IRC-Galleria

Toverit! Toverit!Keskiviikko 23.07.2008 02:12

Oletteko panneet merkille, että naiset ovat jotenkin säälittäviä? Juuri tällaisia. Ei ihme, että muuan laulussa lauletaan peiliin katsomisesta, vaikka oikeasti katsoo vain naista; ilmeisesti se täytyy särkeä siksi, että *hirmiöiden* ! :) kanssa kinastellessa muuttuu sellaiseksi itsekin...

Olisin ottanut muuan yksiön Helsingistä, mutta siinä ei ollutkaan suihkua, ja nyt joudun tunnustamaan, että suihkussa tulisi vietettyä aikaa enemmänkin.

*Its... dangerouss... to go...
alone... (BAMBISILMÄT :):) !)* - Nainen

(Ahahahahahahahahahaha: tiesin kyllä, että tämän mielenkiintoisen ilmiön taustalla on jonkinlainen kummallinen luonnonoikku, taipumus projisoida itselleen järkeenkäyvät tunnevalmiudet ja käyttäytymismallit toiseen, ja tehdä vaikka väkisin kaikkensa, että niistä todella tulee tällekin tarpeellisia, - ja ilmeisesti myös hylätä kyseiset käyttäytymismallit omalta osaltaan, ahahaha: http://plaza.fi/ajassa/kolinaa-panuhuoneesta/vain-kaksi-tapaa-loytaa-seurustelukumppani-oikea-ja-vaara Itse asiassa meikäläisenkin mahdollisuudet tulla perseraiskatuksi olisivat melkoiset, jos sattuisin hakemaan vertaisryhmäni tukea sinkkubilettämällä säännöllisesti baareissa, mitä nyt en tietenkään tee siitäkään syystä, että te ihmiset olette vastenmielisiä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.