IRC-Galleria

Strawberrykiss_

Strawberrykiss_

Catch the Sun, before it`s gone.

Selaa blogimerkintöjä

Pätkiä kyseisestä keskustelusta:

Koska itseään voi kehittää: kirjoja voi lukea, pukeutua tyylikkäästi tai käydä salilla bodaamassa, mutta pituutta ei saa mistään lisää...
Ei auta kuin nieleskellä tyhjää, ja se on monelle kova paikka.
juuri tuo saa monet kääntymään pikku-kusipäiksi, että heidät huomioitaisiin.

Onhan näitä miljoona muutakin. peniksen, perseen, pään muoto, kaljuus, syntymä-merkit, karvattomuus, silmien tai ihon väri jne.
kaikki ominaisuuksia jotka saattavat muodostua kantajalleen ongelmaksi. Hyvän itsetunnon omaavalle nämä ominaisuudet ovat osa omaa persoonallisuutta, eikä niistä edes haluta luopua.
Itsellä pituutta 173 tuskin tuntisin oloani kotoisaksi pitemmässä taikka lyhyemmässä varressa. Koskaan en ole kärsinyt riittämättömyyden tunteesta, miksi pitäisi?

Omien kokemusteni perusteella niitä kusipäitä kyllä löyty kaikista pituuksista.

Ei yli 160 senttinen nainen lyhyt ole, ei ollenkaan. Oma daamini on 155cm "pitkä" ja puikkii katujen ihmisvilinässä niin, että en pysy perässä jyräämättä muita. Itse olen 181cm ja 95kg. Siis pienikokoiselle tuo puikkiminen on paljon hepompaa, suurikokoisen pitää katsella ympärille ja varoa muita.
Tietysti vahvasta rungsta on hyötyä oli siten pieni, suuri tai keskikokoinen.
Kerran tormäsin itseäni huomattavasti suuremman ja painavamman plösön kanssa yhteen, juoksi päin, mies oli vähällä lentää selälleen.

Näin vanhempana on tullut huomattua, että monet lyhykäisemmät hemmot ovat korvanneet ne puuttuvat pituussentit melko hyvällä supliikilla. Hauskaa seuraa ovat vaikkei kosiorituaalinsa minuun osukkaan.

Noi velliperseet on ihan oma lukunsa (taitaa olla suht uus ilmiö), samoin ku ne tapit, jotka hakee meit pitkii likkoi tanssimaan saadakseen painaa päänsä edes joskus rintojen väliin (nää taas on niit vanhempii herroi).

Usein kuulee miten lyhyet naiset ihailevat pitkiä miehiä, ja pohjimmiltaan kyse on siittä että halutaan hyvät geenit jälkikasvulle.
ja totta helvetissä myös lyhyet miehet himoitsevat pitkää naista, se vasta on saalis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.