IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Riemun täytteinen perjantaiPerjantai 02.01.2009 23:45

Musta oli taas niin ihana herätä aamulla kun Tytti nukkus vieressä. Mä siitä pongahdin kyllä aika nopeesti ylös, koska piti mennä pissalle ja sit kumminkin jäin sille matkalle, koska nälkäkin yllätti. Tein meille munakkaan aamupalaks, mm.

Sit muistan sellasia kohtia kun Tytti nukku mun selän takana ja mä pelailin Sporea sen aikaa, että Tytti sai nukuttua unetuksensa pois. Jonki aikaa pelailun jälkeen mulla meni siihen peliin hermot ja sit mä lähin suosiolla takasin sänkyyn ja Tyttiki alko oleen jo aika hereillä.

Sit hetken kuluttua suihkuun, muuntautuminen ihmiseksi ja kaupungille. Anttilasta nappasin itelleni 3 uutta elokuvaa, mitkä oon jo vissiin joskus jo nähny ja sit tarttu mukaan joku Adidaksen paketti, missä on dödö, hajuvesi ja suihkugeeli. Lahjapakkaus ja hintaa vaivaset 13 euroa jos en väärin muista. Sitten Timanttisista mukaan tarttu uudet korvikset, kunnon bling blingit, eikä ollu kallista kun puoleen hintaan sai, noin 6 euroa. Siitä sitten Canyonin läpi City Markettiin mistä ei tarttunu mukaan kun Potku-pikaruokaa. Mentiin se City Marketin yläkerrassa sijaitsevan Ballerinan viereen syömään. Siinä sitten mietittiin, että tuleepa olemaan tylsä perjantai..

Sitten Tytti sai idean, että lähetään elokuviin. Olin heti ihan kympillä mukana. No siitä sitten ajatusta toteuttamaan ja lähettiin kävelemään Juliaa kohti. Napattiin Makuunista pussillinen karkkia mukaan ja mentiin kattomaan koska siellä pyöris elokuva, että sitä vois mennä sinne kattomaan. Oltiin liian ajoissa ja tultiin sitten meille hetkeks hengaamaan. Syötiin vähän patonkia ja mä laitoin uutta hajua ja vaihoin lippistä ja huivia, mustista punasiksi. Sit Valintatalon kautta takasin Julialle ja liput kouraan. Hetki istuttiin salin ulkopuolella ja sit Tytti hokas, että sinne voi mennä sisäänkin.

Siellä saakelin salissa soi se samainen wnb-Elvis kappale kokoajan. Ärsytti. Elokuva alko ja oli helpotus, että se saamarin musiikki loppus.

Käytiin siis kattomassa elokuva nimeltä Blackout, joka on joku kotimainen trilleri. Jännä se välillä oikeesti olikin. En kerro teille juonesta enempää, koska suosittelen teille kaikille, jotka tätä nyt ehkä lukee, että menkää ihmeessä kattomaan se leffa jos trillerit tai kotimaiset elokuvat kiinnostaa vähääkään. Ja jos joukossa on yhtään pervoja niin kyllä, kyllä elokuvassa näkyy pariin otteeseen tissitkin.

Elokuva loppu, lähettiin pois, juteltiin matkalla hieman elokuvasta ja sen juonesta, käytiin Villellä hakemassa muutamia unohtuneita tavaroita, tultiin meille hakemaan Tytin tavaroita, Tytti lähti kotiin ja mua jäi harmittaan, että en lähenyt mukaan vaikka se ois voinu kruunata muuten niin mukavan päivän kivasti. Mä jäin tänne nyt syömään elokuvasta jääneitä karkkeja ja kirjottamaan sontaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.