisuuden oikeasta merkityksestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.