IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein

SäästötilitysLauantai 08.03.2008 23:24

Kahdesta en luovu, meitsin perheestä, meitsin possesta. Posse ei oo ikinä pysyny samana ja tuntuu välillä olo vitun turistilta vanhas seuras. Joskus vuosia viettäny hyvässä sakissa ja lähteny sieltä näkemään ja tekemään täysin erilaisia asioita. Monta kertaa se vanha posse on edelleen saman jengin kanssa duunaamas samoi stoorei, ja ku ite ilmestyy siihen vuosien tauon jälkee, ni katotaa melkeen aina suht pitkään ja nenänvartta pitkin (riippuen mitä oon tehny "tän koko ajan", mut oohan rehellinen ja jollei frendit ymmärrä ni haistakoo vitut, mut on luotu kulkemaa!). En mäkä arvostele niitä siitä et junnaa paikoillaan ja elämänkokemukset on jääny vähäsiks, siis minun mielestä, mun mielestä.

En tarvi minkäänlaista hyväksyntää, vaan ennemminki samanhenkistä sakkia, vituttaa vaan liian paljon se ettei kukaan muu oo täysin mukana menossa ku mun nainen, tää onki vähä nuorempi ja naispuolinen versio musta itestä. Perhe pitää aina huolen omistaan, ja frendienki pitäis, mut se on ehkä liikaa toivottu ellei sama veri virtaa suonissa. Ja sehän virtaa...

Tuli kelailtua nyt yksin aika pitkään juttuja kaikin puolin, ja voin sanoa että selvensi vitusti mua kokonaisuutena. Mietin miten hyvät frendit käyttäytyy, mietin sitä miten kaverit käyttäytyy, mietin sitä miten ite käyttäydyn. Oon vitun pettyny omaan kännikäytökseeni, mut se taitaa olla ikuinen vika. Tässä vaihees elämää pitäis olla kakara-angstit tiessään, mut monessa jannussa näkee edelleen sen vitun teinin. Eli sanoin "käyttäytyy kuin 15 vuotias liimapää, mut aikuisen äijän edessäs näät". Sillä asenteella selvis pitkälle, mut nykyään se on mahdotonta. Tuntuu et lössi ei opi oikeesti omasta elämästään mitään, VITTU SAATANA tä on meijä jokasen henk koht elämä ja sen eteen on pakko osata tehdä töitä ja olla nöyrä. Vitut mistään yhteiskunnan asettamista normeista niinku työ, omakotitalo tai vastaavaa paskaa, kysymys tässä koko hommassa on henkisellä hyvinvoinnilla, ja se ei vaadi penniäkään tai kenenkään tekopyhän kusipään hyväksyntää, se on SUSSA!

ps. Siitä oon perkeleen onnellinen et teksti alkaa liukuu taas, se on mun henkireikä.

pps. Ja nyt loppu se kuvien googlaaminen ja ylimalkainen viljely. Ei mun blogi tarvi niitä mihinkään, jollei sana pure ni aivan sama. Ja tän tekstin ulkoasu on aivan perseestä, vaan enpä jaksa alkaa näin kirjoittamaan aina kirjakielellä varsinkin jos sana menee perille. Veikkaan kuitenkin et oon ite ainoa ketä tästä blogista mitään hyötyy, saan tyhjennettyä pään sisäsiä kasseja tähän tekstiin. Hämärää että joku tosissaan lukee tätä.

Tsirp tsirp


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.