IRC-Galleria

Kuopiorock 2006Tiistai 01.08.2006 18:28

Olisihan se vähän turhan hienoo jos se joskus menis niinku elokuvissa. Tosin tällä kertaan en harmittele. Pitii siis mennä vaan perjantaina dokaa vänärille, kattoo ihmisiä ja sitten vaikka vahingossa kuunnellaki jos sieltä vaikka kuuluisi hyvää musiikkiakin, sit EHKÄ baariin ja yöks himaan nukkuu. Tarkotus oli sit lauantaina tulla takas levänneenä ja suihkussa käyneenä.
MUTTA MENIKÖHÄN SE NIINKU SUUNNITTELIN?? Ylläri ylläri ei. Tai alku meni aika hyvin kunnes eksyttiin yhen tamperelaisen ja M:n kanssa baariin, jossa mulle tuli sellanen olo, että ei pahemmin huvita sittenkään lähtee himaan. Aloin kelata että missäköhän sitä nukkuis sit sen yön. Onneksi duo Joensuu pelasti pienen pojan ahdingosta, oli vielä niin hyvä yö, että piti ottaa revanssi lauantai-sunnuntai välisenä yönä. Lakeuden kans ajeltiin sitten takasin päin sunnuntai päivästä, ku enää oltu promille tuuleella.
Reissu oli siis todella hyvä ja tulipa sieltä uusien tuttavuuksien lisäksi myös uusia mielenkiintosia bändejä vastaan. Tosin myönnän, että kun ainut mitä on mukana, on päällä olevat vaatteet ja reppu jonka sisältö on pelkää nestemmäistä, niin sunnuntaina tuntu aikas hyvältä käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteet, hampaiden pesusta nyt puhumattakaan.

Yeah!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.