IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

TsiähKeskiviikko 07.12.2005 20:49

Se on sitten joulukuu pärähtäny kunnolla käyntiin. Reilu viikko pitäs viel kestää ja sit alkaa se syyslomasta asti odotettu joululoma. Vihdoin. Tulee sinänsä kyllä hyvään paikkaan tuo loma ku on yhtä koodia vailla täys jakso.

Ei oo oikeen tullu kirjoteltuu tänne, ku on ollu tuo kone aika palasina. Ai luuv windows. Melkein vois linuxin pistää, mut ei löydy aikaa oikeen opetella sen käyttöö. Nooh, kattoo nyt kauanko tää taas pysyy pystyssä. Kyl mä tän koneen sain täysin sekasin Tuntemattoman sotilaan aikana. Sillon ku Finlandia pamahti kaiuttimista aloin asentaa winukkaa ja ku SF luki ruudussa ni kone oli jo alustus kunnossa. Viel on tos koppa auki ja toinen kovo irti. Pitäs varmaan pistää tänään jossain vaihees kiinni jos jaksaa.

Ja koulu lähti taas huimasti käyntiin. Kokeita tuli tänään jopa kaksin kappalein. Toisesta huima 6 ja toista ei ollu opetteja kerenny viel loppuun tarkastaa. Taitaa kuitenkin siitä vitonen tulla, ainakin noin alustavasti katottuna. Että hyvin menee, mites teillä? Joo, jakso tosiaan yhtä koodia vailla täynnä, ja sekin on keskellä päivää, prkl. No ei voi mitään. Onneks on tuo koulumatka vaan kilometrin luokkaa.

Hitto löyty hyvä levy hyllystä. Era lukee isolla kannessa. Taitaa olla levyn ja artisti nimi. Kyl aika läppää musaa, mut jos tarpeeks kovalle laittaa ni sit rokkaa. Joo mut nyt valmistautumaan huomiseen koulupäivään ja konetta fixailee.

Np. Era - Ameno

-Styykka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.