IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Paleltaa...Torstai 19.01.2006 23:22

Tää kylmyys ei kyllä ole yhtään kivaa :( Vaikka ei täällä sisällä kylmä olekkaa.. patterit jauhaa täysillä ja saunaaki lämmitetää joka ilta.. näkyy sitten helmikuun sähkölaskussa mutta se on vaan rahaa ja sitähän saa aina lisää. Mutta eniten harmittaa tuo peltinen perheenjäsen tuolla ulkona :( Se vanhus ei varmaan enää näiden pakkasten loputtua toimi enää ollenkaa.. hyvähän mulla kun saa olla Rakkaan viekussa KOKO AJAN :P .. ei ainakaa pääse paleltumaa.. <3 Ei tarvi ite huolehtii omast lämpötilasta.. ;)
Mutta onhan se ihana välillä olla ihan vaan kahdestaan (tai neljästään siis :P ) kotona monta päivää ilman että tarvii edes vaihtelun vuoksi mennä ulos =D Ehtiihän sitä sitten.
Mutta jos huomen palelis vielä töissä aamu kuudesta alkaen.. jos siellä prkl:n pasaatissa ees tarvii tehdä mitää. Mun puolesta voitais jättää tekemättä ja torin monttuki mättää hiekkaa takas täyteen.. kuulostaa hyvältä mutta mahdottomalta.. näin ainaki OKA:n pomo mulle tänää sano nauraen kun heitin oikeasti hyvän ehdotuksen :D ;)

Toivottavasti muillakin on luvassa ihana viikonloppu tosta kylmyydestä huolimatta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.