IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

JepsMaanantai 21.11.2005 20:05

Joop. Maanantait on kyllä masentavia päiviä. Edellinen viikonloppu vielä tuoreessa muistissa ja seuraavaan piiitkä aika. Maanantain piristäjänä kyllä toimii urheilukanava ja viikon koris liigan ottelu. Siinä onkin sitten suomen koko koris tarjonta. Taitaa noilta canaaleilta ja semmoteilta NBA:n matseja tulla, mutta ei mulla semmosiin oo varaa. Saisivat näyttää urheilukanavalla niitäki. Useimmiten kun urheilukanavan päälle kääntää ni golffia sieltä tulee. Kuka semmosta jaksaa seuraa? Kait joku ku sitä siel näytetään. Nii ja tuleehan sieltä chattejä sun muita.

Se on nykyaikana sillä tavalla, että ku telkan päälle laitat ni vähintään puolellta kanavista pyörii jonkunlainen kännykkä peli. Kolmosen ja nelosen plus kanavat näyttää melkein pelkästään kyseistä materiaalia. Täysin turhia kanavia siis. Useimmista ei edes voita mitään. Paitsi tietysti mainetta ja kunnia kyseiselle nimimerkille. Jos mulla ois se määrä rahaa mitä jotkut niihin aivan turhaan tunkee, ni funkiestiin ja nba.comiin ne menis. Levyjä ja NBA gearia. Hitto pitäs saada jostain taas uus jersey. Noi on niin nättejä. Onneks huomen tulee 2 uutta Du-Ragia. Tiedoks vaan kaikille, ne EIVÄT ole sukkahousuja.

Huomenna onneks vaan kahen tunnin päivä. Filosofian tunnit harmittavasti peruttu. Nelonen taitaa siitkin kurssista tulla. On meinaan aika puuta heinää koko aine. Minkä takia meidän pitää opetella, kuinka jotkut ihmiset on joskus sillon ajatelu, ku maa oli litteä ja kaikkeuden keskipiste. Kirkko hallitsi sillon ihmisten mielipiteitä ja hallitsee vieläkin. Mä en pysty käsittää kuinka ihmiset voi olla uskomatta evoluutio teoriaan, vaikka se on todistettu perusteellisesti. Toisaalta en kyllä käsitä miten joku G.W.Bush voi päästä maailman vaikutusvaltasimman maan johtoon. Jotain tilastoja kattelin ni yllättäen Puskan ja luomiskertomuksen kannatusluvut oli samat. Toisaalta, uskokoot ihmiset mun puolesta mihin tahtoo. Mikäs minä oon niitä määräilemään. Saman jutun ois voinu Hitlerkin tajuta.

Joo, mutta nyt tonne sohvalle makoilemaan ja odottelemaan Namikan ja Katajan matsia. Peace.

--
- Styge

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.