IRC-Galleria

Stinke-

Stinke-

happyhappyhappyyyy!

Aamut ei oo tosiaankaan mun parhaimpia.Lauantai 27.10.2007 15:54

Mulla on pää ainaki nääääin kipee. Heräsin aamulla siihen että mua hakattiin keppihevosella päähän. Heräsin sitte ja tajusin että ainaki sata ipanaa oli mun ympärillä ihmettelemässä:D Käänsin vaa kylkeä ja murahdin epäihmismäisellä äänellä että haluan nukkua. Saartoalan lapset ihan mielessää- "se puhuu!" :'D Kipitin omaan sänkyyn ja jätin lapset kaaoksen keskelle. Raukat:D Lastenhoitajat kuorsaa kaikki ja kersat syö aamupalaksi kaakaojauhetta suoraan purkista.

Miska tossa mun vieressä esittelee jotain apinapehmolelua. "Kato tän häntä roikkuu!" Eve ja Henkka kuorsaa.Käytiin äsken kiskomassa niitä ylös mutta itsesuojeluvaiston suojelemana kiirehdin äkkiä siitä huoneesta pois, Henkan nyrkki ei oo mitä pehmein ku se sille päälle sattuu :D Riikka löhöää sohvalla ja uhkailee lapsia siivoamaan."Ette saa jätskii jos lelut ei mee romukoppaan alle minuutissa!"

Nii joo ja lämmin vesi on loppu, iho vieläki kananlihalla.Hrrrr
Kaikenlisäks suussa maistuu kissan eritteet tyyliin sillee :SSS HAMMASHARJA, tuo elämäni valo jäi kotsaan.YHYY.Taidanpa tästä hypätä uljaan helkaman tai tunturin selekään ja kiitää kärkkäiselle hakemaan hammasharjaa :)

JAMBO!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.