IRC-Galleria

T_A_U_K_K_I

T_A_U_K_K_I

Meikä on takasin 100-0!e

Viinaa naamarii tai loppu tuleeSunnuntai 15.10.2006 01:58

Morjes!

meikä just kännis muistin et meikän pitää kirjottaa tää vitun prinsessan oma päiväkirja. helvetti ihan kun ei ois parempaa tekemistä... no ei kai. mut:

Olin tänää hirvimetällä, koiramieheen taas... yllätys! Vittu aamulla alotin mäyräkoiran kera ja iltapäivän juoksin hirvikoiran kanssa... ei taaskaa saannu lähtee sohii pyssyn kanssa ...ruuti ruostuu kuuliihin tätä menoo. Aina jahtipäälikkö vittuilee jos oon kännissä (make on useemmin mut sil on vaimo ja kolme lasta), joskus tekis miel sanoo et kenen varoilla on vittu rakennettu sauna ja uus nylkykammari meijen hirvimajalle. JA meikä on kuitenkin alueen suurin maanomistaja... PERKELE. no ei maha minkää, ymmärrän noit äijiikii... tais olla vuosi 2001 kun meikäläiseltä laukes kivääri ja kuula lens yllätys yllätys sen aikasen jahtipäällikön tulen uuden Honda CRV maasturin repsikan ikkunan läpi ja tuli ulos kuskin puolen oven läpi... ei naurattanu meikää sillo. Rahal selvittii, ei tullu sanktioit muuten. No on noit sarvii kyl meikäl seinät ja varastot täynnä.. ei niit enää tarvi ja lihaa tulee enemmän kun tarpeeksi automaattisesti vaikken ampuiskaa yhtää... se on maanomnistajan etu.

Joo mut se siintä, tänää on kuitenkin hyvin asiat meikäl, kun meikällä on pari varmaa mimmii just kyläilees... ja saunat on ollu päällä koko illan ja tyyppejä on hillunnu munasiltee meikän kämpil tääl, kohta tilaan 3 tilataksia ja ajetaan jonnee sitii kattoo meininkii, ellei jäähä tänne meikän kämpille.

Insinööriks meikä ei rupee ne suunnittelee helvetin pienet pienet roskis astiat keittiöihin, meikä kun taittelee yhen maitopurkin sinne niin mitää muuta ei mahu. Jos meikä olis insinööri niin suunnittelisin kaks kertaa isomman niin mahtuis kaks maitopurkkii.

Jatketaa törinoit meikä menee löylyttää tyttöi. Ja huomen on tavote olla passissa klo 7:00

-Tauno Kihola

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.