IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun 17. päiväKeskiviikko 17.12.2008 23:11

Fiilis: Jouluinen

- Aamusta ei oo kun sen verran kerrottavaa, että siinä joskus 8-10 välissä heräsin ekan kerran ja halusin herätä kunnolla niin nousin sängystä ihan tosi väsyneenä ja kävelin melkein unissa olkkarin sohvalle, lötkähdin siihen ja nukahdin.

Katoin Saw IV'n ja söin jäätelöä.

Tytti soitti, että on tulossa taas. Taas ihan innoissani jäin odottamaan ja koitin keksiä kaikkea tekemistä, että aika menis nopeemmin. Ovikello soi, avasin ja annoin Tytille pusun. Mentiin huoneeseen ja laitettiin ovi kiinni. Kivaa oli siihen asti kunnes mä olin syöny päiväruuan, koska jouduttiin lähtee evakkoon sen takia, että äitee halus päästä laittamaan jouluverhot ikkunaan.

Mentiin Villelle pelailemaan Wiitä. Hauskaa oli, mutta Tytti meinas nukahtaa Villen sängylle. Sain Villeltä hyviä kappaleita! Nintendo-peleistä tuttuja tunnareita (Super smash Bros. Brawl -pelistä). Oli rankkoja otteluita, mutta Ville se sitten vei melkein kaikissa matseissa, nyyh. Ennen salkkareita lähettiin Villeltä pois, kattomaan, että joko evakkoretki päättyis - Ja se päättys.

Katottiin salkkarit, Tytti pelas mallipeliä ja lähti kotiin. Yksinäistä. Söin iltapalan ja katon vissiin kohta Saw V'n ja alan nukkumaan. Öitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.