IRC-Galleria

Syysmyrkkylilja

Syysmyrkkylilja

tiipadaapa

Sunny daysSunnuntai 08.10.2006 08:23

Hellou!

En paassy eile kirjottelee tanne ku taa naapurin sirpa lahtiki illalla bilettaa :D Ei tassa kyl hirveesti ookkaa kerenny ees tapahtua :)

Eile kyatiin siel kirppiksella, josta sit loysin kivan mustan polvipitusen hameen, jos on pinkki nauha ja pikkurusetti, 2$ ja oikein rattosa aurinkohattu 1$. Sit pompittii rannalle ja siemailtiin siina rantabaarissa vahan virvokkeita ;) siel oli semmonen ruotsailainen mies joka sit heti kysy et ollaanko suomesta :D puhuin sille pari sanaa ruotsia, mut englanti suju huomattavasti paremmin.
Rannalla oli nyt keltane lippu, vaikka ei siella miusta ees aaltoja kovasti oll, saatika mitaan pohjavirtauksia. Jellyfisheja, elikka niita polttias hoopoja oli, ja sulo otti vaha osumaa niista :D sit piti lahtee takas tanne kampille laittaa ipanalle aloe veraa takapuoleen hillitsemaan polttoja. Aloe veraa kasvaa tas pihalla, joten sita ei ollu vaikee saada.
Sit ku oon aina luullu et se tuoksuu tosi hyvalle ja sit tyhmana menin haistaa niin jukolauta olin oksentaa :D mokoma hais ihan madalle lihalle, isanta vaki kyl vaitti et eiha se miltaa haise, mut meian porukat oli tiuksasti sita mileta et sita kasvia ei meian lahelle tuoda :D Nopeesti se kuitenki autto suloo, tai sit se vaa halus paasta mahollisemman pian pois siita lemusta :D Sitten paatettiikin lahtee toho lake wothin keskustaan pyorimaa.

Keskustassa kaytiin kyylaas hienoja taloja ja city hallia. sit hassuja surffauskauppoja oli paikka aariaan myoten taynna. aurinko porotti vahan turhanki ahkeraan kylla, ja lahettiin sit parin hodarin jalkee takas kampille. Sit ku tultiin takas veke paattiki yhtakkia kadota, sano menevansa drinkille ja myo oltiin lahos mukaan, mut se jo kerkes kadota, sit perustettiin etsintapartio ja alettiin kaymaan lahikuppiloita lapi. Yhes suomalaises paikas oli suomalaista karaokee menos, mut paikka oli taynna vanhoja ukkoja ja lahettiin pian niita karkuun ku ei vekeakaa nakyny, sit eksyttiin johoki tummaihosten ja espanjalaisten kapakkaan eika herraa sieltakaa loytyny. paatettiin lopulta palata tanne takas ku ei miesta ottanu loytyakseen.
Sitten alettiinki puhua latkasta, nhl kausi ku starttas ja siina sit oltiin telkkarin edeesa kattomat floridan panttereita, jonka kapteenina iki mahtava jokinen toimii. boston kukistui 8-3 ja jokinen onnistui tekemaan myoskin maalin<3

Tanaan sitten kaytiin taas jossain isossa ostoskeskuksessa, jossa vietettiinkin vajaa viisi tuntia. Siella oli monessa paikassa isot alet, mutta paikka nimelta lola oli kylla kaikista edullisin.
Ostin tai oikeastaa ostatin sielta nelja paitaa, yks punane juhlatoppi, jossa on vaha bling bling hely roikkumasssa ja vaha turhan iso kaula aukko, mutta sopiipa hyvin vaikka baari-iltoihin, sit yks semmonen vaha rock henkinen musta t paita jossa on jotain ihme teksteja joist ei saa mitaan selvaa, mut jos nopeesti vilkasee tota yhtkohtaa nayttaa et siin lukis imatrankoski :D sit siin nayttaa olevan joku sydan kanssa. sit ostin semmosen ihme punavalko topin, jossa ei oo olkaimia ja sit punamustan vaha rennomman topin, siin on siis punasii ja mustii raitoja. Sit aitille myos sielt joku t-paita. sit sielt myos mustat lyhyemmat housut, ja semmonen paakallo niittivyo yhteensa 38 dollaria! halpaa halpaa halpaa.
Sit kaytiin victorias secretissa! sain vinguttuu sielt varmaan elamani kalliimmat rintsikat, vaik ne oli koko paikan halvimmat :D ihana ne kyl on ja se laitto se semmoseen ihanaa kassii mika pitaa kans raahata suomeen muistoks, valokuvasin myos sita itse kauppaan ku oli niin huisin nakosta, sovituskopitki oli oikein viimesenpaalle pinkit ja penkkiki oli ihme kissantassu pehmuste pitkahomma.

Sit kaytiin syomassa kiinalaisessa buffetissa, ja sain vihdoin syoda niita perkeleen rapuja! jeah, mut ei ne sit ollu niin hyvia ku muistin :( sit tultiin taas kattoo latkaa mut pantherssit otti turpii pahasti 6-0 :( tosin atlantalla oliki kaks suomalaista pelaajaa lehtonen maalis, mika tietty oli syy siihe ettei sinne pystyny kukaa tekee maalii ja kapane kentalla. Nyt sit sari ja veke on larvit. jeeh.

HUOM HUOM!
Tullaanki taalta siis ensviikon perjantain, eika lauantain kuten ekaks oon informoinu! siis sillo baariin! Olikos se niin et sinne onnelaan sillo paas?? Jos paasee niin sinne siis kaaaaikkki!

Sulolt terveisia! ADIOS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.