IRC-Galleria

Tartzq^

Tartzq^

ja elämä jatkuu...

joo-oKeskiviikko 19.04.2006 01:06

pääsiäinen sitten meni että hujahti.. oltiin ellun kaa perstaina baarissa ja lauantaina bidin bileet himassa.. no niinku noista pääsiäs kuvista näkee :D jeejee..
oli älyttömän kivaa. haha! ostin uuden kalunki.. nokian 6101 :) kiva vehje.. *nauraa* kamera ja kaikkee muuta mukavuuksia.. radio! se on hauska..

Tänää mää huristelin pyörällä töihin.. olipas kiva poleksia.. muttako pääs katajarannalle oli kuolla! olin ihan valmis kaatumaan lattialle.. ;) ehkei tarttis huomenna polkee nii nopeeta.. takas tullessa lähinnä maleksin.. tai no en ihan.. ei tolla repsulla voi mennä hitaasti :D ammmm.. tekis mieli lähtee vapuksi reissuun.. ois suunnitelmissa yks reissu.. mutta saas ny nähä.. keikalle haluisin ihan hulluna.. tahtois johki kivalle mukavalle keikalle.. missä ois ukavii ihmisii ja helvetin hauskaa!! xD

joops... mut mut.. mää tästä lähen käymään tupakilla ja suunnittelen nukkumaan menoa.. EI!! mun pitää jaksaa kattoa muodon vuoksi.. ku se viiltelijä paljastuu... ja tosta tuli mieleen et perjantaina tulloo FromHell.. njam njam... johnny deppi!! <3 ihanaa ihanaa.. ööö.. niiih.. no onneksi oon yksin ettei kenenkää tartte kuulla mun nyyhkytystä tuon leffan aikana.. aika tyhmää sinänsä ku leffa on kauhu elokuva ja mä lähinnä itken siinä.. noooh pikku vikoja.. mut jeps.. ny mä käyn tupakilla ja sit.. vaikka heitän voltteja ;)

Rauhaa ja Rakkautta <3

..Lennän luoksesi, kuolen vuoksesi,
rakkautta ja piikkilankaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.