IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun 15. päiväTiistai 16.12.2008 01:47

Fiilis: Kerrankin virkeä!

- Aamulla heräsin 10 aikaan ja menin oikopäätä keittiöön. Huomasin, että kaakao oli loppu! Kirjotin heti paperilapulle, että "Kaakao on loppu!" ja laitoin jääkaapin oveen. Sen liimapinta oli huono, koska se tipahti lattialle ja mun touhuja katellut Mirri-muori huomas putoavan lapun ja lähti läiskimään sitä. Ihmettelin, että mitä se keksi ja katoin, että siinähän on se lappu, jonka mä äsken laitoin jääkaapin oveen. Olin sitten ovela ja heitin kissalle tyhjän paperin lattialle ja otin "Kaakao on loppu!"-lapun lattialta ja laitoin magneettejen avulla jääkaapin oveen.

Innostusin sitten siivomaan huonetta. Aattelin, että: "jumankauta, nyt ku siivotaan ni siivotaan oikein kunnolla" ja siitähän se ajatus sitten lähti. Järjestys kokonaan uusiks. Ja just kun mulla oli palamassa hermo tän huoneen huonekalujen kanssa niin Jouni pääs koulusta ja tuli kun pyynnöstä (mähän oikeestaan käskin) auttamaan mua tavaroiden kanssa. Saatiin huone uuteen uskoon ja nyt tää on vanhauusjärjestys. Tämmönen on siis kerran aikasemminkin ollut.

Sitten ei tapahtunut mitään.

Illemmalla lähin sitten Villezkalle pelailemaan Wiitä. Pelattiin taas Super Smash Bros. Brawlia ja Vilpertti pisti mut pihalle siinä kokoajan. Ku oltiin jokunen matsi pelattu niin olin jo niin väsynyt, että aloin oikeestaan vaan leikkimään. Oli rata, missä oli kolme häkkiä alapuolella, mä innokkaana poikana hyppäsin häkkiin ja sanoin Villizialle "Tää on mun koti!" ja sit sieltä tuli pikku apina ja potki mut pois mun omasta häkistä. Näin syntyi leikki: Muuttofirma. Olin häkissä ja aina Villemies tuli ja potkas mut pois sieltä (yhyy).

Ja ny mä oon täsä. Öit. o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.