IRC-Galleria

Sufoli

Sufoli

Älä kumarra niiden patsaita.
Rakas päiväkirjani.
Kaikki alkoi 22.6. Mentiin mökille. Ensin siellä oli Tony, sen jälkeen paikalle tulivat Niina ja Tuulia. Illalla 20 aikoihin tuli Marjo, Mari ja Jussi. Ja johonkin aikaan saapui Henrik. Porukka kasassa. Oli kiva nousuhumala, grillasimme ja chillasimme.

23.6. Juhannusaatto ja aamu aloitetaan konjakilla. kello jo melkein iltapäivä kun myrkkyliemi tehoaa ja koko ilta samaa rataa, taas vaan grillattiin ja chillattiin. Kottikärryt toimii hyvin jääkaappina. illalla lava tanssit humpan tahdissa. niin se vaan hyvässä seurassa aika vierähtää. paikalla oli myös Ylander, toiselta nimeltään ihan vain katri. ilta venyi ihanan pitkäksi ja paikalla vierailivat myös Jerome ja Oliver.

24.6. Lauantaina aurinko nousi jo ennen meitä. toisaalta en ole yllättynyt. Tonyn kartanoon mahtuu hyvin 6 henkilöä nukkumaan, niin siitä nousimme. Mari, Marjo, Tuulia tais mennä tonylle suihkuun, pojat saunaan, Niina ja Katri jonnekkin kotiipäin. Loput lähdimme Arin veneellä Suomenlinnaan. wau. Tony ajoi venettä, oli selvä, Henrik ajoi autoa, oli selvä. Loput oli kännissä. Mukavaa meillä oli taaskin. muuten. Ari ja Jussi ystävystyivät hyvin tämän reissun aikana. Jussi huutaa yöllä kahta lausetta. Lauseet kuuluu "LISÄÄ VIINAA!" "huomenna arin kaa lintsille!"

25.6. Jussi ja Ari halusivat lintsille.. ja sinne he myös pääsevät. Muutkin menee sinne vähän myöhemmin. Mari ja Tuulia pääsee arin kustannuksella kahteen laitteeseen. Rakettiin ja kieputtimeen. Mentiin niihin jussin kanssa. muut jäi kai dokaamaan. Paitsi Marjo. nyt se oli kuski. illalla Marjo ja Jussi ähtevät kotiin. Onko juhannus jo ohi? o_0 jotain me säädetään ja väännetään ja unikin tulee suhteellisen ajoissa.

26.6. Päivä menee jumittaessa ja angstatessa illan tullen Tony, Mari ja Tuulia siirrymme kotiin Tonyn. ja Niinakin tulee myöhemmin paikalle. Otamme hieman pohjia seuraavaa päivää varten kun lähdemme laivalle.

27.6. aamulla aikaisin ylös ja kohti satamaa. Tallink m/s Melodian baariin ja Tonyn päivä käyntiin Irish Coffeella ja muiden mehulla ja kohtahan se Tallinnan satama jo näkyikin. maissa kerkesimme syömään ja shoppailemaan tai no 15min vaatteita ja 45min alkossa. täysi lasti päälle ja kiireellä takaisin laivaan. bingoa ja karaokea. väsyneinä mutta tyytyväisinä takaisin.

28.6. Jumitusta shoppailua ja siivousta. aika vaan meni tosi nopeesti mutta niinhän se tuppaa käymään kun on liian kivaa...<3

29.6. "Herään kartanostani kaksi tyttöä kainalossa." Sanoi Tony. Kaksi tyttöä ovat Mari ja Tuulia. Heräämisen jälkeen piti lähteä kotiin pakkaamaan.kuin ihmeen kaupalla saan kaiken mahtumaan rinkkaan, tosin pakkaamiseen meni useampi tunti. Sitten Tonylle. Meitä on jo kolme reissuun valmista. vielä odotetaan yhtä. ja sitten meitä onkin jo neljä. Tony, Mari, Niina, Tuulia. <3 Mentiin muka ajoissa nukkumaan. en muista en tiedä. kai vielä pakkauskriisejäkin oli.

30.6. Heräämme väsyneenä ja täynnä energiaa, tästä se nyt alkaa virallinen Suomen kierto osuus.. Näen peltoa ja metsää. Imatra tou kaupunki niin (anteeksi) niin mitään sanomaton, voiko se tarjota meille kaupunkilaisille mitään? Heti opitaan paikallisille tavoille. Marjo ja Jussi hakee meidät kulmille ja kännissä taas.

1.7. Herään ja haistan raikkaan maalaisilman, eikun ne ovatkin Imatran paperitehtaat. Illalla grillibileet ja taas kännissä. Ja taas oli hauskaa. Marin vanhemmat palaavat teatterista. joten tää porukka siirtyy Lauran luoksegrilli bileiden jatkoille laulamaan karaokea. Johonkin aikaan rymyttiin nukkumaan.

2.7. herään kun Niina on oksentamassa eli hauskaa oli eilen. Lähdemme vähin äänin aikaisin biitsille jotteivat marin vanhemmat tajuaisi niinan huonoa olo. se vaan oli helvetin vaikeeta peittää. päivä rannalla uiden saimaassa. vesi oli kirkasta ja lämmintä.

3.7. Päivällä mennään taas rannalle, alku illasta kulmille ja Zamppi jättitrampoliiniin. hauskaa kai sekin. Sen jälkeen Tony meni ja ilmoitti itsensä kosken ylitykseen ja tottakai Tony tahtoo kerätä huomiota ja saa puhuttua ne tyypit ympäri, että saa ylittää kosken pääalaspäin. Niinakin innostui leikkiin moiseen. ei sentään pää alaspäin. Mari ja Tuulia ottivat vain kuvia ja pelkäsivät. :D

4.7. } Siis tämän ajan me vain nukuimme, yhden yön ulkonakin. taivasalla. terassin katto pään päällä oikeestaan oli mut silti. <3
5.7 { uimme saimaan MERESSÄ, ja vuoksessakin. söimme chillasimme grillasimme nauroimme huusimme puhuimme tappelimme painimme. mitä vaan.
6.7. } Pelattiin naapurin akun kanssa sulkapalloa ja vaikka mitä. Tony sai uuden
7.7. } parhaan kaverin. :D tytöt laittoi kasvonaamiot.

8.7. Ilta ja bileet Lauralla. Tytöt laulaa karaokea taas, eikä vanatallinn kermaliköörikään tunnu maistuvan.

9.7. Rinkat peräkärryyn ja Marin porukat lähtevät viemään meitä kohti kesälahtea."Niin pientä mutta syrjäistä kylän pahasta kohti, meitä on varoitettu kovista ukkosista. no totta kai illalla tulee kova ukkonen ja raekuuro. Sähköt menevät 20 koihin ja lämmitämme jauhelihapihvit saunan kiukaalla. Kyllä me selviämme ilman sähköjä, eihän täällä muutenkaan ole kuin ulkohuussi. "
kaupunkilaiskaverit ehkä vähän hukassa. Mihin ne onkaan viety tuotu. Eräretkeilyyhän toi kyl melkein olikin. ei sieltä nyt aina sähköt mene, mutta eihän nuo semmoista usko.

10.7."Sähköt olivat palanneet joskus aamuyön ja aamun välillä. Onneksi ne taas menivät muutamaan otteeseen päivällä ja näimme mitä kesälahdella asuminen voi tarkoittaa." aika totta<3 Uimassakin käytiin se oli kivaa.

11.7. Päivä kesti suunnilleen heräämisestä nukahtamiseen. illalla lähdettiin vielä Tonyn kanssa ilta kävelylly, joka venähti yökävelyksi. Se kesti 1 h 15 min, näitä kesäöitä mitä ei unohda. <3 Tony sai testata semmosta jännää kaivoa. Ja mä kerroin mitä kaikkee oon joskus kesälahdella tehnyt kun olin vähän pienempi. Ja muutenkin puhuttiin paljon mukavii juttui. :) Sammakoistakin tuli kavereita. Kävelyn jälkeen oli hyvä käydä nukkumaan. :)<3

12.7. Taas on pakkauspäivä aamulla pakataan tavarat ja kun jo nälkä alkaa kurnia ja ruoan teko on alkutekiöissään, niin menee sähköt tällä kertaa vaan tuntuu siltä että ne eivät tulisi ollenkaan takaisin. odotamme ja nälkä kasvaa. kellokin alkaa olemaan niin paljon että kohta tulee kiire ilman sähköä. Sitten keksimme tai joku keksii sanoa sen ääneen: (Joku tuulian sisko..) "tehdään ruoka grillissä loppuun." grillissä voi keittää perunoita ja valmistaa ruskeakastikkeen. ja hyvän makuisen. Ja sähkötkin taas toimii. Lähdemme kohti juna asemaa ja siitä junalla Riihimäelle. illalla syömme grillin mättöä aika mitään sanomatonta. Mutta tuuliaahan se ei haitannut kun eihän tuulia ruoasta mitään maksanut, kun tuulia oli junassa kavereiden painostuksesta idiootti. Pitää mennä vastakkaiseen hyttiin kysymään tytöltä "anteeksi, kuinka vanha olet?" siitä hyvästä sai ilmaiset ruoat.

13.7. Heräämme Henrikin luota ja taas alamme tunkea tavaroita autoon, rinkat yksi matkustaja ja henrik mahtuu kyytiin siis on tehtävä kaksi keikkaa juna asemalle. aamupäivällä olemme jo Tampereella jossa shoppaillaan ja mennään Raxiin syömään. Totta kai me saadaan sielläkin paheksuvia katseita niinkuin saimme kaikki alla muuallakin ja Tuulia kaataa kaakaon päälleen ja housut sotkeentuvat. Mari käy sanomassa että kaakao kaatui että joku pyyhkisi sen ja tuo tuulialle uuden kaakaon, joka kaatuu suoraan Tuulian syliin. kaikki vaihto vaatteet säilytyslokerossa, lähdetään ostamaan uusia housuja. ja kaikki menee sit silleen hyvin tai ainaki joten kuten. Pääsemme junaan kohti vaasaa. Vaasassa otamme taksin ja menemme hostelliin viemään tavarat, jonka jälkeen lähdemme takaisin kaupunkiin. sellanen kiva pieni alkoholin vaikutus alkaa tuntua kun on nauttinut viiniä tampereelta lähtien. Josta Tuulia sai allegiakohtauksen. mut ei se mitään.

14.7. Aamu alkaa a:lla laulaa Juice, minun aamu alkaa viinillä ja aamu kännillä. tissutellaan aamu ja lähdetään kävelylle, haetaan festari rannekkeet ja hostellille syömään välillä. vielä hieman viiniä tai mitä vaan alkoholiaja sitten Rockperryyn. Siellä löydetään kiva lävistys paikka ja jutellaan hetki kunnes tik tak aloittaa. "Hei me heilutaan taas, mutta ei me kaaduta, ehkä väsyttää vähän mutta nyt ei nukuta, ei se meidän syy oo jos on suunta hukassa, kellot takaperin käy maailma on vinossa, pidä kiinni hei mua, niin mä pitää voin sua kyllä kavereilta pitää aina saada tukea!" tottakai osataan sanat ulkoa, hyvä meininki.Tik Takin jälkeen vain pari tuntematonta bändiä. Tony tahtoo lävistyksen. sen hän myös sai. korvan rusto. On se hieno. ilmeetkin oli. Hienoa oli myös Maj Karma ja PMMP molemmat näemme keskeltä eturivistä meno on huikeaa. Vielä Lordin, Kwanin ja The Rasmuksen keikat. nälkä ja ylläriylläri Tuulialla ja Marilla migreeni.pakko jättää rasmus väliin ja syödä. Takaisin kämpille ja nukkumaan.

15.7. Se kesä siis oli paras ja me tiedettiin se loppuu niin se loppuu niin. Silti se kaikki tapahtui niin yllättäen. Herätessäni olo oli itkuinen. ja pmmp:n sanojen mukaan "vähän itkin kai kun pakkailin". Meinasi tulla kiire huoneen luovutuksen kanssa.
kaikki menee onneksi hyvin ja lähdemme tutustumaan Vaasaan. Tavarat asemalle ja shoppailemaan, torilla herneitä, sitten munkki kahvit ja korttia ja onkin aika etsiä ruoka paikka. Chili & Lime kuhtuu hintainen moderni kiva ruoka paikka, miinusta tarjoilia osasi vain ruotsia ja englantia. Kirjaimellisesti suomi englantia puhuttiin. Näin tääkin päivä meni vaasassa. Nyt piti mennä jo junaan. Vilkutettiin vaasalle, taas kai vähän itkin. Junassa kumminkin popit päälle ja fiilis nous kattoon. Kaksi muutakin tyttöä bibitti meiän poppien tahdissa. :D seinäjoella noustessamme junasta tony meinaa horjahtaa samaisten tyttöjen syliin, ja alkaa flirttaus. "ihan kivannäkönen sylihän toi ois ollu ;)" Sitten matka inter cityllä helsinkiin. junan lattialla voi pelata korttia, hieroa, nukkua, tehdä mitä vaan. Tikkurilan kohdalla mulla ei enää hyvä fiilis. Mä en halunnu vielä tänne takaisin. Pasilassa oli pakko nousta junasta ulos. Tässä kohti tää porukka hajoo. Halauksia ja itkua. Se matka siis oli hauska niin<3

[Ei aihetta]Perjantai 02.06.2006 01:45

Tuulia avasi silmänsä maailmaan eräänä säkkipimeänä päivänä. Kaukaa näki että hänestä tuli poika.. Perhe oli askeettinen ja he antoivat vähästään muille. Koulussa hän suorastaan loisti tiedoillaan, siellä häntä kiusattiin kengistään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ihastuttamaan laastarit, niinpä rakkaaksi harrastukseksi tuli amalgaamipaikat.

Tuulia kehittyi kolmannellakymmenellä varsin lupsakaksi. Päähänsä hän sai liilat hiukset, sekä ruskeat silmät.
Ihanuudesta seuraten hän oli suuresti jalo. Lempiruokaansa näkkileipää vihanneskastikkeessa hän sai työskennellen bussikuskina.

Tuulia tupakoi pari toppaa päivässä. Alkoholia hän juo lyötyään itseään naamaan.

Hän koppasi itselleen puolison jonka kanssa ei päästetty naimisiin.

Sen pituinen se.

jes:DPerjantai 05.05.2006 00:01Noniin. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan.

1. Mikä minun nimeni on?
~Pyry

2. Missä asun?
Ihan missä haluat. Mutta minä en ota kantaa.

3. Mikä olen?
Pidän hyvin todennäköisenä sitä, että olet oma itsesi.

4. Millainen olen?
Tiesitkö muuten että oot aika sairaan rasittava tyyppi? ( jee:D)


5. Kuka olen?

Siitä päätellen, että joudut kysymään Oraakkelilta vastausta tällaiseen kysymykseen, olet epätoivoinen ja ilmeisen epävarma ihminen.

6. Mikä on ollut kaikista tärkeintä elämässäni?
Vilkkaus. (oraakkeli on pelottavan oikeassa toisinaan:D)

7. Mikä on ollut kaikista turhinta elämässäni?
toimintavimma (niin eli mun kuuluukin vaan istua tietokoneella)

8. Mikä on arvokkain asia mielestäni maailmassa?
Tosimies ei välitä

9. Miltä näytän?
Lanttulaatikolta. (kiitti)

10. Miltä tunnun?
Mudalta.

11. Miltä maistun?
vedeltä

12. Miltä tuoksun?
Vuoristoilmalta.

13. Missä minun kuuluisi olla?
Kenkätelineessä.

14. Mikä minun kuuluisi olla?
No se mitä sä just nyt ajattelet

15. Mistä minut löytää?

Muistaakseni Etelä-Pohjanmaalta

16. Miten minut tavoittaa?
Samaa rutiinia.

17. Ikäni?
Minä olen ollut aina olemassa. Mutta kun roomalaiset rikkoivat temppelini, tein hanttihommia kunnes avasin netissä tämän palvelun 1.7.2000. Hulluja nuo roomalaiset *tok tok*.

18. Sukupuoleni?
Typoiliksä jotain, emmä tajua.

...Lauantai 25.03.2006 22:20

1. minkä värisellä tuolilla istut nyt?
- sininen

2. minkä värinen paita sinulla on päällä?
- musta

3. millainen logo/tausta sinulla on nyt kännykässä?
- joku auringonlasku

4. mikä on kännykässäsi soittoäänenä?
- pmmp- pikkuveli

5. ketä mietit juuri nyt (mainitse henkilö nimeltä?)
- siskoo mietin täs, terhi.

6. montako tuntia nukuit viime yönä/viimeksi kun nukuit?
- Joku tunnin, nukuin tos vähän aikaa sit

7. tuorekurkku vai suolakurkku
- tuore

8. joululoma vai kesäloma
- no aina loma kelpaa, mut kesä

9. mikä on toinen nimesi?
- joku sano et tuulia neito. oisko neito? vähä ois siisti.


10. mikä on viimeisin sana jonka sanoit?
- luulisin. mut kirjotin sen.

11. kenelle sen sanoit?
-Tonylle

12. mitä odotat tällä hetkellä eniten
- pmmp keikkaa ja koht alkaa huuma ja synttäreit

13. millä kulkuneuvolla viimeksi liikuit? (auto, linja-auto, pyörä jne.)
- bussil

14. mitä pelkäät tällä hetkellä eniten?
- mun synttärilahjaa

15. mikä on toiveammattisi?
- ammatiton

16. voisitko kuvitella olevasi opettaja?
- lastentarhaopettaja ;)

17. minkälaista liikuntaa harrastat?
- kallistuu varmaan sinne sormiliikuntaa. ja syöminen on kans jees. hampail joutuu pureskelee.

18. paljonko olet pitkä?
- kysyisin kylläkin, että paljonko olet lyhyt, olen lyhyt 160 cm

19. mitä kuuntelet juuri nyt?
- telkkaris joku laulaa oopperaa.

20. montako lävistystä sinulla on?
- korvis niinku yks. niinku molemmis korvis

21. missä lävistykset ovat? (nenässä, huulessa, korvissa jne.)
- aivoissa. aivolävistys

22. mitä sinulle tulee mieleen sanasta vaahto?
- kermavaahto ;) ja kylpyamme

23. minkä nimistä lehteä luit viimeksi?
- jotain tjäreborgin loma esite juttuu

24. minkä merkkistä huulirasvaa käytät?
- mitä vaa

25. onko tylsää juuri nyt?
- on. ja huomennakin. ja ylihuomennakin. tai siis ei.

26. keneltä sait viimeksi viestin kännykkääsi?
- piti luntata. Mari.

27. minkä väriset hiukset sinulla on?
- Tummanruskeet

28. mitä kappaletta inhoat? (laita myös esittäjä)
- kuka sano et inhoon?

29. kampaatko hiuksesi joka päivä?
- nojoo

30. kuinka usein käyt saunassa?
no se riippuu. eilen kävin

31. minkä merkkinen polkupyörä sinulla on (jos on)?
- panther. just kovis. <3


32. minkä merkkistä ja tuoksuista suihkusaippuaa käytät?
- semmost passionfruit jutskaa

33. minkä värinen hiusharjasi on?
- sininen'

34. Ilkka, Pete vai Katri?
- tykkään ryhmäseksistä

35. Kuka ihminen on tällä hetkellä lähimpänä sinua?
- oota hetki. teen mittauksen. en jaksanutkaan. ette saaneet tietää. mut ei oo kukaa just nyt mitenkää intiimi lähel.

36. Minkä numeron sait viimeisimmästä kokeestasi?
- nelosen sain. enkusta tietty.

37. Minkä laulun sanat menee näin: "sä olit perhonen, jonka siivet eivät kauas kantaneet. sä väsyit kylpyhuoneeseen..."?
- Apulannan Ilona

38. seurusteletko jonkun kanssa?
- joo tykkään puhuu tälle tietokoneelle :) <3

39. mikä on tavoitteesi?
- onks mul sellasii?

40. mitä katsoit viimeksi telkkarista?
- en minä muista

41. mitä kanavaa katsot eniten?
- MTV3

42. mihin maahan haluaisit matkustaa?
- Kiina espanja ranska italia saksa ruotsi kreikka, viroon en.

43. mitä söit viimeksi?
- kynää pureskelin. paha tapa

44.

ni mikä se kysymys oli?

45. Oletko ihastunut johonkin:
- rahaan

46. Oletko koskaan ollut ihastunut opettajaasi:
- en

47. Lempieläin:
- Marist tuli mieleen eilen aika eläin. ni sanon et mari<3

48. Kuka on paras ystäväsi:
- google, vaik ei se tänää auttanu mua hädäs.. yleensä kyllä

49. Oletko koskaan hakannut ketään:
- joka päivä

50. Kenen kanssa puhut eniten puhelimessa:
- Niinan

51. Vietätkö paljon aikaa internetissä:
- liikaa

52. Vihaatko koulua:
- mitä koulua? hylliä en, mut jotain muuta ehkä

53. Onko sinulla sosiaalista elämää:
- tietokoneen välityksel sosialistelen

54. Pidätkö matkustamisesta:
- liikaa. kesä<3

55. Oletko hemmoteltu:
- salee

56. Juotko paljon vettä:
- sopivasti

57. Mitä hammastahnaa käytät:
- pepsodentiä vaikka

58. Onko sinulla kännykkää:
- onhan se täs kädes

59. Jos on, niin minkä merkkinen:
- emmätiiä

60. Onko sinulla rusketusta:
- unohdin käydä solariumis

61. Ärsyynnytkö helposti:
- no en kai

62. Miten purat vihaasi:
tykkään vittuilla

63. Oletko koskaan saanut potkuja töistä:
- en

64. Oletko töissä:
- en tai tavallaan

65. Haaveiletko paljon:
- ne on ihan realistisii

66. Millaisen tatuoinnin haluaisit:
- kuka väitti et haluun?

67. Mikä on viimeisin kuulemasi kohteliaisuus:
- Tony puhu helmeilystä. Niina huorasta.

68. Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa:
- joo hei semmonen pedofiili pappa<3

69. Milloin oksensit viimeksi:
- keskiviikkona

70. Kengännumerosi:
- 38

71. Millainen olo sinulla on tällä hetkellä:
- kiitos kysymästä. tylsä.

72. Mainitse yksi huono puolesi:
- voit sanoo ihan itse

73. Menisitkö naimisiin rahan takia:
- minkäs muunkaan takia? ku en usko rakkauteen

74. Oletko enemmän äidin vai isän poika/tyttö:
- riippuu

75.Kirjoittavatko ihmiset nimesi väärin?
- tuuliast tykkää jättää aan pois

76. Jättäisitkö sukunimesi, jos sinusta tulisi kuuluisa?
- mähän oon ;)

77. Henkinen ikäsi?
- viis vee

78. Kuinka vanha haluiaisit olla?
- no näin on ihan okei nyt just

79. oikea, vasen, molemmat kädet?
- molemmat

80. Puhutko muita kieliä?
- ruotsii joo ihan sika hyvin.. ja enkkuu viel paremmi xD

81. elätkö elämääsi juuri nyt?
- ei mul oo

82. vihaatko itseäsi?
- en mä sellasii

83. Onko sinulla pahoja tapoja?
- mari sanoo et joo. must se ei oo

84. Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, mikä sen nimi olisi?
- tyttö jolla ei ollut elämää

85. osaatko laulaa?
- ehkä joskus

86. tykkäätkö viettää aikaa yksin?
- tietokoneen kanssa

87. onko elämäsi ollut hieno tähän mennessä?
- no ku ois se elämä!

88. oletko muiden mielestä kaunis?
- joku niinki sanonu. oon mä ;) enks muka?

89. oletko itsevarma?
- no se nyt riippuu taas

90. tajuavatko muut sinut aina väärin?
-kyl joku joskus mua ymmärtänykki

91. poltatko?
- haluutko tietää merkinki?

92. luetko sanomalehtiä?
- tottakai

93. käveletkö sateessa?
- no en aina mut joo

94. satuttanut itseäsi?
- joo välil lauantai tai sunnuntai aamuna tuntuu päässä. onks se ittensä satuttamista?

95. ollut rakastunut?
- en mä usko

96. uinut alasti?
- Joo beibe joo ;)

97. ollut leikkauksessa?
- emmä pahemmi. eiku kitarisa.

98. nukkunut ulkona?
- emmä muista:D eiku no joo kait

99. ollut syömättä yhtenä päivänä?
- joo kahtenaki

100. nukkunut koskaan vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa samassa sängyssä harrastamatta seksiä?

- kertoja monesti

101. nukkunut koko päivää?
- jooo<3

102.ollut tv:ssä tai radiossa?
- valitettavasti

103. onko sinulla yhtään homoseksuaalista ystävää?
-ei :( :D

104. paras inside-vitsinne?
- kenen kans?

105. kenen luona olit viimeksi?
- Tonyl, jos yht kaks vee beibin kotii ei lasketa

106. jolle nauroit?
- Tonylle..:D

107. joka nauroi sinulle?
- emmä tiedä, nyt saatto joku nauraa mulle, nyt taas joku eri henkilö, tai nyt.. kauheeta:D

108. joka sai sinut kuumaksi?
- sauna

109. jota ajattelit?
- ajattelenks?

110. jonka kanssa katsoit elokuvan?
- mä en tiedä

[Ei aihetta]Lauantai 25.03.2006 22:20

1. minkä värisellä tuolilla istut nyt?
- sininen

2. minkä värinen paita sinulla on päällä?
- musta

3. millainen logo/tausta sinulla on nyt kännykässä?
- joku auringonlasku

4. mikä on kännykässäsi soittoäänenä?
- pmmp- pikkuveli

5. ketä mietit juuri nyt (mainitse henkilö nimeltä?)
- siskoo mietin täs, terhi.

6. montako tuntia nukuit viime yönä/viimeksi kun nukuit?
- Joku tunnin, nukuin tos vähän aikaa sit

7. tuorekurkku vai suolakurkku
- tuore

8. joululoma vai kesäloma
- no aina loma kelpaa, mut kesä

9. mikä on toinen nimesi?
- joku sano et tuulia neito. oisko neito? vähä ois siisti.


10. mikä on viimeisin sana jonka sanoit?
- luulisin. mut kirjotin sen.

11. kenelle sen sanoit?
-Tonylle

12. mitä odotat tällä hetkellä eniten
- pmmp keikkaa ja koht alkaa huuma ja synttäreit

13. millä kulkuneuvolla viimeksi liikuit? (auto, linja-auto, pyörä jne.)
- bussil

14. mitä pelkäät tällä hetkellä eniten?
- mun synttärilahjaa

15. mikä on toiveammattisi?
- ammatiton

16. voisitko kuvitella olevasi opettaja?
- lastentarhaopettaja ;)

17. minkälaista liikuntaa harrastat?
- kallistuu varmaan sinne sormiliikuntaa. ja syöminen on kans jees. hampail joutuu pureskelee.

18. paljonko olet pitkä?
- kysyisin kylläkin, että paljonko olet lyhyt, olen lyhyt 160 cm

19. mitä kuuntelet juuri nyt?
- telkkaris joku laulaa oopperaa.

20. montako lävistystä sinulla on?
- korvis niinku yks. niinku molemmis korvis

21. missä lävistykset ovat? (nenässä, huulessa, korvissa jne.)
- aivoissa. aivolävistys

22. mitä sinulle tulee mieleen sanasta vaahto?
- kermavaahto ;) ja kylpyamme

23. minkä nimistä lehteä luit viimeksi?
- jotain tjäreborgin loma esite juttuu

24. minkä merkkistä huulirasvaa käytät?
- mitä vaa

25. onko tylsää juuri nyt?
- on. ja huomennakin. ja ylihuomennakin. tai siis ei.

26. keneltä sait viimeksi viestin kännykkääsi?
- piti luntata. Mari.

27. minkä väriset hiukset sinulla on?
- Tummanruskeet

28. mitä kappaletta inhoat? (laita myös esittäjä)
- kuka sano et inhoon?

29. kampaatko hiuksesi joka päivä?
- nojoo

30. kuinka usein käyt saunassa?
no se riippuu. eilen kävin

31. minkä merkkinen polkupyörä sinulla on (jos on)?
- panther. just kovis. <3


32. minkä merkkistä ja tuoksuista suihkusaippuaa käytät?
- semmost passionfruit jutskaa

33. minkä värinen hiusharjasi on?
- sininen'

34. Ilkka, Pete vai Katri?
- tykkään ryhmäseksistä

35. Kuka ihminen on tällä hetkellä lähimpänä sinua?
- oota hetki. teen mittauksen. en jaksanutkaan. ette saaneet tietää. mut ei oo kukaa just nyt mitenkää intiimi lähel.

36. Minkä numeron sait viimeisimmästä kokeestasi?
- nelosen sain. enkusta tietty.

37. Minkä laulun sanat menee näin: "sä olit perhonen, jonka siivet eivät kauas kantaneet. sä väsyit kylpyhuoneeseen..."?
- Apulannan Ilona

38. seurusteletko jonkun kanssa?
- joo tykkään puhuu tälle tietokoneelle :) <3

39. mikä on tavoitteesi?
- onks mul sellasii?

40. mitä katsoit viimeksi telkkarista?
- en minä muista

41. mitä kanavaa katsot eniten?
- MTV3

42. mihin maahan haluaisit matkustaa?
- Kiina espanja ranska italia saksa ruotsi kreikka, viroon en.

43. mitä söit viimeksi?
- kynää pureskelin. paha tapa

44.

ni mikä se kysymys oli?

45. Oletko ihastunut johonkin:
- rahaan

46. Oletko koskaan ollut ihastunut opettajaasi:
- en

47. Lempieläin:
- Marist tuli mieleen eilen aika eläin. ni sanon et mari<3

48. Kuka on paras ystäväsi:
- google, vaik ei se tänää auttanu mua hädäs.. yleensä kyllä

49. Oletko koskaan hakannut ketään:
- joka päivä

50. Kenen kanssa puhut eniten puhelimessa:
- Niinan

51. Vietätkö paljon aikaa internetissä:
- liikaa

52. Vihaatko koulua:
- mitä koulua? hylliä en, mut jotain muuta ehkä

53. Onko sinulla sosiaalista elämää:
- tietokoneen välityksel sosialistelen

54. Pidätkö matkustamisesta:
- liikaa. kesä<3

55. Oletko hemmoteltu:
- salee

56. Juotko paljon vettä:
- sopivasti

57. Mitä hammastahnaa käytät:
- pepsodentiä vaikka

58. Onko sinulla kännykkää:
- onhan se täs kädes

59. Jos on, niin minkä merkkinen:
- emmätiiä

60. Onko sinulla rusketusta:
- unohdin käydä solariumis

61. Ärsyynnytkö helposti:
- no en kai

62. Miten purat vihaasi:
tykkään vittuilla

63. Oletko koskaan saanut potkuja töistä:
- en

64. Oletko töissä:
- en tai tavallaan

65. Haaveiletko paljon:
- ne on ihan realistisii

66. Millaisen tatuoinnin haluaisit:
- kuka väitti et haluun?

67. Mikä on viimeisin kuulemasi kohteliaisuus:
- Tony puhu helmeilystä. Niina huorasta.

68. Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa:
- joo hei semmonen pedofiili pappa<3

69. Milloin oksensit viimeksi:
- keskiviikkona

70. Kengännumerosi:
- 38

71. Millainen olo sinulla on tällä hetkellä:
- kiitos kysymästä. tylsä.

72. Mainitse yksi huono puolesi:
- voit sanoo ihan itse

73. Menisitkö naimisiin rahan takia:
- minkäs muunkaan takia? ku en usko rakkauteen

74. Oletko enemmän äidin vai isän poika/tyttö:
- riippuu

75.Kirjoittavatko ihmiset nimesi väärin?
- tuuliast tykkää jättää aan pois

76. Jättäisitkö sukunimesi, jos sinusta tulisi kuuluisa?
- mähän oon ;)

77. Henkinen ikäsi?
- viis vee

78. Kuinka vanha haluiaisit olla?
- no näin on ihan okei nyt just

79. oikea, vasen, molemmat kädet?
- molemmat

80. Puhutko muita kieliä?
- ruotsii joo ihan sika hyvin.. ja enkkuu viel paremmi xD

81. elätkö elämääsi juuri nyt?
- ei mul oo

82. vihaatko itseäsi?
- en mä sellasii

83. Onko sinulla pahoja tapoja?
- mari sanoo et joo. must se ei oo

84. Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, mikä sen nimi olisi?
- tyttö jolla ei ollut elämää

85. osaatko laulaa?
- ehkä joskus

86. tykkäätkö viettää aikaa yksin?
- tietokoneen kanssa

87. onko elämäsi ollut hieno tähän mennessä?
- no ku ois se elämä!

88. oletko muiden mielestä kaunis?
- joku niinki sanonu. oon mä ;) enks muka?

89. oletko itsevarma?
- no se nyt riippuu taas

90. tajuavatko muut sinut aina väärin?
-kyl joku joskus mua ymmärtänykki

91. poltatko?
- haluutko tietää merkinki?

92. luetko sanomalehtiä?
- tottakai

93. käveletkö sateessa?
- no en aina mut joo

94. satuttanut itseäsi?
- joo välil lauantai tai sunnuntai aamuna tuntuu päässä. onks se ittensä satuttamista?

95. ollut rakastunut?
- en mä usko

96. uinut alasti?
- Joo beibe joo ;)

97. ollut leikkauksessa?
- emmä pahemmi. eiku kitarisa.

98. nukkunut ulkona?
- emmä muista:D eiku no joo kait

99. ollut syömättä yhtenä päivänä?
- joo kahtenaki

100. nukkunut koskaan vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa samassa sängyssä harrastamatta seksiä?

- kertoja monesti

101. nukkunut koko päivää?
- jooo<3

102.ollut tv:ssä tai radiossa?
- valitettavasti

103. onko sinulla yhtään homoseksuaalista ystävää?
-ei :( :D

104. paras inside-vitsinne?
- kenen kans?

105. kenen luona olit viimeksi?
- Tonyl, jos yht kaks vee beibin kotii ei lasketa

106. jolle nauroit?
- Tonylle..:D

107. joka nauroi sinulle?
- emmä tiedä, nyt saatto joku nauraa mulle, nyt taas joku eri henkilö, tai nyt.. kauheeta:D

108. joka sai sinut kuumaksi?
- sauna

109. jota ajattelit?
- ajattelenks?

110. jonka kanssa katsoit elokuvan?
- mä en tiedä

[Ei aihetta]Lauantai 25.03.2006 21:27

taas tätä!

Ohje: Avaa haluamasi soitinohjelma, laita kaikki laulusi soittolistalle ja pistä satunnaissoitto päälle. Kysy kysymys ääneen, painaa playta ja anna musiikin toimia profeettana. ja tämän jälkeen taas ahdistellaan ihmisiä ja pyydetään niitä tekemään sama! :D

EIKÄ SAA HUIJATA!!

Mitä äitini minusta ajattelee?
laulu: tarviin aikaa
artisti: helpus
kommenttisi: ok :D

Onko elämäni kulkemassa oikeaan suuntaan?
laulu: ei koskaan enää
artisti: junkmail
kommenttisi: suht pelottavaa

Mikä auttaisi rahaongelmiini?
laulu: homojen kevät
artisti:
kommenttis: tota...:D

Mistä muut ihmiset kadehtii mua?
laulu: lopeta
artisti: tik tak
kommenttis: hmmm

Mikä auttaa tylsyyteen?
laulu: idiootti
artisti: zen cafe
kommenttis: totta..:D

Mitä piirrettä en ole itsessäni vielä tiedostanut?
laulu: ohi on
artisti: apulanta & tehosekoitin
kommenttis: aha:D

Millaiseksi muutun, kun vanhenen?
laulu: kosketus
artisti: klamydia
kommenttis: kuulostaa hyvältä.

Kehen/Mihin ihastun seuraavaksi?
laulu: miksi rakkaus
artisti: mariska
kommenttis: jaa´a. mä en tiedä..

Elämän tarkoitus?
laulu: kusipää
artisti: maija vilkkumaa
kommenttisi: ok... :D

Mitäs tän jälkeen kannattais tehdä?
laulu: viimeinen puhelu
artisti: junkmail
kommenttis: OMG

[Ei aihetta]Perjantai 24.03.2006 11:20

Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan. Tässä on niin paljon mietittävää että voin hyvin laittaa vahingon kiertämään. Listaan haastamani ihmiset omien vastausteni perään. MUISTA ETTÄ LAULUT PITÄÄ OLLA SAMAN ESITTÄJÄN KOKO AJAN "

1. Sukupuoli? pikkuveli
2. Mikä on suurin unelmasi? Niina
3. Mitä inhoat? isin pikku tyttö
4. Millanen fiilis sinulla on nyt? kesä95
5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään? onnellinen päivä
6. Mistä asioista pidät? rusketusraidat
7. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi? onni:D:D:D

[Ei aihetta]Perjantai 24.03.2006 11:10

katso kännykästäsi 5 viimeisintä tekstiviestiä ja listaa ne tänne. Haasta sitten 4 ystävääsi tekemään samoin. :)
aha

1.Tää on jo liikaa. joudun tekstaa joidenki juoppojen kans ja sit kotona äiti litkii viiniä naapurin muijan kans ja iskä tuli äsken saipan pelistä ku se oli vippinä. en kestä.

2.no voi vittu ihan sama. :D Tuulia!

3. siis hyi vittu et oikeesti voi haluu ofeliaa. tai no se on ainaki halpaa.. ni haluuks alkost vahvempaa vai kaupan n. 5%?

4. Joo hyvin menee en päässy aulin tunnille.

5. Sillo oon baarin ulkopuolella:D vappu on 1.5 mut sitä juhlitaan 30.4

(sori mut en kirjottanu ihan 5 viimesintä ku jotain oli pakko sensuroida:D)

mä en haasta.

[Ei aihetta]Perjantai 17.03.2006 20:19

12. kyllä vai ei? kyllä
13. kiitti vai kiitos? kiitti.
14. oikea vai vasen? oikea.
15. oikeus vai kohtuus? kohtuutta!
16. sori vai anteeksi? molemmat
17. vanilja vai kaakao? kaakao. mut häh? miten noi liittyy toisiinsa?
18. mansikka vai vadelma? mansikka
19. aamu vai ilta? ilta.
20. 20 vai 35? 20.
21. siideri vai olut? siideri

vastaan vai puolesta:

22. abortti? ihan okei
23. esiaviollinen seksi? puolesta
24. eutanasia (armokuolema)? puolesta joskus joissain tilanteissa
25. kotisynnytys? ihan sama.
26. teloitus? vastaan
27. muumit? puolesta.

olen:

28. kiltti? aina
29. ystävällinen? aina
30. sydämellinen? joo
31. hyväntahtoinen? joo:D no oon oikeesti
32. vahingoniloinen? ikinä koskaan.. en en... :D
33. tempperamenttinen? maybe
34. ujo? ennnkä oooo. tai oon mä välil ihan vähän
35. avulias? emmä tiiä, ei mun tartte ikin olla, mut enköhän
36. kaunis? Riippuu keneltä kysytään. joku joskus niinki sanonu :D<3
37. sosiaalinen? mul on tietokone
38. kusipää? osaan mä olla

39. vihaan: joo.
40. rakastan: no korkeintaan kesää
41. kunnioitan: vähän
42. ihailen: joskus
43. kadehdin: emmä jaksa, kyl välillä
44. petän: en
45. samaistun: liikaa

46. en ole koskaan: viettäny yht hienoo kesää ku täst tulee
47. haluaisin joskus: elämän
48. en uskalla tunnustaa: no en kai sitä tässä tunnustais jos en uskaltais jotain tunnustaa?
49. mietin joskus: Mä en tiiä, mut miia miettii SITÄ!
50. ihailen salaa: Mä en tiiä, mut miia ihailee taas SITÄ!

(X) Olen teini
(X) Olen nuori aikuinen
(X) Olen vanha ja viisas

(x) Sinkku
( ) Seurustelen
( ) Olen naimisissa
( ) Luulen että menen naimisiin 10 vuoden sisällä

(Tossa ei oo vaihtoehtoa, luulen että en mene naimisiin.)

(x) Onnellinen
( ) Tulevaisuuteni näyttää valoisalta
( ) Olen masentunut
(x) Joskus masennun

( ) Poltan
( ) Juon usein alkoholipitoisia juomia yksin
( ) Minulla on peliriippuvuus (Photo-play tai tavan rahapelit)

(x) Liikun paljon
(x) Olen välillä aikamoinen sohvaperunakin
(x) Syöminen on mukavaa ajan vietettä
( ) Yleensä syön terveellisesti
(x) Yleensä syön melko epäterveellisesti

(x) Huolehdin ulkonäöstäni melko paljon
( ) Näytän joskus aikamoiselta turjakkeelta ihmisten ilmoilla
(x) Kun olen yksin kotona näytän aikamoiselta turjakkeelta
( ) Haisen hielle
(x) Meikkaan
( ) Seuraan muotia
( ) Ostan kirppiksiltä vaatteita

( ) Luen kirjoja aina kun on aikaa
( ) Päivässä katson ainakin 2h tv:tä
( ) Olen joka päivä ulkona yhtäkyytiä ainakin puolituntia
(x) Alle kilometrin pituiset matkat kuljen aina kävellen tai pyörällä
( ) Kierrätän (biojäte, metalli, lasi jne.)
( ) Olen hyvä ihminen
(x) Tiuskin ihmisille kun olen ärsyyntynyt
( ) Olen melkein aina kohtelias ja mukava muille
( ) Muut pitävät minua synkkänä tyyppinä
( ) Olen ehkä jollain tavalla erilainen nuori

(x) Minulla on rutiineja arkipäivän elämässäni
( ) Suunnittelen tulevaisuuttani paljon
(x) Elän vain päivän kerrallaan, olen sellainen seikkailija-luonne
( ) Tunnen itseni joskus melko villiksi
(x) Minulla on pokkaa tehdä repäiseviä juttuja kaverin/kavereiden kanssa
( ) Teen ihan yksin välillä hyvinkin repäiseviä temppuja

(x) Simpsonit on hauska ohjelma
(x) Salattujen elämien Ulla ja Sepi sekä muut henkilöt ovat melko hulvattomia välillä
( ) Entäpä Joey?
( ) Katson dokkareita ajankohtaisista asioista
( ) Katson yleensä vain opettavaisia ohjelmia tv:stä
( ) Olen aika vakava tyyppi, melkoinen vitsi pitää olla että suun pieleni liikahtavat hieman ylöspäin

( ) Tällaisia testejä on ihan mukava tehdä
(x) Olisi voinut jättää tämänkin testin tekemättä ja tehdä jotain järkevää
(x) Tänään minulla on ollut hyvä päivä

[Ei aihetta]Tiistai 21.02.2006 17:40

DO YOU EVER WANT TO...

Olla joku muu: välillä ois kiva
Olla vastakkaista sukupuolta: joskus sillei vaik yhen päivän

HAVE YOU EVER

Rakastunut ystävääsi joka on vastakkaista sukupuolta: kuka muka uskoo rakkauteen? enkä muutenkaa
Ollut torjuttu: Juu..
Säätänyt kaverin kanssa: hmmh. hmmh. en.
Ollut rakastunut: en mä rakkaudesta tiiä ku en usko siihen.
Suudellut jotakuta: Joo
Tehnyt jotain mitä kadut: eipä pahemmin tuu mielee mitään, ehkä mut en osaa katuu.

WHO WAS THE LAST PERSON...

Jota halasit: Hitto. öö. en mä muista! Joku kaveri se oli
Jonka kanssa puhuit: Ai ääneen? Tonyn jos mese lasketaan, pikkusysteri jos ei ääneen
Jota suutelit: J
Jolle huusit: pikkusisko :D
Jota ajattelit: J
Joka laittoi sinulle viestiä: Miia
Joka särki sydämesi: särkikö vai eikö, en tiiä? ei siitä enempää.