IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Maanantai - Turhia odotuksia

Aamu alko mukavasti, koska tiesin, että tänään saisin ulkosen kovalevyn ja sitä kautta sitten myös paljon vapaata tilaa myös koneelle. Mä söin, puin ja lähin kaupunkia kohti. Kävin Citymarketissa, jossa Tytti on TETissä, sen jälkeen postista noutamasta Buffalon 500gb :n ulkosen kovalevyn, sitten postin kautta Pirunsaarelle syömään burgeri laimeen aamiaisen seuraksi ja sitten siitä porukoille.

Olin porukoilla tunnin pari ja autoin siinä samalla Maahista pyöränkin kanssa. Tän jälkeen lähettiinkin sitten Tyttiä vastaan Citymarkettiin. Tytti kumminki jäi vielä sinne kun me Maahisen kanssa kävästiin Tarjoustalossa - ostin Pasille ruokaa. Sitten sieltä takasin Cittarille ja mä olin olettanu, että Tytti tulee mun kämpille ja et se on mun kanssa, mutta toisin kävi. Olin koko päivän pyöriny sen takia, että voisin sit mennä Tytin kanssa yhtämatkaa mun luo - mutta ei.

Mä siitä sitten yksin himaan ja pienisuuri hatutus päällä ja sitten päivä loppu siihen. Kiva aamu - vähemmän kiva loppupäivä.


Tiistai - Ville yökylässä!?

Tiistai alko hyvin laimeesti edellisen päivän takia, mutta onneks kun sai kunnon aamupalan ja pääs koneelle dataamaan ni kaikki unohtu. Oltiinhan me Tytin kanssa saatu jo tavallaan sovittua toi juttu ja silleen, että ei siitä enää nii hirveetä stressiä.

Aamupalan jälkeen lähinkin taas Cittarille, koska Ville pyys. Tytti ja Jenna ne siellä vaan teki töitä ja minä ja Ville mentiin sit kiertelee Citymarkettia ympäri ja tarttuhan mun matkaan sieltä semmonen energiajuoma. Tytti ja Jenna pääs töistä ja Jennalla oli vissiin jotkut lääkkeet jääny ottamatta kun se vaan sekoili siinä.

Mentiin sit Citymarketin yläpuolel olevaan kahvilaan ja alkuperäsenä ideana mennä kahville tai teelle, mutta sitten tehtiinkin löytö: Minttukaakao. Aivan loistavaa! Minä, Ville ja Tytti siellä ryystettiin ensin yhet kupit kaakaoo ja sitten Tytti lähti kotia kohti. Ville vanhana kaakaonarkkarina halus heti lisää minttukaakaota ja sit me haettiin toiset sellaset. Sitten kaikottiin mekin eri suuntiin.

Pääsin himaan ja sitten hetken kuluttua ovikello soi ja siellä seiso Hobitti ja sen tyttöystävä. Hobitti tapansa mukaan tuli hakemaan lisää leffoja multa. Tästä ei oo sen pahemmin kerrottavaa, mutta tein aivan loistavia ranskalaisia! Kiitos Tytille salaisesta tavasta paistaa niitä. Jounikin jopa suostu syömään mun tekemää ruokaa!

No ne siitä sitten katosivat ja hetken kuluttua soi taas ovikello ja oven takana seisoo Ville! Villellä oli mukana reppu ja repussa Wii-pelikonsoli ja pelejä. Me pelattiin sitä melko pitkään, koska mentiin nukkumaan vasta aamu 5-6 aikaan.


Keskiviikko - Ville taas yökylässä!?

Mun oli alkuperänen tarkotus tehä Villelle mun salaista munakokkelia, mutta mä sit nukuin niin pitkään, että Ville oli nälkäsenä syöny kananmunat raakoina kuorineen. Aamupala naamaan ja baanalle! Oikeestihan me pelattiin muutama peli siinä ennen lähtöä, mutta ei se niin nuukaa ole.

Pyöräiltiin Citymarkettiin, josta oli tulossa melkeinpä tapa. Tytti ja Jenna pääs töistä ni me mentiin sitten nelihenkisessä porukassa yläkertaan minttukaakaolle. Ai että sitä olikin jo odotettu, ah niin ihanaa minttukaakaota. Tän jälkeen Villepoika menikin kotia kohti ja me Tytin kanssa tänne mun kämpille.

Siinä sitten tapahtu kaikenlaista ja sitte Arto sano tulevansa käymään. No ne saapu paikalle ja Tytin aika tuli lähteä kotia kohti. Mä olin pyytäny Villen uudestaan tänne, koska tiesin, että kun Tytti lähtee ni mulle tulee taas harvinaisen tylsää. No me pelattiin taas jonku aikaa, mutta päästiin nukkumaan jo 3-4 aikaan, vaikka se uni ei sieltä heti tullukkaan. Sekoilin, mutta nukahdin.


Torstai - Viimeinen kokonainen päivä

Heräsin vähän aikasemmin kun edellisenä päivänä ja kerkesin tehä Villelle sen munakokkelin minkä olin luvannu. Se veti sen niin nopeesti nassuun, että se ei varmaan ees maistanu kuinka hyvää se oli. Mä paistoin ittelleni muutaman leivän kun pannu oli vielä kuuma. Niistä tuli liian rapeita mun heiveröisille hampaille.

Hetki siinä vissiin pelattiin (en muista) ja sit mä lähin käväseen kaupassa ja Ville lähti sitten siitä kotiin päin. Vähän sen jälkeen Tytti soittikin ovikelloa ja se tuli tekeen mulle tosi hyvää ruokaa - ite se halus. Syötiin safkat ja katottiin jotain The Onion Movie -leffaa jos oikein muistan, koska ei saatu White Chicks -elokuvaan tekstityksiä natsaamaan.

Sitte mä keksinkin, että voitais kokeilla tehä sitä minttukaakaota ite. Katottiin resepti ja löydettiin todella toimiva sellanen. Tehtiin molemmille yhet kupit ja sitten Arto tuli taas käymään. Se haki vaan joitain tavaroitaan ja tälleen. Me kuitenkin sitten juotiin ne minttukaakaot ja oli kyllä oikeesti sellasta herkkua, että ei tosikaan.

Sitte kello oli taas niin liikaa, että Tytin piti lähteä kotia kohti. Jäin yksin. No, mä vaan paistoin popcorneja ja keitin toisen kupillisen minttukaakaota ja aloin kirjotteleen. Tässä tämä, huomenna muutan takasin porukoille, koska en tykkää asua näin kaukana sivistyksestä. Täällä ei ole mitään eikä ketään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.