IRC-Galleria

Töyhtis

Töyhtis

welcome to the dark side ladies, we have cookies ;)

onpa lupaava viikko...Maanantai 22.12.2008 12:31

22.12. Maanantai
Joudut selvittelemään jotakin noin kuukausi sitten tekemääsi ratkaisua, joka ei kaikilta osin tunnu itsestäsi enää ollenkaan hyvältä. Uskalla peruuttaa suunnitelmissasi sen verran kuin on tarpeen ja valitse itsellesi niiltä osin uusi strategia. Kaikki on vielä helposti korjattavissa.
* :O mitäköhä tänää....kuukausi sitten...? hmm...

23.12. Tiistai
Jos tänään heräät väärällä jalalla, niin se vain kuuluu päivän energiaan eikä sitä kannata sen enempää murehtia, sillä iltaan mennessä saavutat jälleen tasapainosi ja kaikki näyttää paljon paremmalta.

24.12. Keskiviikko
Saat päähäsi mielenkiintoisia oivalluksia, joita haluat päästä myös toteuttamaan. Hermostut jos joku asettuu vastustamaan sinua tai tuntuu muuten olevan kanssasi erimieltä. Hermoilun sijasta sinun tulee toteuttaa oivalluksesi muiden lupaa tai suostumusta kyselemättä. Nyt saat paljon näkyvää aikaan.

25.12. Torstai
Hymysi ja ilosi eivät jää tänään muiltakaan huomaamatta ja sinulle arvokkaat ihmiset löytävät nyt tiensä luoksesi. Pidä hauskaa ja nauti elämästä siellä, missä sinulla on hyvä olla.

26.12. Perjantai
Mikäli kohtaat jonkun asian hoitamisessa selvää vastarintaa tai takaiskuja niin koeta löytää uusi reitti tai suunnitelma. Vastus voi olla yllättävän kova, mutta asian selvittäminen muuttaa koko tilanteen sinun kannaltasi oikeaan suuntaan. Nyt et saa hyväksyä arvelutavalta tuntuvia tarjouksia.

27.12. Lauantai
Olet hyvin herkällä tuulella etenkin rakkauselämään liittyvissä asioissa. Anna unelmillesi tilaa toteutua. Rakkaus kolkuttelee ovellesi omalla salaperäisellä tavallaan ja tarjoaa satumaisia hetkiä, mikäli sinulla on aikaa ja uskallusta kuunnella sydäntäsi.

28.12. Sunnuntai
Ilmassa on hurjaa jännitettä, joka ei kohdistu suoraan sinuun. Malta pysyä poissa kaikista selkkauksista ja vältä arvostelevia kannanottoja muiden tekemiä ratkaisuja kohtaan. Vain täysin itsenäinen toiminta kantaa hedelmää menossa olevan voimalatauksen keskellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.