IRC-Galleria

Susityttö-

Susityttö-

monet kauniit & yksi ruma

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jos pelkäät verta niin en suosittelePerjantai 09.09.2011 02:47

Puoli kakstoista kotiuduttu eläinlääkäristä. Tän alueen päivystys jossain 140kilometrin päässä joten ajettiin Tampereelle.

Koko päivän Cujo oli hirveen voimaton ja nukku. Illemmasta (n. seittemän maissa) alko valumaan oranssihtavaa limaa suusta ja kokeilin jätkän kaulaa niin siellä tuntu jumalaton patti. Saatiin sitten aika eläinlääkäriin.

Automatkan aikana lima muuttu vereks. Eläinlääkäriin kävellessä koko koiran etuosa alko olemaan veressä. Vastaanotossa tiputti koko ajan verta lattialle ja jätkä punnittiin (mun pieni 8kk bernhardi painaa n. 49kg). Kuumetta sillä oli ja tulehdusarvot koholla. Sit nukutettiin ja alettiin ronkkimaan suuta josta koko ongelma oli lähtösin.

Mitäs sieltä löytyykään? Jumalaton reikä! Eläinlääkäri työnsi etusormen sinne eikä meinannut ylttää pohjaan asti eli kielen alla oleva reikä oli jotain 10senttimetriä syvä. Mätää sieltä ei tullut, mutta hirveesti verta. Puhdistettiin ja nyt on sit tosi vahvat antibiootit & kipulääkkeitä kun reikää ei voitu ommella, koska se olis saatu vaan siitä suulta kiinni. Jos ei parane noin niin joudutaan avaan jotenkin kaulan kautta ja ompelemaan sieltä.

Toivon syvästi, että Cujo paranee noilla lääkkeillä eikä jouduta tikkaamaan.

Ja voin kertoa, että suruttomasti jäi kirjottamatta huomiselle palautettava kirjallisuusessee. Oli jotain pikkasen tärkeempää.. Toki sen olis voinut tehä aikasemmin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.