IRC-Galleria

Kesä 06!!Keskiviikko 09.08.2006 22:17

Ajattelin tässä purkaa tuntojani tänne tästä kesästä. Oikeestaan tää kesä on ollut uskomaton monessa mielessä, oon kokenu niiiiiiiin paljon uutta ja sellasta mitä en ois tullu monesti mieleenkään. Ihan älytöntä!
Tosin tämä kesä on myös kasvattanut. Vaikka sitä välillä painetaanki menee tukka putkella ja silmät onnesta kimaltelevina niin kyllähän sitä pitää pysähtyy välillä miettii asioita. Ei ferrarikaan aina puske asfalttii, välillä sen kuski istuu shellillä...
Jotenki oon kasvanu ihmisenä tänä kesänä. Oppinut uusia juttuja niin itestäni ku maailmasta. Arvot on saaneet uusia sävyjä ja ymmärrys muita ja niiden tunteita kohtaa on kasvanut.
Tällä hetkellä on tavoitteet paljon selkeemmät ja suunnitelmat valmiimmat. Ja jos verrataan viime vuotta joka vedettiin pakka sekasin, asioita sen pahemmin ajattelematta, niin ainakin lähtökohdat tulevaan on paremmat. Mutta kuten kaikki allekirjottaneen tuntevat tietää, ei niitä suunnitelmia toteuteta muuten ku paperilla ja muuten vedetään fiiliksellä.
Tiedän mitä tahdon ja mitä vaadin asioilta joita otan mukaan elämääni. Asiat ovat alkaneet saada parempia suhteita toisiinsa ja arvostuksetki vähän kehittyneet.
Mukaan kesään on mahtunu niin iloja ku surujakin, hienoja hetkiä ja karvaita pettymyksii.

Parasta tällä hetkellä tässä kesässä taitaa olla se, että tää jatkuu vielä. Joten eiköhän oteta viel ne viimesetki irti tästä kesästä? Yeah!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.