IRC-Galleria

Moi =)Keskiviikko 15.03.2006 01:38

Höpöttelenpä tänne taas..

On kyllä ollu tänää aivan mahtava keli, talvi parhaimmillaan.. käytiin tänään "vähä" maailmalla tuolla Helsingin seudulla veikan bemulla ni siellähän oli ihanku kesä =D no ei sentään,lunta hurjasti mut isot tiet oli ihan kuivat ja olihan se mahtava fiilis auringon paistaes kruisailla motarii ku V8 kehräs konepellin alla.. mukavasti ne 300hv laukkas &lt;kieli&gt; Intoilin ja uhkailin et sellasen koneen hankin omaaki bimmerii mut taitais lähtee ennemmin lentoo tolla korilla koko auto :D .. kohta mä poltan taas kortin ku kesä tulee <totinen> No ei,virheistä oon oppinu ja säästän ne hurjimmat kaahaushimot radalle ja koetan olla muille enempi mieliks tuolla yleisessä liikenteessä &lt;hymy&gt; ainaki välil <jännä>
Kesää tässä kovasti ootellaanki, on vaan niin paljo tapahtumii ja kaikkee että mietittii just et näinköhän sitä ehtii kaikkea kivaa edes tekemään, mutta yritys on kova :P Kuhan muistaa nauttii täysillä jokaisesta päivästä ja hetkestä..
Wiii,tänää on ollu niin mukava päivä muutenki taas jälleen kerran =) hurjaa söpöilyy ja kaikkee vaikka sitä muutenki on jatkuvasti mut tänää tuli oikee tripla-annos ;) ..varmaa tulee nukuttuuki hymyssä suin :D tai jotenki sillee.. tai sitte ei tuu nukuttuu ollenkaa..

Ja torstai tulee.. &lt;nam&gt;

Huomenna onkin kuvauspäivä,saa nyt nähä millasta pätkää saa jos noi vehkeet edes toimii :) Kai jonkun kamssu toimii aina mut tiedä sitte millä tuulella toi mun auto on.. eilen se vähä kiukutteli ku akku alkaa olla jo aikansa eläny mut niin kauan sillä pelataan kun vaan mahdollista =)
Mut nyt tuli komento joten makeat unet odottaa ---> ~~ .. ZzZzZZzz .. ~~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.