IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun 20. päiväLauantai 20.12.2008 23:23

Fiilis: Vähemmän hilpeä

- Heräsin ensimmäisen kerran ihan aikasin aamulla ja oli melkein pieni humalatila vielä päällä. Nousin vissiin istumaan hetkeks ja tipahdin takasin tyynyn päälle ja simahdin.

Sitten heräsin siinä 10-12 välillä uudestaan ja humala oli kokonaan tiessään, eikä krapulasta hajuakaan! En muuten muista aamusta sen pahemmin mitään, hmm, ehkä ei tapahtunut mitään tarpeeksi mielenkiintoista.

Sitten juttelin ihmisten kanssa messengerissä (veskuuuu@hotmail.com jos joku haluaa lisätä :D) ja koomailin jotain. Söin kinkkukiusausta, om nom nom. Käytiin me Lidlissäkin kun saatiin ihan autokyyti. Se auto oli kun joku sydämentahdistin kun siellä takapenkillä istu kun poppi soi. Sitten juttelin taas messengerissä ja koomailin.

Sit lähinkin pikapikaa ajamaan pyörällä Tytille. Ihastelin Tytin todistusta (vaikka se ei kovin ihastelua ollu kun olin polkenu just hirveetä vauhtia sinne). Mun tyttö on hyvä koulussa! Parempi kun minä aikoinani. Tytti oli pikkusen kipee ja mä en onnistunu kun nostaa sen kuumetta ja hommasin itellenikin 37,2 asteen kuumeen, mutta ei se menoa haitannut. Vein Tytille vähän joulumieltä semmosien joulusien suklaajuttujen muodossa. Mulla oli kivaa kun me vaan myllättiin siellä sängyssä (ei sitten ajatella liian kaksmielisesti, koska mulla oli housut jalassa (mutta ei kumminkaan farkkuja)).

Sit poljin pikapikaa kotiin ja menin saunaan ja join limua ja nyt juttelen ihmisten kanssa mesessa ja koomailen. Istun tässä bokserit jalassa ja kirjottelen teille tarinaa mun jouluisesta päivästä. Huomasin muuten, että ette saa enään tän jälkeen kun 4 uutta päiväkirjamerkintää mun omaperäsestä joulukalenterista. See ya!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.