IRC-Galleria

MökkiPerjantai 03.07.2009 03:00

Tänään vietettiin kummilikan synttäreitä mökillä, grillattiin ja syötiin kakkua, kivaa oli. ^^ Sitä ennen mun piti mennä hetkeksi nukkuun ja vóla, Elinahan se nukkui melkein neljä tuntia päikkäreitä! (Jäi sitten toi auringon palvonta tältä päivältä väliin...) Mahtavaa! Näin käy aina jos nukun päikkärit ja sitten oon IHAN sekaisin...Nytkin Ninni soitti ja heräsin siihen, sitten mä vaan sössötin jotain sille.

Noh illasta olin niin pirtee, että kitkin rikkaruohoja peruna "pellolta" pois... Se oli ihan hauskaa kunnes kaikki paarmat keksi mut... Toi oli nyt toviin mun viimeinen reissu porukoiden mökille, kun en tiedä koska sinne suuntaan meen taas.

Huomenna on eka työvuoro mulla Makuunissa päälle puoleen vuoteen ja mua jännittää aikas lailla, jännittää mokaanko, miten tilitys menee ja miten polvi kestää (unohdin sitten tuen kotiin...) yms. Mutta toisaalta mä jännitän aina ja aina ne kuitenkin hyvin on mennyt. Toisaalta ihana päästä taas töissä käymään, kyllä mä siitä hommasta ihan pidänkin... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.