IRC-Galleria

Viksuja muksuja.Maanantai 07.02.2011 02:42

Mietin tässä joskus, että ihmiset on viisainta mitä maan päällä on, mutta joskus menee vaan joiltakin asiat ohi. Kohisemalla vaan pään yli, ettei vaan voi tajuta mitään.

On tullut useasti vastaan varsinkin nuorisoa, joka kaljat kädessä hoilottaa. Ennenvanhaan ne lauloi iskelmää pissat housussa, mutta nyt ne laulaa Palefacen "Syntyny Rellestää" -kappaletta fiiliksissä. On varmaan mennyt sanoma ihan ohi, koska näiden nuorien mielestä on armottoman siistiä olla kännissä ja laulukin kertoo heidän mielestään siitä, että kuinka hieno asia rellestäminen on. Itsensä nolaaminen ja hirveän mölyn pitäminen, onhan se nyt aika mageeta. Ja tietenkään kappaleen tarkoituksena ei ole mikään sarkasmi ja se ei kerro siitä, että on kamalan noloa olla kappaleen kaltainen ihminen. Eijei, se kertoo siisteydestä ja mageudesta. (Pellet!)

Lisää viinaa ja tättärää!

Ja sitten eilen joku spuge tuli uhoamaan meille, että vetää turpaan. Haasteli siinä eikä lähdetty messiin, mutta mitä jos oikeasti viiden hengen porukka menee joskus hakkaamaan sen? Onkohan se seuraavana viikonloppuna samalla nurkalla pyytämässä turpiinsa? Ihania nuo suomalaiset, varsinkin kännissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.