IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Aamulla tuli taas äkkiherääminen, koska olin jostain syystä taas kerran heränny herätyskelloon, mutta sammuttanut sen ja jatkanut nukkumista. Mutsi huuteli tossa ovella, että "Herää, se on jo varttia yli kaheksan!" Olihan mulla siinä sitten hetki aikaa vetää safkat, mutta sit aattelin, että menenkin pyörällä niin kiire unohtu kokonaan. Kiire tosin palas hetken päästä, koska kaivoin avaimeni esille ja katoin, että ei mulla ole edes pyörän avainta.

No äkkiä kledet niskaan ja tonne lumeen kahlaamaan. No okei, ei siellä niin hirveesti oo lunta, että ihan kahlaamaan ois tarvinnu ruveta. Menin tosta meiän läheisen bussipysäkin ohi ja siinä on joka aamu se sama nainen, joka tuijottaa mua ja vetää röökiä - aina!

Pajalle saavuttua mä menin suoraan sinne ns. keittiöön ja pistin kahvin tippumaan, koska oli niin väsyny olo, että oisin vaikka voinu mennä halkokasaan nukkumaan. Siinä aamukahvin yhteydessä vanhempi ohjaaja opasti mua päivän hommissa. Sain työkseni tehdä käsinojan, mutta en jaksanut siihen kiinnittää heti huomioo vaan menin takasin oleskelutilaan ja vedin kahvin naamariin ja istuin hetken.

Siinä sitten väkerrettiin niitä käsinojia, kunnes sit oli pakko lähtee hakee safkaa kaupasta, koska aamupala oli todellakin jääny aika ankeeks. Ostin jopa yhen paketin kolmioleipiä ja mun lempparimehua (no okei, ei se oo lemppari, mutta siinä säästää sentäs 5 senttiä jos vertaa Juissiin. 5 senttiä 5 kertaa viikossa 24 viikon ajan tekee jopa 6 euroa - vissiin..) Vetäsin ne naamariin ja sitten meillä alkokin jo keikka.

Lähettiin taas kerran roudaamaan kaupungin tietokoneita. Onhan niitä jo kannettu vissiin päälle 100 kpl. Edes takasin ravaamista ja nyt oli haasteena vaan vaikeempi ovi. No kyl se loppupeleis ihan hyvin onnistu ja kaupunki sai tietokoneensa sinne minne se ne haluskin. En kerro sitä paikkaa teille pitkäkyntisille, koska se Hyvinkään jäähallilla oleva varasto olis kumminkin tyhjä sen jälkeen (dumbass).

Pajalta mut vietiin sit vapaaehtoselle piirustuskurssille. Stondasin ensin jonkun 5 minuuttia siinä taidekoulun pihalla, sitten n. 15 minuuttia taidekoulun eteisessä ja sitten uskaltauduin kysymään sieltä, että missä perkeleessä se kurssi on. Ne opasti mut yläkertaan ja siellähän oli innokasta porukkaa hiilet kädessä piirtelemässä alastomia naisia.

Mullekkin tungettiin hiili käteen ja sitten vaan harjottelemaan hiilen käyttöä. Saatana että taiteilijan elämä on rankkaa.. Mun selkä ei ois halunnu millään kestää sitä seisomista siellä. No sainpahan harjotukset tehtyä ja sit meninkin "fixaamaan" sen. Pääsin siis leikkimään semmosella aineella mikä estää(?) sen hiilen irtoilemista siitä paperista. Hurjaa oli ja hurjat oli myös hajut.

Sieltä sit melkein toiselta puolelta kaupunkia kävellen himaan, kiitos perkeleen pyörän lainaajat, jotka ette osaa palauttaa avaimia omistajalle takaisin. Tässä sit oon himassa istunu koko päivän koneella ja ihmetelly nettimaailman menoa. Eikai siin.. Eikai siin.. Eikai siin sit mitään. o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.