IRC-Galleria

:))Sunnuntai 24.12.2006 18:48

hee hee. Iloista joulua! :)
ouou

AnagrammejaPerjantai 01.12.2006 19:34

random anagrammeja heikki lotvosesta

Honkkelin toive.
Velton heinikko.
Velhon kone itki.
Olet hovin nikke!
Kilven tekno iho.
Oon ite nivel hkk.
Oot hiken nivel. K?
Kevin hento kilo.
Ne hevin kolikot!
Hiton vene lokki!
Oletkin hiv-kone.
Kokin hento veli.
Hetken nolo kivi.
Hei kivenkolot! N.
Teho on vikkelin.
Veli hotki konen.
Ton kielen vihko.
Kenen holvikoti?

englanniksi:
Violent kink hoe
...just like me :D

http://www.arrak.fi/fi/ag


Ilouutisia!Sunnuntai 13.08.2006 22:27

Nännikarvani kasvaa taas! 2.5 cm!
Pidän huolen että se ylittää edellisenkin ennätyksen.. 13 cm. :)

dohPerjantai 28.07.2006 06:05

äh, valvon aina liian myöhään... .____.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 00:09

mun hiirimatossa on ihanan pehmeä silikonirannetuki

Sexpo säätiö osa 3Torstai 18.05.2006 00:41

Kysymys: No moi!! voiko tulla raskaaksi?? jos tyttöystäväni kanssa ns rakastelin (minulla verkkarit ja hänellä salihousut jalassa) molemmat oli tämän jälkeen sika kosteita ja huosut niistä kohtaa märkänä siis kaluni oli tyttöystävn sisällä vaikka ei sinne huosujen läpi pääsekkään voiko tulla raskaaksi???

Kysymys: jos harrastaa itsetyydytyksen yhteudessä kiihotusta työntämällä sormea anaaliin voiko kyseisestä toiminnasta saada sukupuolitaudin, jos samalla sormella koskettaa tämän jälkeen penistä= entäpä jos käyttää sylkeä liukasteena onko sukupuolitaudin vaaraa?

Kysymys: Hei, olen 34 v., avioliitossa ja minulla on seuraavanlainen ongelma; kun olemma takaapäin yhdynnässä mieheni kanssa tunnen itseni lehmäksi. Kerran mieheni myös katsoi kotonamme kylässä olevan koiran avointa takapuolta vieraidemme aikana nautintoa äänellään ilmaisten. Onko miehessäni jotain sukupuolisesti vinoutunutta? Hän ei erityisemmin pidä minkäänlaisesta kosketuksesta. Ainoastaan vuoteessa kosketus on sallittua hänelle. Halaukset eivät kuuluu hänen elämäänsä ja hän kerran sanoikin, että hänen omat vanhempansa eivät halanneet koskaan toisiaan hänen nähtensä.
Kysymys: Moi! Kun mulla on semmonen ongelma, kun mä harjota sperman laukeamista sängyssä niin mä alan huutaa, kun mun pippeli alkaa seisoa ja onko normaalia harjoitella sängyssä sperman laukeamista ja voiko sitä tehdä alasti?

Kysymys: Olen 14 v ja kaipaan tyttöystävää. Ja mulla se on ollut mutta se tyttö sano myöhemmin että se harrasti seksiä yhen toisen kanssa ja minä laitoin välit poikki koska hän petti minut ja tarkoittaako seksi rakkautta? Teinkö oikein?

Kysymys: Onko mitään hoitoa sukkahousufetissiin? Itselläni alkaa ampua jo yli. Tarina alkaa jo 13 v. ikäisestä, kun kävin tuttavilla esim. kastelemassa kukkia heidän lomaillessaan, niin aina piti etsiä naisen sukkisvarasto. Nyt käyn jo kovaa vauhtia 40v. ja sama jatkuu vain vauhdikkaampana. Olen häpeissäni ostellut kauppaostoksien lomassa erivärisiä sukkahousuja perheeltä salaa. Työni puolesta olen välillä omissa oloissani ja tunnun sekoavani näihin useisiin sukkahousuihin, on vaimon sukkikset, on omat ja kaikenlisäksi aikuisen tytärpuolen sukkahousut, joka ei ymmärrä niistä mitään. Mitä tämmöiselle voi ylipäätänsä tehdä vai voiko mitään? Haluaisin vastauksia nim.merk.: ihanat20denit.

Kysymys: Olen 13-vuotias poika ja aina jos vaikka kaupungilla kävelee joku isorintainen nainen niin kiihotun pikkasen siitä. En voi käydä uimassakaan, koska siellä on vähäpukeisia naisia, jolloin minulla alkaa seisoa. Mitä voin tehdä?

Kysymys: Olen 11-vuotias poika. Olen tyydyttänyt itseäni jo vähän yli vuoden. Onko turvallista käyttää hiusten muotoiluvaahtoa liukasteena? Jos ei niin, mitä minun kannattaisi käyttää liukasteena?

Kysymys: 15-vuotias tyttö paniikissa. Mulla ei ole kasvanut yhtään pillukarvoja. En voi mennä edes uimaan, kun katsoo siellä on noin 11 vuotiailla tytöillä jo karvat ja mulla ei ole. Hävettää suunnattomasti. Voiko karvattomuus johtua, että olen tyydyttänyt aika paljon itseäni.

Kysymys: Mistä "oikusta" tai sukupuolisuuden/seksuaalisuuden lajista on kysymys, jos mies ei ole kiinnostunut seksistä "tavallisten" naisten kanssa, vaan on hyvin (sairaalloisen) kiinnostunut kireäkroppaisista bodarinaisista, tiiraten heitä Internetistä ja alan lehdistä? Seksielämä vakituisen naiskumppanin kanssa on vähäistä ja väkinäistä: seksuaalinen kanssakäyminen on alkanut vasta kolmikymppisenä. Miten yleistä tällainen taipumus on miehillä? Mistä löytyy lisätietoa aiheesta? Onko olemassa jokin keskustelufoorumi aiheesta? Kun tällainen taipumus on kestänyt nuoruudesta asti neljänkympin ikään, eikä osoita laantumisen merkkejä, pitäisikö vielä "pakottaa" itsensä pois tällaisista fantasioista ja miten, vai olisiko parempi alkaa toteuttaa niitä enemmänkin?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Voisinkohan mahdollisesti haasta valtion tai minkä vain oikeuteen, kun sosiaalinen/seksielämäni kärsii pahasti tietokoneiden ja internetin takia, olen varma että seurustelisin ja "hengailisin" kavereideni kanssa, jos en töllöttäisi tätä PRKLn ruutua päivästä toiseen josta kärsii koulunkäyntikin ja ei voi muuta sanoa kuin että harmittaa tulevat sukupolvet, minkähänlaisia he ovat nimittäin oma kohtaloni harmittaa. AUTTAKAA MUT IRTI TÄSTÄ HELVETILLISESTÄ KONEESTA!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Moi, olen nuori pojan alku ja haluaisin kysyä onko normaalia, että peniksen varressa ja kiveksissä on pientä karvoitusta?

Kysymys: Onko väittämälle "suklaa on seksin korvike" minkäänlaista tieteellistä näyttöä?

Vastaus: Suklaan on todettu sisältävän joitakin mielihyvää tuottavia ainesosia. Syöminen ylipäänsä on eräs yksinkertaisimmista ja nopeimmista keinoista tuottaa itselleen mielihyvää ja mitä paremman makuista syötävää syö sen suurempi on yleensä koettu mielihyvä. Siitä onko suklaan syöminen sitten seksin korvike, voidaan varmaan olla montaa mieltä. Joku saattaa seksin puutteessa lähteä urheilemaan, toinen alkaa lukea, kolmas kilauttaa kaverille ja neljäs saattaa kipaista kauppaan ostamaan suklaata. Toiset saattavat ratkaista asian sooloilemalla. Joten kaikki suklaata syövät ihmiset tuskin nautiskelevat sitä sen vuoksi, että suklaa olisi seksin korvike.

Kysymys: Heippa! Olen 16 v. poika ja esinahka on kireä ... mites sais löystyy? Mun kikkeli on 16 cm sillo ku jököttää, eli mul kasvaa vielä koska pituuskasvunikin on juuri alkanut. Mul taitaa olla aikamoinen mela. jeejee!

Kysymys: Onko edes teoreettisesti mahdollisuutta saada postimyynnistä tilatusta keinovaginasta sukupuolitautia? Sandsbergs postimyynti vakuutti ei näin ole. Mutta asia jäi askarruttamaan koska tilasin sellaisen ja kokeilin sitä pari kertaa, mutta koettuani sen liian kireäksi heitin sen pois. Nyt olen jostain syystä alkanut miettimään, että entä jos joku on palauttanut sellaisen ja tuote olisi päätynyt takaisin myyntiin, voiko tuote olla terveydelle haitallinen? Pikaista vastausta toivoen. -Poikamies-

Kysymys: Olen parikymppinen mies, joka nauttii paljon naisen jalkojen hyväiltävänä ja tallottavana olemisesta. Fetissiini kuuluu myös korkokengät ja lakatut kynnet. Koen vaikeaksi kertoa asiasta tyttöystävälleni. Nauttisin esileikistä, jossa naiseni litistäisi esim. hedelmiä kauniilla jaloillaan ja talloisi myös minua. Kuinka minun pitäisi asia esittää ilman, että hän pitää minua täysin pervona. Seksimme on "tavanomaista" ja säännöllistä, mutta mielestäni siitä puuttuu suola.

Kysymys: Olen keski-ikäinen mies, ongelmani on naisten alusvaatteet, joihin olen pukeutunut salaa kauan. Ensimmäinen kerta tapahtui 14-vuotiaana kotona vanhempien makuuhuoneessa, jonka vaatekomerosta löysin äitini ostamat uudet, valkoiset, pitkät ja topatut palleatukirintaliivit ja niihin sopivat pikkuhousut. Ihastelin niitä kädessäni valtavan ihana erektio housuissani ja kuin huomaamatta riisuin itseni alasti ja puin liivit ja pikkuhousut päälleni. Käteni alkoi hyväillä penistä ja ihania rintaliivejä. Katselin itseäni kampauspöydän peileistä, jolloin näin myös ihanat hakaset ja seksikkäästi kiristävät liivit takaapäin. Kuten arvata saattaa, äitini astui samalla hetkellä ovesta sisään. Voi sitä häpeän kauhistusta ja nolouden määrää, silloin olisin halunnut painua maan alle. Äiti katsoi pitkään ja hartaasti, kääntyi hitaasti, sulki oven eikä sanonut sanakaan. Asiasta ei koskaan puhuttu, eikä hän todennäköisesti kertonut siitä kenellekään. Koskaan myöhemminkään siitä ei ole puhuttu, vaikka välimme ovat olleet hyvät. Miksi äitini toimi niin kuin toimi? Pitikö hän tapausta niin perverssinä, ettei siitä voinut puhua vai halusiko hän unohtaa asian mahdollisimman pian? Olen kyllä huomannut, että hän on tarkkaillut pukeutumistani ja esitellyt uusia liivejään vaimolleni ja minulle. Hän on tarjonnut jopa "muka" liian isoja ostamiaan samantyylisiä rintaliivejä vaimolleni, joka onkin ottanut ne vastaan ja käyttää niitä. Oliko se asian hyväksymistä, vai vihje vaimolleni tulevasta? Jännitys säilyy!?!

Kysymys: Hei, minua kiinnostaisi tietää, millainen on kaverini penis erektiossa. Hän on noin 180 cm ja jotain 70 kg, ikää 30 vuotta. Olemme olleet yhtä aikaa saunassa ja se vaikuttaa lepotilassa noin 7-9-senttiselle. Minun tekisi mieleni nähdä, kun hänen penis seisoo, mutta hän ei ehkä ole halukas sellaiseen. Miten saisin hänet suostumaan, että voisin kosketella hänen vartaloaan ja penistä, koska kiihotun aina, kun ajattelen, kuinka voisin ottaa häneltä vaikka suuhun. Muut kaverit, joita minulla on eivät saa minua samalla tavalla kiihottumaan. Hänellä on mielestäni erittäin kiihottava takapuolen muoto. Tuskin hän suostuu takapuolen kosketteluunkaan. Olisiko teillä kuvaa vastaavasta henkilöstä, johon mitat sopii, niin tietäisi mille tuollaisella vartalolla olevan miehen penis erektiossa näyttää.

Kysymys: Olen 13-vuotias poika. Mulla on tyttökaveri. Se on pyytänyt nettiseksiä, mutta en ole aivan varma, millaista se on, joten kieltäydyin. Mutta mä haluaisin sitä. Antaisitteko neuvoja?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Olen 13-vuotias poika ja pannut 8-vuotiasta veljeäni peppuun. Voiko se olla vaaraksi hänelle/minulle? Teemme yhdyntöjä joka ilta, kun mennään nukkumaan. Penikseni on 17 cm ja 3,5 cm paksu. Olen saanut munani kokonaan veljeni peräaukkoon. Emme käytä muuta liukastetta kuin voita. Veljelläni on peniksen koko 5 cm kovana kun sitä imee (vaarallista vai ei?). Voiko siemensyöksy vahingoittaa veljeäni, kun päästän sisään. Veljeni on myös valittanut, kun menen sisään vaikka on voita, että sattuu, vaikka yritän mennä hitaasti esinahka jo takana tai ei ja kortongin kanssa on ongelmia.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Olen pian eläkeiässä oleva mies ja kärsinyt koko aikuisikäni lapsuuden seksikokeiluista. Olen tuntenut itseni huonoksi ja likaiseksi. Alle 10-vuotiaana kokeilin sovitella kikkeliä 3 vuotta nuorempaan siskooni, joka tuskin, enempää kuin minäkään tajusin mistä on kysymys. Olimme vain kuulleet sellaisesta isommilta lapsilta. Murrosiän kynnyksellä yksinäiseksi itseni kokeneena, yrittelin jonkin kerran eläimeen (lehmää). Kinseyn raportista olen lukenut, että tällaiset kokeilut ovat varsinkin maalla, jossa minäkin asuin, yleisiä, mutta syyllisyys on niin iskostunut, että tuskin siitä pääsee koskaan eroon. Järjellä ajatellen lapsuuden tekoset ovat naurettavan pieniä, mutta ne ovat kuitnekin erittäin negatiivisesti tunkeutuneet tunne-elämään ja aiheuttaneet masennusta ja itsesyytöksiä. Syytän itseäni myös siitä, että vielä tällä iällä häpeän edellä kuvattua. Olenko vain liian herkkä?

Kysymys: Olen 27-vuotias mies ja olen kiinnostunut eläimistä seksuaalisessa mielessä. Ensimmäisen kerran huomasin kiinnostukseni 12-vuotiaana. Seksuaalisesti olen aktiivinen eikä varsinaista syytä ole miksi olen kiinnostunut eläimistä. Normaali heteroseksikin kiihottaa, mutta koen itseni olevan enemmän eläimistä kiinnostunut. Minulla itselläni on koira ja pääosin se rajoittuu siihen, mutta muidenkin esim. hevosen kanssa olen ollut. Itseni kanssa olen sinut ja olen sen hyväksynyt itselleni. Tahtoisinkin tietää mistä johtuu mahdollisesti, että jotkin ihmiset ovat kiinnostuneet tällaisestakin. Eläinten kanssa olen ollut tekemisissä pienestä lapseta saakka ja osaan luonnehtia eläimiä. Eli en tee sitä ilman että ne haluaisivat sitä. Tämän haluaisin korostaa lukijoille. Kiitos

sunnuntaiMaanantai 15.05.2006 02:07

o ou

Suuri RepeämäKeskiviikko 15.03.2006 21:17

Antigravitaatiovoima kiihdyttää maailmankaikkeuden laajenemista kokoajan. Jos näin jatkuu, antigravitaatiovoima kasvaa niin suureksi, että se ylittää kaiken gravitaation ja heittää Maailmankaikkeuden niin äärimmäisen nopeaan kiihtyvyyteen, että se repii kaiken atomeiksi!!! Mitä me tehdään :SS

haastaja: veruzkaLauantai 11.02.2006 20:10

Tehtävänanto: Paljastaa viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat (muutamat) ihmiset, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt päiväkirjaansa. Ilmoitan haastamieni ihmisten nimimerkit tämän viestin loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän päiväkirjaansa haasteesta.

1) Olen pari vuotta syönyt ja niellyt muovia (kertakäyttö lusikt, mukiat, käärepaperit esim. patukoissa), paperia (ruutupaperi, tulostuspaperi), metallia (niitit, rautalanka), pahvia yms.
Muovilusikat erikoista herkkua! Oon yrittäny päästä tavasta eroon. Tuskin tekee elimistölle mitään hyvää :D

2) En voi juoda lasin samasta kohtaa kahta kertaa. Se on likainen. On pakko kääntää lasia sen verran että voin juoda puhtaasta reunasta. Jos kaikki reunat on jo likaset, puhdistan ne lautasliinalla ja vedellä. Oon saanu kuulla tosta ;G

3) En ole koskaan pystynyt istumaan jalat lattialla. Ne on AINA pakko olla ristiasennossa tai jonkun päällä. En myöskään pysty istumaan suorassa. Ei kovin asiallista mutta ei voi mitää :D

4) Lukiessani jotain kirjaa, minulla on pakko olla jotain pureskeltavaa tai muuten jyrsin kynteni silpuksi.

5) Jos joku/jotku nauraa, nauran mukana vain siksi että nauraminen tarttuu enkä välttämättä edes tiedä mistä puhutaan. Tämä on erittäin noloa esimerkiksi silloin kuin kerron jotain juttua ja saan ihmiset nauramaan, on minun itsenikin pakko nauraa ja muut luulee että nauran omalle jutulleni.

Haastan: nöre, Annapurna_, Minkaaah

[Ei aihetta]Tiistai 27.12.2005 04:36

MIKSI IHMISET EIVÄT OSAA YHDYSSANOJA!!?? KANSSAKÄYMINEN ON YHDYSSANAA!!!!!!!!!!