IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Päivää, päiväkirjanen..!Maanantai 28.11.2005 15:28

Tämä jos mikä on erittäin mielenkiintoista,-vanhaa viihdeohjelmaa lainaten..

Raapustella sitten tänne kaikkea mitä joku voi vaikka lukea?? ;)

Mutta minun on pakko sanoa että tänään, juuri tänään olen kuullut jotain mistä en todellakaan pidä, en sitten yhtään.
Ihminen, aikuinen???!!, mennyt taaaas tyrimään ja tyrinyt ihan yhtä aivottomasti kuin ennenkin,sanon että nuija!, ääliö!, hiivatin taukki-tumpelo! jne.

En voi sitä hälle sanoa suoraan, koska en saa, siihen olen moraalisesti estynyt ja ne kiellot ja säännöt ovat rikkomattomia..

Eikä siitä olisi mitään hyötyäkään, aina samaa, paatunut mäntti!

On minussakin vikoja ja uusia löytyy joka päivä, eikä entisetkään tunnu oikenevan, vaikka töitä niiden eliminoimiseksi kokoajan sisäisesti tekeekin, mutta on pahempia ja vähemmän pahempia virheitä, ja niistä pitää oppia! KUULETTEKO? -OPPIA!

Ei toistaa ja vajota aina vaan syvemmälle elämän mutasuohon, ehkä Luoja jaksaa viitsiä nostaa sinut kerran, toisen, ehkä sen seitsemännenkin.., mutta sitten on jo itsesi vuoro tehdä edes JOTAIN!

-Vai onko se mitä teit, juuri se kaikki mihin kykenet? Kuuletko sinä järjetön??!

Tämä jos mikä on 'huutoa pimeyteen', tekstiä mustalle taustalle yhtä mustasta kohdasta muuten niin valoisaa mieltäni. Mutta täytyy turvautua 'mappiin Ö'..
Kiitetty 'mappi Ö!
Sinne hiljalleen liukenee tämäkin harmi ja kiukku, unohtumatta, katoamatta, mutta helpottaen elämää päivästä päivään. Joskus joku taas myllää siellä ja kaikki taas tulee esille, mutta siihen asti huokaisen helpotuksesta ja toivon, toivon totisesti, ettei enää KOSKAAN tarvitsisi tätä samaa asiaa upottaa 'mappi Ö':n pohjattomiin syvyyksiin toisten päälle. Niitä on siellä jo monta ja jokaisen jälkeen ajattelee, että huh, hän selvis siitä! ei varmaan enää tee sitä ja kai nyt ottaa elämän omiin käsiin vihdoinkin jne.
-Niin sitä ilkeämmin se taas kolauttaa. Olihan tämä ihan oikeasti se viimeinen kerta?? Olihan!! Kuuletko sinä viheliäinen juntti!!
-Tuntuu turhalta, uskomatonta, mutta uskoni häneen on tainnut oikeasti loppua?
Suljen 'mappi Ö':n.

Muuten täällä satelee 'raskasta' lunta liki räntää, muttei talven tulo ole synkkää kun riittää hellaan puita ja lämpimästi hehkuvia tuikkuja iltojen pimeyteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.