IRC-Galleria

Joo lähdin sitte tiistaina kuitenkin haminaan. Jalassa epäiltiin jotain olevan jotain laskimotukoksia ja uhattiin leikata ja ties mitä, kävin päijät-hämeen keskussairaalassakin ultraäänikuvauksissa mutta ei onneks löytyny mitään. Lääkäri arveli tiistaina että ainut mahdollisuus on tulehdus tai kova lihaskramppi reiden isoissa lihaksissa, eli neljä päivää vemppaa ja Haminan mettää Buranan kanssa.

Aika ikävä oli nilkuttaa siellä metikössä kun piti toimia vielä ryhmänjohtana heti keskiviikosta lähtien. Torstaina koski niin perkeleesti jalkaan että oli pakko lähtee joukkosidontapaikalle (joo, oltiin olevinaan sotatilanteessa), jossa antovat tulehduskipulääkkeitä ja jotain relaksantteja :D Ne on sentään poistanu kivun aika hyvin, toivotaan ettei se palaa sitte ku kuuri loppuu.


Muuten tässä ei kummempaa. Nyt viikonloppu menee kassulla, sitte ens perjantaina kuopioon pitkästä aikaa. Kattokaas muuten nyt maanantaina telkkaria, osallistutaan Hesassa pv:n lippujuhlapäivän paraatiin ja se tulee telkkarista! Ehkä näätte meidätki marssimassa :D

Niin ja onnea kaikille jotka huomenna saa lakin tai valmistuu jostain tai muuten vaan on selvinnyt jälleen yhdestä kouluvuodesta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.