IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Jees jeesPerjantai 16.01.2009 01:13

Ihan kökkö päivä olis ollu tänään, jos ei Tytti ois tullu tänne muutamiseks tunniks. Tää sairastelu alkaa käydä jo hermon päälle. Joskus yhen aikaan piti lähtee käväseen työkkärissä, mutta onneks lähin, koska siel oli joku nainen joka kirjotti mulle jonkun "lupalapun" sitä pajaa varten, että saan olla viel huomisenkin päivän sairas kotona, että ei tarvii olla sairas pajalla.

Mut se matka vaan heikensi mun oloa. Koko loppupäivän sitte ollu tämmönen jumalaton päänsärky ja nenä vuotaa ja sitä polttelee. Nielasemaan ei tahdo pystyä kun sekin sattuu ja silmätki on nyt alkanu vielä kirvelemään. Pahemman laatunen flunssa vissiin päällänsä.

Mikä tässä hauskinta, sain kuulla, että siellä meiän pajalla meni putket epäkuntoon ja siellä ei sitten vissiin voi enään olla. Muutenkin kun sieltä oltiin viety lämmitys niin mikään ihme, että tulin kipeeks. Muuten oon ollu pajaan kyllä hyvin tyytyväinen. On tullu vähän vaihtelua tän himassa lojumisen rinnalle.

Toivottavasti oon maanantaina terve ja pääsen mukaan pajalle, että ne ei keksi potkia mua sieltä vitt.. pois syystä, että en oo muka tarpeeks kiinnostunut siitä. Kiinnostusta riittää, uskokaa tai älkää.

Ajattelin taas vähän vaan kirjotella, koska telkkarista alkaa joku elokuva tossa 23:30, enkä keksiny muutakaan tekemistä kun purkautua tänne - enkä siis tarkota sellasta purkautumista. Mutta joo, toivottelen tässä ittelleni pikasta paranemista, koska sitä kukaan muu ei tee. Pajallakin leader sano vaan, että "hoitele ittes (kuntoon)" ni rupesin heti kotiin tultuani runkkaamaan (no eikai).. Minkäs sille mahtaa kun on niin yksinkertanen ihminen. Miten tää eksy taas tälläseen aihepiiriin? No anyway, meen vessaan.

p.s. Ihan kuumeisen höpinöitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.