IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.10.2007 16:19

Humala, se oma jumala joka mulle suo pakomatkan kaikesta inhimillisyydestä ja tekee itsestä eläimen. Ennen se oli tiikeri, nykyään ameeba. Uhanalainen olen joka tapauksessa. Humala on vaan sana, kaatokänni ja rähinäkänni on sitä mitä mun alitajunta haluaa, se haluaa hakata kepillä jäätä niin kauan kunnes on liian myöhästä, ja sekin on liian aikaisin. Kun mikään ei riitä, kun kalja ei riitä, kun mikään helvetin olemassa oleva alkoholi ei riitä siihen mitä se tajunta haluaa, täytyy miettiä uusia keinoja pitää elämänsä gutsissa.

Pellenä pyörin ympäriinsä, kaatuilen. laattailen ja tappelen. Aaamulla muistini tuntuu kuin RAM- kammalta. Joka yö se tyhjentyy ja aamulla on kova selvittely siitä mitä VITTUA sitä on taas tultu tehtyä tai sanottua. Omatunto ei vaivaa mutta kun kyseessä on tärkeämpää, rakkaita lähimmäisiä jota se vaivaa, niin on pakko taas mennä sisimpään tutkimaan mikä musta tekee tällasen. Pystynkö pitämään hommat kasassa? Olenko Alkoholisti? VITUT! Olen vain liian outo elääkseen, Liian harvinainen kuollakseen. Yksi friikki kummajainen kummajaisten valtakunnassa.


Viikonloput on viikonloppuja. Hyvän käytöksen käsikirja povitaskussa ja radalle... Niin juuri, ei näin. Eiköhän se tästä. Kyllä kaikki järjestyy. Ei mitään hätää. Väkinäisiä fraaseja elämääni jonka jumala olen minä itse, ei mikään vitun korkeampi voima. Tee se minkä tarpeelliseksi näet, ja pidä huoli rakkaimmistasi, viakka se vaatisi mitä tahansa uhrauksia. Pää on se joka oppii, virheistä ja onnistumisista.

Suomi, geenit, minä. 1+1+1=KOLME YKKÖSTÄ, ei yhtään nollaa. Kiitoksia sunnuntaikirjani, vieritit suuren kiven pääni päältä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.