IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

1kk<3Tiistai 27.02.2007 16:13

Niin se aika vaan menee poika huomenna täyttää jo kuukauden... hitsi vastahan se synty.. :/ kauheeta vauhtia se koko ajan kasvaa painaa melkeen viitisen kiloa tällä hetkellä... :DD sille on tullut käsiin ja jalkoihin sellaset ihanat makkarat.. ne on niin hauskat, enään se ei oo mikään ripakinttu :D ja kallo sillä on kanssa kauheen iso.. :D oikee isopää poika;)

Mutta tosiaan 16päivä muutettiin pojan kanssa vuosaareen ja hyvin on mennyt kahdestaan.. pieniä känkkäränkkä päiviä on ollut tolla mutta eipä se mitään.. ja kauheen sylivauvan oon siitä tehnyt :SS koko ajan pitäs syliin päästä ja jos ei niin siitä se itku vasta sitten alkaakin.
Ja meillä ei viellä netti toimi kotona noin viikon-kahden kuluttua pitäs jo omalle koneelle päästä ja sitten lisäilen pojasta taas uusia kuvia.

Ja 17.3 pidetään pojan ristiäiset että silloin sitten sa herra itselleen nimen, siihen saakka hän on vain vauva tai poika ;) ja silloin hän pitää myös toivon mukaan elämänsä viimestä kertaa mekkoa päällä.. :DD (..ja ensimäistä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.