IRC-Galleria

Syysmyrkkylilja

Syysmyrkkylilja

tiipadaapa

Poltin sit selkani :/Maanantai 09.10.2006 05:28

Elikka mentiin tanaa amupaivalla sulon kanssa tan naapurinb sirpan kanssa toho rannalle viettamaan rauhallista sunnuntainpaivaa. Paikka oli ihan taynna porukkaa ihan ku kaikis ihme sarjois tai leffois :D vihree lippuki oli, ja snorklattiin sulon kanssa siin pari tuntia ja kerattiin simpukoita. nahtiin myos semmonen hassu pyoree iso rapu :D se lahti sivuttain meita karkuun :DD Sit luulin et olin laittanu aurinkorasvan jo taal kampilla, mutta paskan marjat en ilmeisesti ollukkaa. rasvaa lisailin valilla siel naamaan ja olkapaihin, mut hiivatti ku tultiin takas huomasin et selka oli palanu :(( ei taa ainakaa viel onneks kesi. eika se kovin punane oo, mut saattuu vahase jos johoki nojailee. Rantabaarin roskiksest loysin myos dollarin :DD en kehannu ekaks ottaa sita, mut sit sulo meinas vieda sen miun nokan eesta niin olihan se SILLO pakko ottaa :D Syotiin siina sitten samalla palat pitsaa.

Tanaa ei muuten olla juuri mitaan tehty, tuo vanhempi vaki kavi kauppakeskuksessa ja mateli siel nelisen tuntia, mie sit vaan luin kirjasta ja sulo riehkas siin vieres kera kitaran. Nyt kohta oltas lahos viimein amerikkalaiseen makkariin, mie en oo viel kertaakaa kayny vaik yks paiva oli tosissaa tarkotus, jostain syysta jouduttiin sit burger kingii, mika oli iha kamala paikka. ainaki hampparit maistu iha tohveleilta >:(

Eipa tas oikeestaa muuta, seuraavan kerran kirjottelen varmaan vast keskiviikkona, ku ollaan lahos orlandoon disney worldiin ja bilepaikka key westiin kattoo auringon laskuu ja juhlistaa miun synttareita :) sit mennaa ehka viel kattoo joku NHL peli, jos jaa aikaa, mut pahalt nayttaa ku lahto on jo torstaina. Nahdaan siis pian, onnelassa ja sitten taas koulussa rakkaat ystavat!

Ps: sulo alkaa riehaantua liikaa, epailen aivoverenkirtohairiota kera milenterveysongelmien. tai sitten se on saanut pahan auringonpistoksen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.