IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein

Lauantaiseura tohtorin seurassaLauantai 12.05.2007 12:39

Tämä päivä kuuluu niihin suomen historian näkyvimpiin. Onhan meillä euroviisut, toinen toistaan huonompia esiintyjiä isossa hallissa. Jälkeenpäin ajateltuna Lordin voitto oli selvä tapaus. Tänä vuonna joka toinen on ehtinyt jo saada hermoromahduksen Idolihannan (rekkamiesten kesken Hannu) "leave me alone" -tilityksestä. Semifinaalin kuunnelleena voin kuitenkin jälkiviisaana sanoa ettei oman maan harakan esiintyminen ole ainakaan sieltä huonoimmasta päästä, ehkei mauttomimmastakaan. Ja onhan meille luvassa vielä jokin "suuri yllätys"... Jostain syystä en vaan jaksa uskoa että se pelastaisi hannan ääntä,esiintymistä ja kappaletta. Odotan kuitenkin innolla, myötähäpeärauhaset valmiina, mikä yllätys on.

Viisutrendinä voisi joku vuosi olla vaikkapa ammattimaisuus ja osaaminen, ja sitä voisi noudattaa kaikki. Tämänhetkinen camphenkinen tilaisuus ei todellakaan vedä julkisuutta ja rahahanoja niin auki kuin voisi. Kiinnostusta löytyisi myös muilta mantereilta. Suurin ongelma on ehkä se, että nimi on jo häpäisty. Tarvitsemme uuden nimen, kokonaan uuden laulukilpailun!

Kello 22:00 ne sitten starttaavat. Oiva tekosyy matkustaa juottolaan muka katsomaan niitä. Aamusta näyttää jo siltä että ilmoja pitelee, ja aurinko on vieläkin parempi syy lähteä irrottamaan agavelta hattu. Puistopullona leka tekiilaa ei vedä solmuun laisinkaan, siitä saa puhtia juosta jokilaivoissa maistelemassa parit rommikolat ja tervanapsut. Verenpaineen huidellessa korkealla, tämän lauantain ei soisi menevän suoranaiseen kännäämiseen asti. Mitä se puhe tequilasta sitten oli? Voi vittujen kevätkukkaset! Pakko se on silti kaataa, satoi tai paistoi.

Hyvää lauantaita ja häpeällisiä hetkiä rekkahannua kannustaessa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.