IRC-Galleria

Sufoli

Sufoli

Älä kumarra niiden patsaita.

VierumäkiKeskiviikko 28.05.2008 02:39

Kerron matkastamme Oonan mökille, ja urheiluopiston pääsykokeisiin, jonne siis Oona oli menossa, me Niinan kanssa olimme henkisenä tukena. Matkamme alkoi kun Oona haki meidät Niinan äidin luota itäkeskuksesta. Lähdimme ajamaan kohti Heinolan mökkiä. pysähdyspaikkamme olivat citymarket ja mc donalds. Tässä kohti tapahtuu takaisku numero 1. Oona unohti käydä automaatilla, mutta se ei ole katastrofi.

"Saavumme mökille. Oona hermoili ja meni ajoissa nukkumaan. Katsottiin Niinan kanssa troija elokuvaa, ihan vain sen takia, että odotimme kuuluisaa lentokone mokaa. Mutta ei näkynyt lentokonetta. Mitä vittua?! :D Mentiin nukkumaan kunhan päivän henkevät keskustelut oli ensin hoidettu.

Aamulla heräsimme hieman liian myöhään Niinan kanssa. Ei se mitään. Pääsimme ajoissa liikkeelle. Kaikki oli hyvin, sillä olihan meillä Oonan enirosta tulostamat ajo ohjeet opistolle.. No ohjeita noudatettuamme löysimme itsemme hiihtoladuilta, lenkkipolulta, ilvesreitiltä! Ei siinä mitään, mutta kun me oltiin menossa pääsykokeisiin autolla, eikä oltu missään vitun aamulenkillä hiihtäen! Kello oli muutaman minuutin yli kahdeksan kun Oona soittaa opistolle, ja kertoo että hän on ilvesreitillä. Langan toisessa päässä todetaan. "sinähän olet jossain ihan metsässä!" No ei siinä sitten mitään.. Tässä välissä meinaan auton pohjasta lähtee irti joku muoviosa. Tytöt käytti mielikuvitusta ja koitti korjata koko paskaa. Takaluukku unohtuu auki, golf bägi meinaa jäädä metsään. Näin ajetaan siis isäpuolen hienoa farmari työsuhdeautoa!

Päästiin perille. Tunnin myöhässä, Oona sai erikoiskohtelua. Oli vitun hyvä, ja pääs jatkoon! Tittidii. Tämä tiesi siis sellaista 6 tunnin lisä odotusta. Näin kulutan aikaa, laulaa eppu normaali: Nukutaan "muutamat" päiväunet hienossa farmari matkailuautossa, hengataan kahvilassa, ja tutustumme opistoon, salakuunnellaan ihmisten juttuja.

N. 20.30 Oona vihdoin tulee sieltä psykolooogisista testeistä ja lähdetään kotiin. Kokeiltiin muuten vaihteeksi ajaa asfaltti teitä..

Oli siis hyvä reissu, kiitos ja kumarrus. Mennään vaan uudestaankin. Niinan vuoro seuraavalla kerralla mennä testeihin:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.