IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 06.09.2008 16:17

Tää neiti on nyt sitten hesalainen... Eka viikko hesalaisena ja eka viikko harjoittelua ohi. Harjoittelu on ollut tosi jees, saanut tehdä vaikka mitä erilaista ja tyypit on tosi mukavia. ^^

Maaritin ja mun parhaat saavutukset tällä viikolla on ollut Nordiskin auton rikki saaminen (hinattiin pois)... Tosin ei kuulemma johtunut meistä vaan autosta ja kellekkään ei käynyt mitään. Me tosin ollaan saatu sitten myöhemmin kuulla asiasta kuten esimerkiksi eilen kun meille annettiin auto joka on tullut suoraan tehtaalta ja sillä oli ajettu vain 140km. Et niin.... Oli aikas hieno peli.
Toinen oli se kun eilen myöhästyttiin hienosti 40min. Me hypättiin väärään bussiin. No kyl me selvittiin eikä siitä tullut mitään ongelmaa.

Tosin kaupan päälle oon saanut flunssan. Maanantaina pitäis olla terve kun silloin käydään kaikkee tärkeetä läpi ja tiistaina alkaa kuvaukset. Jänskää.

Ikävä mun muita hullereita.... <3

Eipä täs kai muuta... Ai niin voiko joku sanoa mistä täältä Hesasta löydettäis Maaritille Converset? Ollaan ettitty kaikkialta. Luulis et täällä ois... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.