IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun 14. päiväSunnuntai 14.12.2008 22:50

Fiilis: Väsynyt, but happy

- Aamu oli taas mukavamukava. Sai heti ensimmäisenä nähä ihmisen, josta eniten maailmassa tykkää. Pizzaa aamupalaks ja karkkia siihen päälle kivasti. Pari tuoppia limua ja maha senkun kasvaa (ei vaan, nyt ei sitten taas viikon aikana yhtään mitään hyvyyksiä).

Must on kiva kattoo ku Tytti pelaa mallipeliä. On jotenkin kiva aina antaa oma mielipide taustalta, että mitä kellekki pitäis laittaa päälle. Oon huomannu, että meillä on joissain tilanteissa aika sama maku vaatteiden suhteen.. Vaikka mä väitänkin kaikessa aina vastaan. Olenhan vastarannan kiiski.

Riehuttiin, lepäiltiin, pelailtiin ja mässättiin - Siinä aamu suurinpiirtein. Myöhemmin lähin sitten saattamaan Tyttiä kotiin. Piti kävästä kaupassa ja ensimmäisenä oli Lidl vastassa.. Kiinni. Asteltiin siitä sitten sillan yli ja vastaan tuli Pyrhönen.. Kiinni. Kolmas kerta toden sanoo. Olin toisella puolella kaupunkia ja sitten löyty kauppa minkä ovet oli avoinna jopa minulle. Ovesta sisään, pullot koneeseen, kuitti ulos ja hakemaan vähän nachoja (jummy!).

Sitten Tytti kotiin, pus pus, ja sitten Tekko omaan kotiin. Puolet nachoista Jounille ja sit omat nachoni söin jo. Nyyh. Oli mukava Tähtiportti -jakso. Kohta menenkin katsomaan vissiin Muodin huipulle -sarjan uusimman jakson netistä kun en telkkarista ehtinyt näkeä. Hei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.