IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun 11. päiväTorstai 11.12.2008 23:47

Fiilis: Tosi herkullinen

- Näin aluks haluisin sanoa, että täällä tuoksuu pipari. Tulee ihan joulu mieleen.

Aamu alko ihan perus meiningillä - ylös sängystä, aamupalalle, pelaamaan hetkeks ps2'sta ja sitten koneelle. Oli kyllä mahottoman tylsää, mutta ei se silleen haitannu ku tiesin, että tänään nään Tyttiä. Se sitten soitti mulle siinä kahen aikaan ja mä lähin pikapika suihkuun pesulle, koska oli niin rasvanen tukka, että siit ois voinu repii iltapalalle margariinit. Mä jumitin himassa ja esittelin Tytille meiän olohuonetta väsyneenä "tossa on joutsen, tossa on taulu, tossa on toi ja tossa toi..."-tyyliin. Lähettiin liikkeelle.

Mentiin oikopäätä Tytille ja Tytin tarkotus oli väsätä jotain tonnikalapiirakkaa. Hetki kerettiin olla paikoillamme ku sit piti lähteä kaupassa käymään. Tarvikkeita tuli kyllä joo, mutta yks oleellinen unohtu ottaa mukaan: Avaimet. Tytin äiti oli sillä aikaa kerenny lähtee kotootaan niin jäätiin sitten ulkopuolelle. Hengattiin siinä rappukäytävässä hetki ja sit lähettiin käväseen Siwassa kun unohdettiin ostaa salaattia. Väsäsin matkalla lumesta ihan näyttävän pääkallon. Kun tultiin takasin päin ni ei voinu kun toivoa, että Tytin äitee olis palannu jo kotio ja avais meille oven - mutta ei. Rappukäytävään taas hetkeks ja sitten tuli (K / C ?)arita ja lainas puhelinta Tytille, että se pysty soittamaan äiteelleen. Ja taas liikkeelle.

Lähettiin kävelee hakemaan avaimia ja mun jalat oli jo melko rikkipuhki kulutettu aikasemmasta kävelystä, mutta ei auttanu valittaa (ai eikööh?). Saavuttiin perille ja kas kummaa.. Pääsin/jouduin sukuloimaan. Hiljaseksihan se veti, mutta niin kaikki vetää mut aina. Istuin sinne sohvalle ja tiesin heti, että olin istunut mamman paikalle, koska se paikka oli lämmin ja naaman edessä oli avonainen lehti. En vaan enään jaksanut nousta ja mamma jäi sitten oven viereen seisomaan ja ihmettelemään (olin aika törkee). Saatiin kumminkin avaimet ja päästiin lähteen takasin Tytille.

Ovesta kun pääs ni heti mut pistettiin pakkotyöhön, mistä mua myöhemmin sitten kiitettiin kyllä. Jouduin/sain tehdä salaattia ja kattoa kun Tytti väkersi piirakkaansa siinä (tsihihii). Syötiin piirakka ja salaatti, katottiin salkkarit ja kyllä me yhessä vaiheessa vähän opiskeltiinkin. Sellanen päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.