IRC-Galleria

Tanza-

Tanza-

©♥☆™♦♣®♪♫

Pohdiskelua pohdiskelua :)Keskiviikko 03.02.2010 20:02

Maailmassa on monia uusia ja vanhoja asioita joita ei vain halua unohtaa, saatikka sitten luopua niistä. Näihin asioihin kuuluu mm. rakkaus josta itselläni ei ole hyviä kokemuksia. Kun kirjoitan asioita ylös puran itseäni jollain tavalla ja samalla rentoudun ja vapaudun. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää rakkautta toista ihmistä kohtaan, ainoastaan hyvää ja pahaa. Emme saa hukata aikaamme miettien että kuka olisi sinulle se oikea tai sitä että koska se oikea ilmestyy eteesi. Se tulee silloin kun sitä vähiten odottaa. Rakkauden lisäksi maailmassa on myös paljon surua. Suurin osa surusta on vain oikeasti hyväksi, sillä oikeanlainen suru auttaa vapauttamaan vanhoja huonoja asioita uusien hyvien asioiden vuoksi. Myös viha kuuluu jokaisen ihmisen elämään. Vihaa ei saa kuitenkaan koskaan purkaa toiseen ihmiseen, koska se satuttaa molempia osapuolia. Aggressiivinen vihan purkaminen on vain yksi vihan purkamis muoto. On myös olemassa sanallista ja muita muotoja vihalle, mutta jotkut ihmiset pitävät sen vain sisällään. Väärät eleet ja asenne kavereita kohtaan saattaa johtaa riitaan. Riidat ei kumminkaan ole koskaan positiivinen asia ja tämän takia ne pitäisi aina sopia, sillä koskaan ei tiedä koska on liian myöhäistä.
Emme saa antaa periksi koskaan liian aikaisin, koska kaikki me olemme jollain tasolla jonkin tason selviytyjiä. Maailma on joskus kova ja kylmä paikka ja tämän takia täällä tarvitaankin selviytyjiä. On niin paljon mahdollisuuksia selviytyä, mutta olemalla oma itsesi olet voittaja. Voittaja on se joka voittaa oman elämänsä pelot ja rajat.
Aina ei ole helppoa olla oman elämänsä sankari, mutta on yritettävä 110%:sesti, sillä ilman yrittämistä kukaan meistä ei ehkä olisi tässä maailmassa. Ja tästä tulikin mieleen, että kuolema on myös osa jokaisen ihmisen elämää ja itse ainakin uskon että jokaisien ihmisen kuolema on jo ennalta määrätty. Ehkä joskus vielä ihmiset voivat hyväksyä itsemurhat, jos vain tietäisivät kunnolla syyn ja sen että millainen elämä kyseisellä ihmisellä on ollut. Jotkut itsemurhat johtuvat suurimmaksi osaksi siksi että ihmiset eivät jaksaneet enään yrittää ja aloittaa kaikkea alusta. Itse olen suunnitellut itsemurhaa, mutta en ole kyennyt tekemään sitä, sillä tiedän että jää liikaa ihmisiä kaipaamaan, tai sitten olen väärässä, mutta maailmassa on vielä niin paljon asioita joita en ole vielä kokenut ja jotka haluan kokea.
Ehkä olen nyt purkanut jo tarpeeksi asioita tälle illalle ja tälle mielialalle että voisin lopettaa tämän kirjoittamisen. Mutta tässä on ainakin joillekin ihmisille vastaus siihen että mitä mietin ja ajattelen joskus. : )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.