IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.03.2007 11:57

Sian vuosi 17.2.2007 – 5.2.2008
Sian vuonna perheen ja lasten merkitys korostuu selvästi. Niinpä tämä vuosi onkin loistavaa aikaa laittaa perheasioita parempaan järjestykseen. myös sukulaisten ja muiden läheisten ihmisten kohtaaminen on tavallista antoisampaa esimerkiksi sukujuhlissa, häissä tai hautajaisissa. Asumiseen liittyvissä asioissa tämä on aloilleen asettumisen ja juuri sen oikea kodin löytämisen aika. Asuntomarkkinoilla on tavallista enemmän säpinää Sian vuonna. Hyvä aika ostaa ja hyvä aika myydä.

Sian vuosi päättää kiinalaisen eläinradan ja siksi se merkitsee myös asioiden loppuunsaattamista ja valmiiksi tulemista. Jos joku asia elämässäsi on nyt muutosvaiheessa, niin hoida se Sian vuoden aikana. Muuten siitä saattaa tulla sinulle loppuelämän kestävä taakka.

Sian merkki on päivän viimeinen kaksoistunti ja sellaisena levon ja palautumisen aikaa, joka on viisasta pyhittää alitajuisille virtauksille. Liian tietoinen ja konkreettinen tekeminen saattaa törmätä väsymyksen ja jaksamattomuuden muuriin. Eteneminen henkilökohtaisessa elämässä on mahdollista vain intuition välityksellä ja se tarkoittaa monien piilevien kykyjen käyttöön ottoa.

Kansainvälisessä politiikassa Sian vuosi on myös asettumisen aikaa, jolloin valtioiden olisi syytä keskittyä omien asioidensa hoitamiseen, eli sisäpolitiikkaan. Amerikkalaisille ja muille vierailla mailla oleville joukoille tämä on paras mahdollinen vuosi rauhalliseen vetäytymiseen miehitetyltä alueelta. Sopimukset ja neuvottelut johtavat yleensä rauhanomaiseen ja kestävään ratkaisuun. Ellei tällaisia asioita sitten saada päätökseen Sian vuonna, saattaa seurauksena olla suurvallalle tuhoisa pitkittynyt ja sitkeä vastarinta, joka johtaa jatkossa dramaattisesti heikentyvään talouteen miehitystä jatkavalla valtiolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.