IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Fiilis: Hilpeä

- Aamusta ja päivästä ei oikeastaan ole mitään kerrottavaa, koska oli tylsää, tylsää ja tylsää.

Illemmalla Tara tuli hakee multa muutaman leffan ja Jenna ja Susa kävi pimpottelemas meiän ovikelloa ja oli kuulemma hilpeilly jotain tuol meiän ikkunan alla. Menivät sitten Villelle kiireellä, koska meillä kesti päästä lähtemään minnekkään.

Päästiin sit kumminkin Villelle ja annoin mun paketoiman paketin Hobitille, että se saa antaa paketin Villezkalle. No Ville otti paketin käteensä ja siitä sit pahemmin lukematta mitään repi koko paketin hajalle. Onneks mun ostama lahja säily kumminkin ehjänä. Paketin takana luki "Avataan tästä", mutta heppu vaan repäs sen miten sattuu auki (törkee!).

Juotiin, pelattiin ja kuunneltiin Vesa-Matti Loiria. Pelattiin me erä Maijaakin ja Hobitti oli sitten loppuillan Maija, vaikka ei sitä kukaan enään pelin jälkeen muistanu. No Susanna lähti kotiin ja kaikki oli niin törkeitä, että jäi vaan istumaan niille sijoilleen, eikä reagoinu mitenkään siihen, että Susa ois halunnu jonkun saattamaan itteään (törkeetä!). Sit meininki meni mun osalta niin levottomaks, että Villen äiti oli kokoajan ovella ja käski meitä (mua siis) olemaan hiljempaa.

Sit kävi niin törkeesti, että kun ei saatettu Susannaa kotiin ni lähettiinkin Villen kanssa saattamaan Joonasta ja Jennaa. Nää riehu ku mitkäkin ku olivat niin tuhannen kännissä. Poliisiautokin ajo ohi (onneks ohi). Joonas turvallisesti kotiin ja Jennan talon edustalle jäätiin seisomaan vissiin viikoks. Sit juoksin (minä juoksin! uskokaa se jo!) Villeä karkuun (ei mua lapsettanu) ja söin koko matkan lumihiutaleita.

Pääsin kotiin ja söin jääkaapin tyhjäks ja nukahdin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.