IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Jummi jammiKeskiviikko 07.01.2009 23:29

Mietin tässä tosissani nyt tupakkaa. En siis sillä, että mun tekis mieli polttaa, ei todellakaan, vaan nyt mietin oikeesti sitä, että miten turhaa se on. Mitä siitä saa? Hyvän olon hetkeks? Ei oo iso juttu siitä, että pilaa oman ja muiden terveyden. Eniten mua nyt kumminkin harmittaa tää muiden terveys. Tänään kävelin pajalta (missä muuten vissiin kaikki polttaa) kotiin ja matkalla oli aikaa miettiä elämää. No siinäpä sitten sattus näin:

Kävelin suunnilleen urheilukentän (Hyvinkään, ofc) kohalla kun mun takaa tuli nainen. Se käveli ensin hirvittävän nopeeta vauhtia ja sit se hidasti sitä siinä mun edessä, koska se alko kaivaa tupakoitaan. Se sytytti tupakan ja vauhti pysy siinä mun nopeudessa ja tiedättekö kuka sai kaikki savut naamalleen? Minä, aivan. Mulle tulee tupakan savusta päänsärkyä ja mua rupes vituttamaan.

Hyvinkäälle voitas tunkee joka puolelle semmosia pieniä koppeja johon kaikki savupäät vois mennä polttelee jos siltä tuntuu. Mä en haluu kärsiä siitä, että jotkut haluaa tuhota keuhkonsa. Turhaahan mä tässä meuhkaan, koska ei pieni ihminen saa mitään aikaan, mutta miettikää oikeesti vakavasti.. Siinä vaiheessa kun teiän tupakat aiheuttaa kanssaihmisille päänsärkyä niin ette oo ainoostaan te, jotka joudutte maksamaan siitä, että tupakoitte.. Ei ne lääkkeetkään ole ilmasia.

Suomeen vois tulla tupakkakielto tai ainakin niin, että oikeesti tupakan polttoa rajotettais joihinkin koppeihin.

(Tietääkseni riippuvuudet on yleensä hoidettavissa, joten yrittäkää edes, edes jotkut! Ei oo kiva tuhlata rahoja lääkkeisiin, että saa sen ärsyttävän pääkivun pois.)

p.s. Ja jos mietitään oikein tarkkaan niin mua vituttaa yläkerran naapureidenkin puolesta. Ne joutuu aina sulkee parvekkeen oven kun porukat menee tupakalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.