IRC-Galleria

Kyllä kansa tietääMaanantai 19.03.2007 12:53

Demareille ja muille"vasureille" kelpaa demokratia niin kauan, kun kansa äänestää heitä. Mutta heti kun vaalimenestystä ei tulekkaan, alkaa kitinä.
Te jotka itkette ja kauhistelette todennäköisesti tulevaa porvarihallitusta, onko kertaakaan tullut mieleenne, että kansa nyt päätti näin. Te jotka elättelette utopioitanne, joista parasta ennen päiväys meni jo viime vuosisadalla, väitätte, että olette kansan asialla. Miksi kansa ei sitten tue teitä? Miettikäähän sitä, niin saatatte jopa valistua.

Mutta oikeasti, lopettakaa se säälittävä vinkuminen. Saittehan te sentään Arhinmäen XD

Asiasta kolmanteen, toki sitä pitää nyt omaa voittoa tuulettaa ;) Viisi paikkaa, kuudes hilkulla ;) Jotenkin minun luottamus noihin gallupeihin vain vähenee päivä päivältä, onneksi.

Kristillisdemokraattien Päivi Räsänen veti taas päivän pohjat. Kun naiselta kyseltiin kantaa Perussuomalaisten vaalivoittoon, Räsänen vastasi tyylin"Kansan katkeruus ja epätoivo nyt näkyy näin". Siis hä? Toki me saadaan pirusti protestiääniä, mutta Räsänen voisi miettiä sitä, että oma puolue vetää ne uskovaisten äänet. Ilman niitä taitaisi koko KD jäädä rannalle soittelemaan.

Katkerat äänestää kommareita, kommarit ovat katkeria.
Me emme ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.