IRC-Galleria

Ilouutisia!Sunnuntai 13.08.2006 22:27

Nännikarvani kasvaa taas! 2.5 cm!
Pidän huolen että se ylittää edellisenkin ennätyksen.. 13 cm. :)

dohPerjantai 28.07.2006 06:05

äh, valvon aina liian myöhään... .____.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 00:09

mun hiirimatossa on ihanan pehmeä silikonirannetuki

Sexpo säätiö osa 3Torstai 18.05.2006 00:41

Kysymys: No moi!! voiko tulla raskaaksi?? jos tyttöystäväni kanssa ns rakastelin (minulla verkkarit ja hänellä salihousut jalassa) molemmat oli tämän jälkeen sika kosteita ja huosut niistä kohtaa märkänä siis kaluni oli tyttöystävn sisällä vaikka ei sinne huosujen läpi pääsekkään voiko tulla raskaaksi???

Kysymys: jos harrastaa itsetyydytyksen yhteudessä kiihotusta työntämällä sormea anaaliin voiko kyseisestä toiminnasta saada sukupuolitaudin, jos samalla sormella koskettaa tämän jälkeen penistä= entäpä jos käyttää sylkeä liukasteena onko sukupuolitaudin vaaraa?

Kysymys: Hei, olen 34 v., avioliitossa ja minulla on seuraavanlainen ongelma; kun olemma takaapäin yhdynnässä mieheni kanssa tunnen itseni lehmäksi. Kerran mieheni myös katsoi kotonamme kylässä olevan koiran avointa takapuolta vieraidemme aikana nautintoa äänellään ilmaisten. Onko miehessäni jotain sukupuolisesti vinoutunutta? Hän ei erityisemmin pidä minkäänlaisesta kosketuksesta. Ainoastaan vuoteessa kosketus on sallittua hänelle. Halaukset eivät kuuluu hänen elämäänsä ja hän kerran sanoikin, että hänen omat vanhempansa eivät halanneet koskaan toisiaan hänen nähtensä.
Kysymys: Moi! Kun mulla on semmonen ongelma, kun mä harjota sperman laukeamista sängyssä niin mä alan huutaa, kun mun pippeli alkaa seisoa ja onko normaalia harjoitella sängyssä sperman laukeamista ja voiko sitä tehdä alasti?

Kysymys: Olen 14 v ja kaipaan tyttöystävää. Ja mulla se on ollut mutta se tyttö sano myöhemmin että se harrasti seksiä yhen toisen kanssa ja minä laitoin välit poikki koska hän petti minut ja tarkoittaako seksi rakkautta? Teinkö oikein?

Kysymys: Onko mitään hoitoa sukkahousufetissiin? Itselläni alkaa ampua jo yli. Tarina alkaa jo 13 v. ikäisestä, kun kävin tuttavilla esim. kastelemassa kukkia heidän lomaillessaan, niin aina piti etsiä naisen sukkisvarasto. Nyt käyn jo kovaa vauhtia 40v. ja sama jatkuu vain vauhdikkaampana. Olen häpeissäni ostellut kauppaostoksien lomassa erivärisiä sukkahousuja perheeltä salaa. Työni puolesta olen välillä omissa oloissani ja tunnun sekoavani näihin useisiin sukkahousuihin, on vaimon sukkikset, on omat ja kaikenlisäksi aikuisen tytärpuolen sukkahousut, joka ei ymmärrä niistä mitään. Mitä tämmöiselle voi ylipäätänsä tehdä vai voiko mitään? Haluaisin vastauksia nim.merk.: ihanat20denit.

Kysymys: Olen 13-vuotias poika ja aina jos vaikka kaupungilla kävelee joku isorintainen nainen niin kiihotun pikkasen siitä. En voi käydä uimassakaan, koska siellä on vähäpukeisia naisia, jolloin minulla alkaa seisoa. Mitä voin tehdä?

Kysymys: Olen 11-vuotias poika. Olen tyydyttänyt itseäni jo vähän yli vuoden. Onko turvallista käyttää hiusten muotoiluvaahtoa liukasteena? Jos ei niin, mitä minun kannattaisi käyttää liukasteena?

Kysymys: 15-vuotias tyttö paniikissa. Mulla ei ole kasvanut yhtään pillukarvoja. En voi mennä edes uimaan, kun katsoo siellä on noin 11 vuotiailla tytöillä jo karvat ja mulla ei ole. Hävettää suunnattomasti. Voiko karvattomuus johtua, että olen tyydyttänyt aika paljon itseäni.

Kysymys: Mistä "oikusta" tai sukupuolisuuden/seksuaalisuuden lajista on kysymys, jos mies ei ole kiinnostunut seksistä "tavallisten" naisten kanssa, vaan on hyvin (sairaalloisen) kiinnostunut kireäkroppaisista bodarinaisista, tiiraten heitä Internetistä ja alan lehdistä? Seksielämä vakituisen naiskumppanin kanssa on vähäistä ja väkinäistä: seksuaalinen kanssakäyminen on alkanut vasta kolmikymppisenä. Miten yleistä tällainen taipumus on miehillä? Mistä löytyy lisätietoa aiheesta? Onko olemassa jokin keskustelufoorumi aiheesta? Kun tällainen taipumus on kestänyt nuoruudesta asti neljänkympin ikään, eikä osoita laantumisen merkkejä, pitäisikö vielä "pakottaa" itsensä pois tällaisista fantasioista ja miten, vai olisiko parempi alkaa toteuttaa niitä enemmänkin?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Voisinkohan mahdollisesti haasta valtion tai minkä vain oikeuteen, kun sosiaalinen/seksielämäni kärsii pahasti tietokoneiden ja internetin takia, olen varma että seurustelisin ja "hengailisin" kavereideni kanssa, jos en töllöttäisi tätä PRKLn ruutua päivästä toiseen josta kärsii koulunkäyntikin ja ei voi muuta sanoa kuin että harmittaa tulevat sukupolvet, minkähänlaisia he ovat nimittäin oma kohtaloni harmittaa. AUTTAKAA MUT IRTI TÄSTÄ HELVETILLISESTÄ KONEESTA!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Moi, olen nuori pojan alku ja haluaisin kysyä onko normaalia, että peniksen varressa ja kiveksissä on pientä karvoitusta?

Kysymys: Onko väittämälle "suklaa on seksin korvike" minkäänlaista tieteellistä näyttöä?

Vastaus: Suklaan on todettu sisältävän joitakin mielihyvää tuottavia ainesosia. Syöminen ylipäänsä on eräs yksinkertaisimmista ja nopeimmista keinoista tuottaa itselleen mielihyvää ja mitä paremman makuista syötävää syö sen suurempi on yleensä koettu mielihyvä. Siitä onko suklaan syöminen sitten seksin korvike, voidaan varmaan olla montaa mieltä. Joku saattaa seksin puutteessa lähteä urheilemaan, toinen alkaa lukea, kolmas kilauttaa kaverille ja neljäs saattaa kipaista kauppaan ostamaan suklaata. Toiset saattavat ratkaista asian sooloilemalla. Joten kaikki suklaata syövät ihmiset tuskin nautiskelevat sitä sen vuoksi, että suklaa olisi seksin korvike.

Kysymys: Heippa! Olen 16 v. poika ja esinahka on kireä ... mites sais löystyy? Mun kikkeli on 16 cm sillo ku jököttää, eli mul kasvaa vielä koska pituuskasvunikin on juuri alkanut. Mul taitaa olla aikamoinen mela. jeejee!

Kysymys: Onko edes teoreettisesti mahdollisuutta saada postimyynnistä tilatusta keinovaginasta sukupuolitautia? Sandsbergs postimyynti vakuutti ei näin ole. Mutta asia jäi askarruttamaan koska tilasin sellaisen ja kokeilin sitä pari kertaa, mutta koettuani sen liian kireäksi heitin sen pois. Nyt olen jostain syystä alkanut miettimään, että entä jos joku on palauttanut sellaisen ja tuote olisi päätynyt takaisin myyntiin, voiko tuote olla terveydelle haitallinen? Pikaista vastausta toivoen. -Poikamies-

Kysymys: Olen parikymppinen mies, joka nauttii paljon naisen jalkojen hyväiltävänä ja tallottavana olemisesta. Fetissiini kuuluu myös korkokengät ja lakatut kynnet. Koen vaikeaksi kertoa asiasta tyttöystävälleni. Nauttisin esileikistä, jossa naiseni litistäisi esim. hedelmiä kauniilla jaloillaan ja talloisi myös minua. Kuinka minun pitäisi asia esittää ilman, että hän pitää minua täysin pervona. Seksimme on "tavanomaista" ja säännöllistä, mutta mielestäni siitä puuttuu suola.

Kysymys: Olen keski-ikäinen mies, ongelmani on naisten alusvaatteet, joihin olen pukeutunut salaa kauan. Ensimmäinen kerta tapahtui 14-vuotiaana kotona vanhempien makuuhuoneessa, jonka vaatekomerosta löysin äitini ostamat uudet, valkoiset, pitkät ja topatut palleatukirintaliivit ja niihin sopivat pikkuhousut. Ihastelin niitä kädessäni valtavan ihana erektio housuissani ja kuin huomaamatta riisuin itseni alasti ja puin liivit ja pikkuhousut päälleni. Käteni alkoi hyväillä penistä ja ihania rintaliivejä. Katselin itseäni kampauspöydän peileistä, jolloin näin myös ihanat hakaset ja seksikkäästi kiristävät liivit takaapäin. Kuten arvata saattaa, äitini astui samalla hetkellä ovesta sisään. Voi sitä häpeän kauhistusta ja nolouden määrää, silloin olisin halunnut painua maan alle. Äiti katsoi pitkään ja hartaasti, kääntyi hitaasti, sulki oven eikä sanonut sanakaan. Asiasta ei koskaan puhuttu, eikä hän todennäköisesti kertonut siitä kenellekään. Koskaan myöhemminkään siitä ei ole puhuttu, vaikka välimme ovat olleet hyvät. Miksi äitini toimi niin kuin toimi? Pitikö hän tapausta niin perverssinä, ettei siitä voinut puhua vai halusiko hän unohtaa asian mahdollisimman pian? Olen kyllä huomannut, että hän on tarkkaillut pukeutumistani ja esitellyt uusia liivejään vaimolleni ja minulle. Hän on tarjonnut jopa "muka" liian isoja ostamiaan samantyylisiä rintaliivejä vaimolleni, joka onkin ottanut ne vastaan ja käyttää niitä. Oliko se asian hyväksymistä, vai vihje vaimolleni tulevasta? Jännitys säilyy!?!

Kysymys: Hei, minua kiinnostaisi tietää, millainen on kaverini penis erektiossa. Hän on noin 180 cm ja jotain 70 kg, ikää 30 vuotta. Olemme olleet yhtä aikaa saunassa ja se vaikuttaa lepotilassa noin 7-9-senttiselle. Minun tekisi mieleni nähdä, kun hänen penis seisoo, mutta hän ei ehkä ole halukas sellaiseen. Miten saisin hänet suostumaan, että voisin kosketella hänen vartaloaan ja penistä, koska kiihotun aina, kun ajattelen, kuinka voisin ottaa häneltä vaikka suuhun. Muut kaverit, joita minulla on eivät saa minua samalla tavalla kiihottumaan. Hänellä on mielestäni erittäin kiihottava takapuolen muoto. Tuskin hän suostuu takapuolen kosketteluunkaan. Olisiko teillä kuvaa vastaavasta henkilöstä, johon mitat sopii, niin tietäisi mille tuollaisella vartalolla olevan miehen penis erektiossa näyttää.

Kysymys: Olen 13-vuotias poika. Mulla on tyttökaveri. Se on pyytänyt nettiseksiä, mutta en ole aivan varma, millaista se on, joten kieltäydyin. Mutta mä haluaisin sitä. Antaisitteko neuvoja?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Olen 13-vuotias poika ja pannut 8-vuotiasta veljeäni peppuun. Voiko se olla vaaraksi hänelle/minulle? Teemme yhdyntöjä joka ilta, kun mennään nukkumaan. Penikseni on 17 cm ja 3,5 cm paksu. Olen saanut munani kokonaan veljeni peräaukkoon. Emme käytä muuta liukastetta kuin voita. Veljelläni on peniksen koko 5 cm kovana kun sitä imee (vaarallista vai ei?). Voiko siemensyöksy vahingoittaa veljeäni, kun päästän sisään. Veljeni on myös valittanut, kun menen sisään vaikka on voita, että sattuu, vaikka yritän mennä hitaasti esinahka jo takana tai ei ja kortongin kanssa on ongelmia.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Olen pian eläkeiässä oleva mies ja kärsinyt koko aikuisikäni lapsuuden seksikokeiluista. Olen tuntenut itseni huonoksi ja likaiseksi. Alle 10-vuotiaana kokeilin sovitella kikkeliä 3 vuotta nuorempaan siskooni, joka tuskin, enempää kuin minäkään tajusin mistä on kysymys. Olimme vain kuulleet sellaisesta isommilta lapsilta. Murrosiän kynnyksellä yksinäiseksi itseni kokeneena, yrittelin jonkin kerran eläimeen (lehmää). Kinseyn raportista olen lukenut, että tällaiset kokeilut ovat varsinkin maalla, jossa minäkin asuin, yleisiä, mutta syyllisyys on niin iskostunut, että tuskin siitä pääsee koskaan eroon. Järjellä ajatellen lapsuuden tekoset ovat naurettavan pieniä, mutta ne ovat kuitnekin erittäin negatiivisesti tunkeutuneet tunne-elämään ja aiheuttaneet masennusta ja itsesyytöksiä. Syytän itseäni myös siitä, että vielä tällä iällä häpeän edellä kuvattua. Olenko vain liian herkkä?

Kysymys: Olen 27-vuotias mies ja olen kiinnostunut eläimistä seksuaalisessa mielessä. Ensimmäisen kerran huomasin kiinnostukseni 12-vuotiaana. Seksuaalisesti olen aktiivinen eikä varsinaista syytä ole miksi olen kiinnostunut eläimistä. Normaali heteroseksikin kiihottaa, mutta koen itseni olevan enemmän eläimistä kiinnostunut. Minulla itselläni on koira ja pääosin se rajoittuu siihen, mutta muidenkin esim. hevosen kanssa olen ollut. Itseni kanssa olen sinut ja olen sen hyväksynyt itselleni. Tahtoisinkin tietää mistä johtuu mahdollisesti, että jotkin ihmiset ovat kiinnostuneet tällaisestakin. Eläinten kanssa olen ollut tekemisissä pienestä lapseta saakka ja osaan luonnehtia eläimiä. Eli en tee sitä ilman että ne haluaisivat sitä. Tämän haluaisin korostaa lukijoille. Kiitos

sunnuntaiMaanantai 15.05.2006 02:07

o ou

Suuri RepeämäKeskiviikko 15.03.2006 21:17

Antigravitaatiovoima kiihdyttää maailmankaikkeuden laajenemista kokoajan. Jos näin jatkuu, antigravitaatiovoima kasvaa niin suureksi, että se ylittää kaiken gravitaation ja heittää Maailmankaikkeuden niin äärimmäisen nopeaan kiihtyvyyteen, että se repii kaiken atomeiksi!!! Mitä me tehdään :SS

haastaja: veruzkaLauantai 11.02.2006 20:10

Tehtävänanto: Paljastaa viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat (muutamat) ihmiset, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt päiväkirjaansa. Ilmoitan haastamieni ihmisten nimimerkit tämän viestin loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän päiväkirjaansa haasteesta.

1) Olen pari vuotta syönyt ja niellyt muovia (kertakäyttö lusikt, mukiat, käärepaperit esim. patukoissa), paperia (ruutupaperi, tulostuspaperi), metallia (niitit, rautalanka), pahvia yms.
Muovilusikat erikoista herkkua! Oon yrittäny päästä tavasta eroon. Tuskin tekee elimistölle mitään hyvää :D

2) En voi juoda lasin samasta kohtaa kahta kertaa. Se on likainen. On pakko kääntää lasia sen verran että voin juoda puhtaasta reunasta. Jos kaikki reunat on jo likaset, puhdistan ne lautasliinalla ja vedellä. Oon saanu kuulla tosta ;G

3) En ole koskaan pystynyt istumaan jalat lattialla. Ne on AINA pakko olla ristiasennossa tai jonkun päällä. En myöskään pysty istumaan suorassa. Ei kovin asiallista mutta ei voi mitää :D

4) Lukiessani jotain kirjaa, minulla on pakko olla jotain pureskeltavaa tai muuten jyrsin kynteni silpuksi.

5) Jos joku/jotku nauraa, nauran mukana vain siksi että nauraminen tarttuu enkä välttämättä edes tiedä mistä puhutaan. Tämä on erittäin noloa esimerkiksi silloin kuin kerron jotain juttua ja saan ihmiset nauramaan, on minun itsenikin pakko nauraa ja muut luulee että nauran omalle jutulleni.

Haastan: nöre, Annapurna_, Minkaaah

[Ei aihetta]Tiistai 27.12.2005 04:36

MIKSI IHMISET EIVÄT OSAA YHDYSSANOJA!!?? KANSSAKÄYMINEN ON YHDYSSANAA!!!!!!!!!!

sexpo säätiö osa 2Tiistai 27.12.2005 04:10

Kysymys: Minä olen 14 vuotias poika ja sellainen on jäänyt huolestuttamaan kun minulla tulee välillä näitä märkiä unia, ja laitan usein paperia housuihin ettei se sotke niin paljon ja heitän paperit sitten vessanpyttyn. Mutta mitä jos siemennestettä olisikin tipahtanut siihen pytyn istuttavalle kannelle ja jos äiti tai sisko tai joku siskon kaveri siihen isuisi niin ei kai siinä voisi sattua hedelmöitystä? Pyyhin kyllä moneen kertaan, pesuaineellakin, mutta asia ei vaan lähde mielestäni. Ja kuinka kauan siittiöt siinä voisivat elä?. Se siinä on lähinnä ongelmana, sillä jos ne elävät vain muutaman minuutin niin eihän siinä silloin voisi mitään käydä. Vastaattehan tähän. Olen todella huolissani.

Kysymys: Minkä ikäisinä pojat alkavat suutelemaan?

Kysymys: Harrastan serkkuni kanssa anaaliseksiä, olemme poikia(14w)käytämme kondomia ja liukastetta. kummallakin on tyttökaveri mutta me vain teemme sitä kun olemma kahdestaan saunassa tai muuten vaan kahden, kukaan muu ei tietä siitä ONKO TÄLLÄISESSÄ MITÄÄN VAARAA TAI JOTAIN????

Kysymys: hei! Olen 30v. mies ja olisi kysymys sellaisesta “ongelmasta”, kun rakastelen vaimoni kanssa ja orgasmi rupee tulemaan niin vaimoni ei pysty hillitsemään voihkimistaan ja lopussa huutoa, tämä on kiusallista minulle varsinkin kun olemme jossain yökylissä monta päivää ja kesäisin mökillä kun on vieraita niin silloin kun vaimoo rupee yöllä panettaa niin kusessa ollaan! Pakkohan se sielläkin on tarpeensa tyydyttää mutta aamulla vähäniinku hävettää kahvipöydässä kun vaimo huutaa yöllä kun hinaaja “aah miten ihana muna” tyyliin. Olen puhunut hänelle mut hän vaan rupee kikattelemaan ja tokaisee että mitäs olet niin hyvä sängyssä että ei hän sille huudolle mahda mitään se vaan tulee. Mitä teen?

Kysymys: viime aikoina, kun olen kävellyt helsingin keskustassa, minulla on ollut valtavia haluja läimäyttää seksikkäitä naisia tiukalle perseelle...olen kuitenkin pystynyt hillitsemään itseni. mitä luulette, voisiko tuollainen johtaa mahtavaan seksiin vai litsariin?

Kysymys: Alkanut askarruttaan eräs seikka! Siis joskus kun olen oikein halukas tai herään yöllä, niin silloin tekee mieli masturboida niin että ikkuna verhot ovat auki ja näytän penistäni seisovana ulos! Siemensyöksyn saatuani hävettää ja epäilen että joku on voinut nähdä touhuni. Mutta aina joskus taas innostun "leikkimään" avointen ikkunoiden edessä! Onko tällainen outoa? Siis ei ole mitenkään tyypillistä, mutta joskus tapahtuvaa ja en haluaisi kenenkään muun näkevän kuin ehkä naapurin sinkku naisen. Onko haettava apua? Yleensä mieluummin harrastelen itsetyydytystä piilossa!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Hei olen 14 vuotias tyttö ongelma on se etten löydä poikaystävää ja kaikilla muilla mun kamuil on jo poikaystävä vaik oon tosi kaunis ja hyvä laulaja en tajuu mikä mus on vikana ku oon niin ihana I´m the best!siis mä oon vapaa nuori nainen ja mä oon LUOTETTAVA!eli mikä mus on vikana???

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Olen 14 vuotias poika. Olen masturboinut viime aikoina melko paljon, lähes päivittäin. Nyt minua on alkanut vaivaamaan sellainen kun olen heittänyt paperit joissa on siemenneste vessanpönttöön. Niin elävätkö siittiöt pitkään viemäristössä. Tuntuu jotenkin pahalta että heitin omia siittiöitäni pönttöön. :( Tämä kuulostaa varmaan naurettavalta, mutta itsestäni tuntuu todella pahalta. Tuntevatko siittiöt kipua? Onko itsetyydytys syntiä teidän mielestänne?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Olen 17v poika ja tykkään käyttää jääkiekko varusteita masturboidessani. Nautin suunnattomasti siitä kun on jotkin kireät boxerit alla ja niiden päällä "hikipuku" ja munarit ym. lätkäkamat. Tykkään myös pissata ja kakata silloin boxereihin ja liikkua niissä pari tuntia istuen ja kaatuillen että kakka leviäisi oikein kunnolla. Tykkään myös käyttää märkäpukua ja vaippoja. Onko noista leikeistä mitään haittaa kun pesen itseni aina huolellisesti leikin jälkeen?

hei.olen 28v.aviossa oleva nainen,rakastan ja olen onnellisesti aviossa.fantasiani on ja toteutan päivittäin,ulostan housuuni,saan orgasmin,kun alapääni on lämpimässä kakassa,ja kuljen housut kakassa,että muutkin näkevät ja haistavat sen.käytän myöskin muovihousuja,sekä sadehousuja vaikkei sada.minulla on punaset sadehousut. muuten kuljen valkosissa farkuisa, tiukoissa parenmin kakka näkyy. kakkaan usei julkisilla paikoilla,ja aivain päivittäin,monta kertaa päivässä.käytän joskus peräruiskeita, kun läden ulos.mieheni ei tykkää toimistani,julkisesti.kotona saan olla kakoissa ja rakastellessakin olen kakoissa.laitan aina ennen rakastelua peräruiskeen ja ruiskin mieheni vatsalle,yhdynnän aikana. olenko sairas?

Kysymys: terve!olen 17v.poika olen hoikka vartaloltani,rintani ovat isot a kuppi.siskoni sanoi,että ovat naisen rinnat,joita haluan.haluan olla nainen,kikkelini on 2cm.käytän,siskoni vaatteita aina.äitini ostaa myös tyttöjen,vaatteita mulle.käytän sukkahousuja,rintaliivejä,pikkuhousuja,hameita.hiukseni ovat pitkät.olen aivan naisen näköinen.olen kesälläkin uimarannalla pikineissä.käyn naisten wc.minulla ei ole kiveksiä,olen käynnyt naisten saunassa,siskoni kanssa,eräs nainen sanoi kerran että tytöllä on iso klitoris,nuoreksi iäksi.haluaisin saada itselleni emättimen.paljonko maksaa ja mistä saisin leikkauksen?

Kysymys: heissan.olen34v. aviossa oleva nainen.fantasion alkuun mustasta isosta miehestä,(kalusta).jopa kerroin sängyssä rakastellessani miehelleni asiasta.olen nyt noin vuoden toteuttani haaveeni, löysin hänet kahvilasta.rakastelemme noin 2-4 viikossa. en nauti miehestäni,kun hänellä on noin 5cm pitkä ja ouhut peenis.silti rakastan häntä ja en haluaisi menettää avioliittoamme. olen nyt raskaana, en tiedä kummalle, emme käyttänyt ehkäsyä mustan miehen kanssa, enkä mieheni kanssa. mitä teen?

Kysymys: Olen juuri aloittanut seksuaalisen kanssa käymisen tyttöystäväni kanssa, eli me molemmat menetimme neitsyyden/poikuuden vasta nyt. Ongelma on se että pelkään Kondoomin lähtevän irti koska en saa rullattua "tyvelle" vaan jää ns puolitiehen" ja tunne on epämielyttävä. Peniksen pituus on 19 cm ja halkaisia 12,5 (toim.huom. onpa jötikällä halkasijaa.) cm. Anteeksi tyhmä kysymys!

Kysymys: kuinka antaa naiselle suuseksiä turvallisesti ja mikä on siinä oikea tekniikka. eihän ole pakollista käyttää kondomia kielen päällä suuseksiä harrastaessa.

Kysymys: Hei! Olen 44-vuotias mies. Olen naimisissa ja minulla on lapsia. Ongelmani on kova tarve käyttää naisten vaatteita ja kahlita ja vangita itseni. Olen myös ollut naisten kahlitsemana ja kalterihäkkiin lukittuna. Minua on ruoskittu ja kidutettu. Kaikki tämä on äärimmäisen kiihottavaa. Olen käyttänyt naisten vaatteita n. 13 vuotiaasta asti. Nykyään tämä tarve on taas tullut tosi voimakkaaksi. Pukeudun viikottain 2-3 kertaa ja olen useasti käynyt naisten vaatteisiin pukeutuneena jossain kaupassa tai kioskilla jossa on kivan näköinen naismyyjä. Tunne joka tulee kun nainen suo hymyn tai jopa sanoo jotain on todella hienö. Haluan hävetä naisen nähden. Olen kahdesti ehdottanut omalle vaimolleni kesken yhdynnän, että minulle puettaisiin korsetti päälle, mutta hän ei halua. Minusta olisi ihanaa jos hän laittaisi minulle kahleet ja pukisi naisten vaatteisiin. Haluaisin tuntea sen valtavan kiihotuksen ja häpeän hänen kanssaan. Nykymenolla kuitenkin pelkään, että ennen pitkää jään kiinni, eli joku tuttu näkee minut. Toinen vaihtoehto on että jään kiinni kun en pääsekään irti kahleista ja köysistä joilla olen itseni sitonut. Olen kehittynyt niin taitavaksi sitojaksi, että pystyn helposti sitomaan itseni niin etten pääse irti. Ja kun sitä rajaa koko ajan koetellaan, niin ennen pitkää käy vahinko.

Kysymys: kysymykseni on hieman outo...Olemme seurustelleet tyttöystäväni kanssa n.3 vuotta. Meillä kummallakin on fetissi amputoituihin. Saan aivan älyttömän erektion kun näen amputoidun naisen. Tyttöystäväni puolestaan haluaisi että häneltä olisi amputoitu raajoja. Miten meidän pitäisi toimia että saisimme fetissimme toteutettua? Onko suomessa vapaaehtoinen amputaatio mahdollinen? Kiitos vastauksesta!
[Ei aihetta]Maanantai 26.12.2005 19:14

Kysymys: Olen huomannut haluavani tökkiä joain takapuoleeni. Olen 23 v. mies. Joskus työnnän omaa sormeani ja joskus tussia. Käytän myös vaseliinia ja huulirasvaa ja saippuaa. Joskus työnsin perseeseen metalliputken ja silloin perse oli repeämässä. Sattui aika paljon. Lähiaikoina olen työntänyt jakoavainta ja saksia kun olin keittiössä. Silloin alkoi valua verta n. 4 tunnin päästä huomasin sen. Boxereissa oli verta. Onko tämä sairasta? Voinko jatkaa, vaikka minulla on pakkomielelle siitä?

Kysymys: Olemme olleet yhdessä 7vuotta, naimisissa 2. Nyt mieheni kertoi pitävänsä miehistä ja haluavansa eron. Kysyin miksi hän ylipäänsä koskaan meni naimisiin kanssani. Vastaus oli ettei silloin tällainen tilanne tullut mieleensäkään. Miten pelastaa suhde? Rakastan miestäni! Mitä teen??

Olen yli 30v naimisissa oleva ihan tavallinen mies. Viime vuosina olen nähnyt aikaisempaa enemmän ns. eroottisia unia. Kiusalliseksi asian tekee se, että unet ovat muuttuneet hyvin toden tuntuisiksi. Vaimoni mukaan ääntelen ja puhun unissani ja jopa masturboin. Niinpä olen jäänyt kiusallisesti kiinni mm. unistani, joissa olen harrastanut seksiä vaimon ystävättärien tai anoppini(!) kanssa. Herään kuitenkin yleensä kesken unen, usein juuri ennen orgasmia, joten uneni ovat harvoin märkiä. Toki myös vaimoni on minut herättänyt. Ymmärrettävästi nämä yölliset seikkailuni aiheuttavat vaimolle mielipahaa, vaikka muuta väittääkin. Onko tällainen ikäiselleni enää normaalia ja mikä niitä aiheuttaa? Pitääkö tässä alkaa harkita eri makuuhuoneita...

Kysymys: Olen Pohjanmaalta. Perheeni oli syvästi uskovainen ja kasvatukseni oli ankara ja seksuaalikielteinen. Vieläkään en pysty puhumaan seksistä vaan kasvatukseni lukitsee minut enkä pysty edes puhumaan seksistä. Mieheni pyysi, että olisin rehellinen ja kertoisin kaikesta avoimesti ja asioiden oikeilla nimillä hienostelematta. Haluaisin olla rohkeampi, sillä haluan valtavasti seksiä myös rohkeita seksileikkejä. Mieheni pyysi, että tunnustaisin haluavani seksiä myös muiden miesten kanssa, mikä onkin totta. Huomasin sen, kun mieheni esitteli minut ryhmäseksiä harrastaville ystävilleen. Moni tulevista partnereista oli aika hyvännäköisiä. Aluksi riitti, että riisuuduin ryhmän miesten edessä. Minun ei tarvinnut riisua edes kaikkea, vaan jätin rintaliivit ja pikkuhousut riisumatta. Kaikki tämä oli helppoa ja nautin miesten katseista sillä tajusin heidän haluavan minua. Kokemus oli paitsi kiihoittava ja miellyttävä, myös kummallisen terapeuttinen, sillä pystyin oikeastaan ensimmäisen kerran kertomaan sen miehelleni. Pystyimme ensimmäisen kerran puhumaan seksistä. Iloitsin erityisesti siitä mieheni ei ollut tippaakaan mustasukkainen, vaan päinvastoin rohkaisi minua menemään pidemmälle. Seuraavalla kerralla riisuutuminen helppoa ja ihanan kiihoittavaa. Toteutin nyt teini haaveeni ja riisuin rintsikkani ja otin rintani paljaiksi. Seistessäni alastomana miesjoukon edessä sain jonkinlaisen korvauksen menetetystä nuoruudesta. Tämän jälkeen olen ollut mielestäni aika vapautunut. Kun seuraavaksi mieheni pyysi, että imisin ryhmämme miesten kaluja suostuin pienen empimisen jälkeen. Ryhmämme miehet ovat kiinnostuneet pepustani ja naida minua sinne. En tiedä miten minun on tähän valmistauduttava eikä miehenikään osaa neuvoa. Haluan ehdottomasti kokeilla. Kysyisin ohjeita ja vinkkejä.

Kysymys: Olen keski-ikäinen mies. Koulupojasta saakka olen ollut kiinnostunut naisten alusvaatteista, erityisesti lahkeellisista alushousuista ja housuliiveistä. Koulupoikana opettelin tyydyttämään itseni Anttilan postiluetteloiden alusvaatekuvien avulla. Joskus kokeilin äitini housuja ja haistelin niiden haaraa. Tyttöystävää ei ollut ennenkuin parikymppisenä, mutta tirkistelin innokkaasti millaisia alusvaatteita esim. koulutoverini käyttivät. Siskoja minulla ei ollut, vaan äitini alushousut olivat parhaiten saatavilla. Sen jälkeen minulla on ollut iso kokoelma naisten alusvaatteita. Kiihotun kun maksan kassalla housuja. Käyn silloin tällöin videoliikkeissä, vuokraan videon. Vaihdan kopissa alusvaattet, nailosukat, korsetti, lahkeelliset valkoiset nailonhousut. Tyydytän itseni parikin kertaa niin että minulta tulee housuihin. Voin jättää oven "vahingossa" lukitsematta niin että joku näkee minut tahrimassa housujani. Kyläpaikoissa tutkin kylppäreissä likavaatekorin ja etsin talon emännän tai tyttärien tahrittuja pöksyjä. Häpeä ja nolostuminen tuntuu seuraavaan seksielämääni. Iän myötä kiinnostus pöksyihin ei ole vähentynyt, päin vastoin rohkeus on kasvanut.

Kysymys: Olen viime aikoina masturboinut ikkunassa, kun naapurin rouva tamppaa mattoja. Onko se normaalia? Olen myös joskus "runkannut" naapurin ikkunan alla, kun hän on ollut tupakalla. Kiihottuvatko naiset "itsensäpaljastajista"?

Kysymys: Olen 29 v. nainen avioliitossa, olemme erittäin aktiivisia sexin suhteen, harrastamme sexiä päivittäin. Harrastamme pissaleikkejä usein, onko haittaa, kun juomme toistemme pissoja, mieheni juo usein joka tipan? Harrastan myös allelaskemista julkisesti, mitä useampi sen näkee sen parempi kun housut ovat märät jalkovälistä, ja kun pissa valuu maahan tai penkille. Onko leikkini normaalia tai mistä moinen kiihottuminen ja tarve lienee? Olenko ainoa?

Kysymys: Hei! Mitähän tämä oikein tarkoittaa, kun eräs päivä näin naisen ja minun kikkelini nousi pystyyn? Onko minulla jokin tauti? Olen aika tietämätön ja vanhempani ovat lestaadiolaisia. Olen kuullut, että joillakin nousee kikkeli pystyyn, kun he kiihottuvat. Voisitko antaa minulle jotain vinkkejä siihen, kun minua kiusataan, kun saan kokeista aina 10+? Haukkuvat nössöksi. Olen oikeasti aika hurja. Heitin kerran kivellä yhtä postilaatikkoa. Vanhempani ovat eritäneet minut huoneeseeni, en tiedä mistään mitään. Auta mua pliis! Minua hävettää koskea pippeliini, koska ajattelen, että joku (Jeesus tai Jumala) voi katsella minua. Onko tämä mustaa magiaa? Isä sanoi, että karvat tulee vasta 35-vuotiaana. Onko isäni väärässä?

Kysymys: Olen 25v miehen alku ja olen erittäin kiinnostunut naisten alusvaatteista, varsinkin käytetyistä pikkuhousuista. Olen vienyt niitä ystävien pyykkikoreista, uimarannan kopeista ja naruilta, myöskin ostanut niitä. Saan voimakkaan erektion, kun käytän nuhruisia housuja jalassa. Harrastukseni on kestänyt murrosiästä asti. Olen jäänyt kiinni nuorempana, kun käytin siskoni alushousuja ja sain sapiskaa äidiltäni. Samoin jäin kiinni kaverini äidin housut jalassa wc:ssä ja hänen yllättäessä "Eija" joutusin itsetyydyttämään hänen nähden, sain pitää housut itselläni ja saan häneltä housuja vieläkin. Kysymys: Mistä moinen mieltymysja pakonomainen tarve johtuu ja kiihottuminen? Onko ohimenevää? Käytän naisten pikkuhousuja päivittäin. Olen ollut Eijan kanssa yhdynnässä muutaman kerran hänen opettaessa minua.

Kysymys: olen 14 vuotias mistä voin tilata tekopilluja

Kysymys: Olen nyt jo 18-vuotias miehenalku. Olen nyt muutaman kerran runkkaillut erään koulukaverini kanssa. Olen lukenut, että ryhmässä masturbointi ei ole epätavallista, mutta en kuitenkaan tiedä, että kukaan muu olisi sitä harjoittanut. Mitään homohommaa ei meillä ole, mutta hieman tämä vaivaa. Mitä tästä pitäisi ajatella?
Vastaus: Ryhmässä masturbointi ei ole epänormaalia/epätavallista. Harvoinhan siitä puhutaan, varsinkaan laajemmin kaveriporukoissa, vaan se on yleensä sen porukan oma juttu, jotka sitä tekevät/kokeilevat. Sen voi ajatella olevan, ehkäpä yksi niistä kokeiluista mitä seksuaalisuuden alueella tehdään elämän aikana. Homoseksuaalisuuteen se ei välttämättä liity.
Kysymys: Olen eronnut ja aviolitosta minulle jäi kaksi teini-ikäistä tyttöä. En ole saanut naisilta seksiä eron jälkeen. Tyttäreni ovat olleet minulle ykkösnaiseni. Vaikeina aikoina minua lohdutti paljon kun tyttäreni nukkuivat sylissäni. Lohdutus oli suuri, kun jompikumpi tytöistäni tuhisi unessa sylissäni, vaikka se häiritsikin omaa unensaantiani. En ole enää uskaltanut ottaa toista tytärtäni yöksi viereeni, koska hän luopui yöpaidan käytöstä ja tuli viereeni ilman rintaliivejä pelkissä pikkupöksyissä. Olen hyväillyt häntä pepusta ja koitellut hänen rintojaan. Kysysin miten pitkälle isän ja tyttären välinen erotiikka voi mennä. Toinen tyttäristäni suree sitä, että en saa naisia, vaikka olen fiksu ja aika hyvännäköinenkin. Hän selvästi tarjoaa minulle sulojaan lohdutukseksi (esim. esiintyy alusvaatteisillaan nähteni). Hän ilmeisesti antaisi minulle seksiäkin. En uskalla nykyään edes koskea häneen. Voisimmeko kuitenkin tehdä jotakin, koska tyttöni selvästi kärsii, koska torjun hänet. Mitä isä ja tytär voivat tehdä keskenään?

Kysymys: Olen 15-vuotias poika, joka kastelee öisin...mitäs pitäs tehdä? Oon vajaan vuoden käyttänyt vaippoja..mut ei tunnu kivalta käyttää niitä...mutkun vanhemmat väkisin vaihtaa ne ja pesee kun on laskenu alleen, onko oikein?