IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

syntskytPerjantai 04.09.2009 22:41

mul oli eilen synttärit ja tänään vein mipen hoitoon.. kohta lähen vähän bailaa ja aijon muuten niin sanotusti nostaa sitä maljaa sunnuntaihin saakka ;) tylsää vaan kun tumppi on intissä kiinni mut onhan mulla noita hyviä kavereita joiden kaa voi bailaa yöt läpeensä.
ja ens vklp kun tumppi tulee niin tehään kuulemma jotain kivaa ja se maksaa.... koska oon sen oma primadonna kuulemma.. :D hahahah voi vittu ( toi primadonna juttu jepaaaaaaaaaaa)
ja tänään kun puhuttiin tumpin kaa puhelimeen ni se lupas jo suiklle sen omakotitalon ja koiran kun se menee intin jälkeen töihin sinne sen faijapuolen putkifirmaan ja saa paljon sitä niin sanottua massia..... sen mä haluun nähä... :D no ei ny.... onhan se ihana tunnollisesti säästelly niit sen intin päivärahojaankin et saa heti intin jälkeen ostettuu mulle sen kalliin timantti kihlasormuksen no ei ny.. salee ostaa jonku kindermunasta saadun ja syö viel ite sen suklaanki..:D haha niinku tumppi sano meijän kodistakin että sen vois saada vielläkin kivemmin sisutettuu jos en tuhlais mun kaikkii rahoja suklaaseen... se luulee et kun se on intissä ni mä mussutan päivät pitkät suklaata mut voin kertoo et se on muuten väärässä... ja sit voin kertoo et vedän mun niin kutsutun juopon takin ---> tumpin mielestä se takki on juoppo takki eli mun nahkatakki... se sano kerranki nii kauniisti ku menin sitä vastaan ku se tuli lomille "mä ootin et mua vastassa olis se mun hyvännäkönen muija mut siel oliki yh- spuke" oi vittu.

mut hauskaa vklp kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.