IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein
Niin ne kesälomat alkaa taas ja kalenteri tekee ihmisistä villipetoja. Kuka onnistuu väistämään tätä epäterveellisten grilliherkkujen ja päihteiden kimaraa? Talvet murjotetaan ja harkitaan itsemurhaa nappiverskoissa toppahaalareiden alla, kesällä herätään talviunesta ja säälittävät paskatkin muuttuvat hirviöiksi joiden maksat sulattaa kuorossa enemmän kuin kieltolain aikaan irtosi kotipolttoista. Vauriot koetaan todelliseksi vasta syksyllä, ja sitten taas taannutaan bakteerin tasolle ja nukahdetaan talvikoomaan, syysmasennukseen ja loskapaniikkiin kunnes taas kesä koittaa ja leveä elämä voittaa.

Psyken sykkiessä kajareista nurmikentillä, haittaa ei ole pienistä pajareista, kenenkään ei tarvi kärsiä varjareista kun duunataan kesän kuumaa huumaa. Se soundi on tullut taas kesäksi jäädäkseen! Sitä ei talvella juurikaan arvosta, mutta nyt psyke määrittää kesän sykkeen sydämessä. Rytmihäiriöt ovat historiaa kun pumppu oppii pamppaamaan pämppäämisen ja perussykkeen tahdissa. Tärkeintä ei ole tajuntaalaajentavat vaan yleinen heiluminen ja hälinä.

Hardimmasta soundista saa myös irti huomattavasti enemmän kesällä, kuka sitä nyt talvella tamppaa, kun kesällä voi loskat dumppaa ja pumppaa lisää humppaa grammariin. Kesän varsinaiseen alkamiseen kuuluu tärkeä rituaali, irroitetaan agavelta hattu! Suomeksi Sierra auki, greipit verille ja kasoittain jäitä.

Se ketä kehtaa jäädä tohtorin kesänavauksesta paitsi, saa maistaa elämän tylsempää puolta.

Loppuun vielä perjantain miete

Innokas ulosanti, yliravittu kotka ja rippituoli. Sovittu tapaaminen sateenkaaren päässä, pää jäässä jonkun häissä päissään. Turha tekstuaalinen kokemus, aliannostus lahjakkuutta ja pilkkujen raiskausta marjastamisen lomassa.

Kiitos Mac Donalds perheravintoloille, ravintorikkaasta ravinnosta ja elinkaaren pidennyksestä.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.