IRC-Galleria

T_A_U_K_K_I

T_A_U_K_K_I

Meikä on takasin 100-0!e
Tänää on ollu meikällä rankka päivä taas. näin taas kauheen unen. meikän postilaatikkoon oli tullu lappu missä luki että oon voittanut lomamatka risteilyn.
Se laiva oli silja line mutta puusta tehty ja meikä joutu heti ekaksi vuolemaan vitun ison pohjatapin siihen.tuli kiire kun vettä puski sisään vaikkei se ollutkaan vettä vaan minttuviinaa..
Kapteenikin tuli sinne ja se olikin vissiin johnny depp ja toi meikälle sellasen traktorin kokosen snapsilasin ja iski silmää!!
Yhtääkkiä meikä olikin laivan tanssibaarissa nahkahousut jalassa sellasessa kumisessa häkissä ja yleisö oli pelkkiä miehiä ja niilläkin oli nahkahousut jalassa. Jasu oli dj ja se soitti pet shop boyssia 100-0...meikän uni loppu kun häkin ovet avautu ja yleisö alko repiä meikää ulos sieltä.. aika hirveetä..

tänään oon lämmittäny saunaa koko illan jatkuu koko yön.
Meikä muistaa pikkupoikana kun olin 12v silloisen iskän kanssa istuttiin saunan rappusilla 24/7 ja ammuskeltiin haulikolla sorsanpoikasia joen rannalta. iskä tarjos stolicnaya vodkaa ja meikällä oli joulu aina!

Meikän eno kävi tänään, se on huumorimiehiä meikä tykkää siitä!.kerrankin pienenä kun seisottiin pihalla ja katottiin kun meiän navettaan tuotiin uutta porsasta, ni tää meikäläisen eno sano kaljapäissään, että "katokkaas, pikku tauno taitaa saada veljen"...hahhaa, se oli meikän mielestä pirun hauska juttu...ihan kun eläin ja ihminen vois olla sisaruksia!

Hyvää yötä hei kaikille

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.