IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun 18. päiväTorstai 18.12.2008 22:37

Fiilis: Väsynyt, mutta myös iloinen ja suruinen

- Aamulla heräsin ensimmäisen kerran puhelinsoittoon ja Maahinen käski mun herätä. Toisin kävi, nukahdin uudestaan. Hetken päästä mun puhelin soi uudestaan: "Avaa ovi" ja lähin lampsimaan silmät ristissä ulko-ovelle ja avasin sen, "Käskinkö mä sun laittautuu valmiiks?" Jep.

Lähettiin taapertaa pelastusarmeijalle, koska ne jaki sieltä köyhille rahaa. Seistiin tunti kylmässä ulkoilmassa vaan sen takia, koska Maahinen ei uskonu mua, että se aukee vasta 10 aikaan. Ei pahaa jos ei mitään hyvääkään: Päästiin ekana sisään ja sen myötä myös ekana kotiin. Sain 3 kpl 10€ lahjakortteja K-Citymarkettiin. Jee.

Sitten tapahtu suruinen juttu. Ihmettelin, että mitä ihmettä Tytti teki siihen aikaan kotona ja sain sitten kuulla, että sillä on kurkku kipeä ja että ehkä pientä lämpöäkin havaittavissa. Meiän piti nähä, mutta toisin kävi. Nyyh.

Sitten tapahtu vaan tylsää.

Sanoin Hobitille, että nyt lähetään tuhlaamaan mun 30 € ja sain taas viikon odottaa ennen ku Hobitti oli lähtökuosissa. Se vaan istua sojotti tuolillaan ja hakkaa näpytti tietokonettaan. Lähti se kumminkin sitten pitkän houkuttelun päätteeks mun mukaan. Meinasin unohtaa: Tilattiin Hobitin kanssa Shop Tetuanista vähän vaatteita.

Cittarista tarttu mukaan Villezkalle lahja (sori Ville, ei kyennyt ostamaan lahjakorteilla alkoholia), pari energiajuomaa ja sit ostin Hobitille vähän evästä, koska se kerrankin suostu mun mukaan kaupungille ja vielä tommosessa loskapaskakelissä.

Sitten kävin uudestaan kaupassa, koska äitee ja isukki halus juotavaa ja nyt mä olen tässä. Kohta jossain muualla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.