IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

.. "kyl kaikkee tottuu".. :)Maanantai 23.01.2006 14:16

.. Ei se kylmyys niin kamalaa olekkaan.. paitsi että justkun siihen tottu niin alko lämpenee. Itseasiassa se kahenkymmenen asteen pakkanen ja kirkas auringonpaiste lumihankeen virkisti mieltä viiiiielä enemmän :) Mahtavat fiilikset viikonlopun pakkasista siis kuitenkin..
Arki voi taas alkaa eli työt.. tosin tänää on vapaa :P huomenna sitte.. ja kovaa vauhtia mennään kohti helmikuuta,siitä sit vielä vähän ja ratakausi alkaa :P :P

Ja silti tahtoisin vaan saareen.. :) ja kohta pääsenki jopa päiväks,mut sekin riittää. Joskus mulla on vielä ihan ikioma saari!!! .. tai sit ei..

<3

Paleltaa...Torstai 19.01.2006 23:22

Tää kylmyys ei kyllä ole yhtään kivaa :( Vaikka ei täällä sisällä kylmä olekkaa.. patterit jauhaa täysillä ja saunaaki lämmitetää joka ilta.. näkyy sitten helmikuun sähkölaskussa mutta se on vaan rahaa ja sitähän saa aina lisää. Mutta eniten harmittaa tuo peltinen perheenjäsen tuolla ulkona :( Se vanhus ei varmaan enää näiden pakkasten loputtua toimi enää ollenkaa.. hyvähän mulla kun saa olla Rakkaan viekussa KOKO AJAN :P .. ei ainakaa pääse paleltumaa.. <3 Ei tarvi ite huolehtii omast lämpötilasta.. ;)
Mutta onhan se ihana välillä olla ihan vaan kahdestaan (tai neljästään siis :P ) kotona monta päivää ilman että tarvii edes vaihtelun vuoksi mennä ulos =D Ehtiihän sitä sitten.
Mutta jos huomen palelis vielä töissä aamu kuudesta alkaen.. jos siellä prkl:n pasaatissa ees tarvii tehdä mitää. Mun puolesta voitais jättää tekemättä ja torin monttuki mättää hiekkaa takas täyteen.. kuulostaa hyvältä mutta mahdottomalta.. näin ainaki OKA:n pomo mulle tänää sano nauraen kun heitin oikeasti hyvän ehdotuksen :D ;)

Toivottavasti muillakin on luvassa ihana viikonloppu tosta kylmyydestä huolimatta..

- Vanhemmat »