IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Hei!Tiistai 06.01.2009 21:32

Mä ajattelin taas kerran kertoa teille kaikille halukkaille mun kuulumisiani. Ja koska en jaksa kaikille halukkaille kertoa samaa asiaa erikeen niin kirjoitetaan siitä sitten tänne.

Tiedättehän te ihmiset, että mä en ole pitkään aikaan käyny koulussa, töissä tai missään muuallakaan? No, huomenna asiaan tulee muutos. Mulle on soiteltu nyt muutaman kuukauden ajan, että mulle saattais olla paikka yhellä puuhommia harrastavalla pajalla ja nyt sitten ilmotettiin, että: "Keskiviikkona jos tulisit ni lähettäis siitä sitten etenemään". Ihan siistii sinäänsä saada vaihtelua tähän himassa makaamiseen, mutta tavallaan mulla tulee myös ikävä tätä, yhyy. Oli siistii herätä mihin aikaan lystää ja siistii tehä päivät pitkät mitä lystäs, mutta ei sitten enään. Pakko kohta jo mennä nukkumaan.

Sitten te tiiätte, että mä oon tykänny syyä vaikka ja mitä? No ajattelin tässä, Tytin alettua omalle laihutuskuurilleen, että jos mä sit oikeesti vakavissani rupeisinkin yrittään.. Nyt ku muutenkin muuttuu asiat, että ei lojuta enää kotona ja tälleen ni vois oikeesti kokeilla myös tiputtaa painoa. Onhan tässä tiputtamista ja se on aina aikasemmin saanu mut lopettamaan kaikki kun ei oo tullu minkäänlaista tulosta. Oon oikeestaan jo kyrpiintyny olemaan vähän isompi kaveri.

No joo. Oon ollu uutta hupparia vailla jo jokusen viikon kohta ja nyt sitten mutsi tajus toimia sen eteen. Koska mulla ei ole tällä hetkellä omaa rahaa ostaa huppareita, niin mutsi tilas mulle, velaksi tietenkin, pari hupparia jostain nettikaupasta. Toivottavasti ne on kivoja ja niissä toimis vetoketjut. Hyvin mä pärjäsin pitkään tolla mun nykyisella hupparilla, minkä vetoketju sano sopimuksen irti. Nyt tulee pari 22 euron hupparia ja ei voi kun toivoa, että ne olis yhtä kestäviä.

Tässä tää sitten olikin. Olishan mulla paljon muutakin sydämellä, mutta en mä jaksa sitä tässä jauhaa. Auf wiedersehen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.