IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Asuntokokeilu - Päivä 7 & 8 & 9Sunnuntai 02.11.2008 22:16

Perjantai - Vieraita

En muista aamusta tai päivästä oikein mitään, koska mä lähinnä vaan olin koneella ja seikkailin netin ihmeellisessä maailmassa löytämättä sieltä mitään mielenkiintoista tai ylipäätänsä mitään.

Illemmalla sitten Tytti tuli Jennan kanssa kyläileen. Kateltiin telkkaria ja popsittiin herkkuja. Sit Jouni tuli hakee muutamia leffoja ja sit mulla on taas ihan mustaa jonki aikaa, vaikka ihan selvinpäin olin. Jouni heitteli leffoja muistitikulle ja me taidettiin kattoa telkkaria, mutta en siis ole aivan varma. Mutta kun Jouni oli saanu siirrettyä leffat muistitikulle niin alotettiin kattomaan yhtä leffaa.

Ville ilmotti, että olis tulossa käväsemään Joonaksen kanssa. No ne sitten tuli kesken sen leffan ja ne vissii pääs mukaan juoneen, koska niin keskittyneenä molemmat tuijotti sitä. Leffa oli Million Dollar Baby ja se oli ihan jännä. Harvinaisen surullinen loppu ku kelaa mitä muita leffoja oon nähny.

No leffa loppu ja me alotettiin korttipelit. Pelattiin muutama erä seiskaa ja mä voitin ne kaikki. Villestä tuli katkera ja se sit päätti viedä mua seuraavassa pelissä ku pässiä narussa. Tytin joku peli, että jos tuli kuvakortti ni piti tehä jotain ja jotain tällästä. Kaikki muut sai kortteja paitsi Ville.

Vieraat lähti ja Tytti nukahti - niinpä mäkin menin nukkumaan.


Lauantai - Lisää vieraita

Oli niin ihanaa herätä Tytin vierestä. Lojuttiin sängyssä ja tällästä. Mä paistoin meille kananmunia ja paahdoin viel muutaman leivän pannulla, sit vaan muroja jugurtin sekaan ja sänkyyn syömään. Oli vaan kokoajan semmonen pieni pelko persiin alla, että tänään ei sitten syödä mitään muuta, koska rahatilanne oli heikko - ja lähes kaikki kaupat kiinni.

No illemmalla Jouni ilmotti, että olis taas tulossa hakemaan leffoja. Jounistapa tehtiin sitten kameli. Kauppalista mukaan, kauppaan ja äkkiä meigän kämpille. No Jouni tuli Arton kanssa ja me alettiin Tytin kanssa tekemään ruokaa kun oli melkonen nälkä tullu päivän myötä. Oli kyllä taas sen verran maukas päiväruoka, että ei oo tosikaan.

Arto sit rupes jotain temppuilee ja mulla meinas kyllä pariin kertaa palaa kiinni, koska en ollu kovin pelleily tuulella. Pasilta se meinas vääntää pään ja heitteli sitä miten sattu. Onneks Jounin leffat oli menny muistitikulle ja ne pääs lähtee kotimatkalle.

Tytti oli taas yllättävän väsynyt ja nukahti aika pian sen jälkeen, mut heräs sitte ennen BB:n alkua ja herätti mutkin. Se me katottiin ja sitten meinattiin kattoa vielä yks leffa, mutta Tytti nukahti kesken kaiken ja mä jäin yksin hereille. Katoin leffan loppuun ja yritin saada unta. Tytti siin vielä heräili ja oli aina herätessään pirtee ku olis nukkunu monta tuntia. No, mäkin nukahdin.


Sunnuntai - Tylsää

Aina niin ilonen aamu kun Tytti nukkuu vieressä. Ja mä tapani mukaan väsäämään meille aamupalaa sit jossain vaiheessa. Tein munakokkelia, ah niin maistuvaa munakokkelia. Sit taas toisen tavan mukaan muroja jugurttiin ja kolmannen tavan mukaan sänkyyn syömään. Alkanu siis muodostua pieniä tälläsiä rutiineja mullekkin.

Siinä sit taas löhöttiin sängyssä ja Tytti oli Britney Spears (älkää kysykö enempää). No sitten mukavan viikonlopun piti päättyä siihen, että Tytille tuli puhelu, että sen äiti on unohtanu avaimet kotiin ja että sen pitää lähteä nyt kotia kohti. Jäin yksin.

Jouni tuli taas tapansa mukaan vierailulle hakemaan leffoja. Sillä aikaa kun se täällä lataili leffoja tikulleen ja leikki Pasin kanssa ni mä käväsin suihkussa, koska Jouni toi mukanaan mulle shampoota ja jotain tommosta suihkugeeliä. Pesin itteni ensimmäistä kertaa kunnolla vähän päälle viikon jälkeen! Olipas harvinaisen puhdas olo.

Jouni lähti ni mulla on ollu vähän tekemisen puutetta, mutta hyvin on selvitty. Mä lopetan kirjottelun ja vissiin meen kattoo jonkun leffan ja nukahdan.

p.s. Pasille kuuluu hyvää. Se on saanu olla vapaana ja saanu ruokaa ihan tarpeeks. Se on vissiin alkanu hellittää myös siinä suhteessa, että se ei enään pure jokasta sormee jonka se näkee. Se on vissiin alkanut tottumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.